- Emoji Skoru
- 1.960
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #7.841
Yok canim 32+4 de indi kanalin girisinde halaCanm senin ne zaman kanala inmişti bebeğin 37nin içinde mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 32+4 de indi kanalin girisinde halaCanm senin ne zaman kanala inmişti bebeğin 37nin içinde mi
Canım yeni girebildim foruma gözün aydın iyiymiş bebişin kilosu da gayet iyi masallah ilaçları bıraktırdı mı doktorunYok canim 32+4 de indi kanalin girisinde hala
Sagol canim cok sukur iyi biraktirdi canim iki hafta oldu artik sadece d vit kullaniyorum . Sen nasil oldun canimCanım yeni girebildim foruma gözün aydın iyiymiş bebişin kilosu da gayet iyi masallah ilaçları bıraktırdı mı doktorun
Heyecanla bekliyoruz hepimizRed Velvet B Babydust80 bende 18inde yurtdisi uçuşları için müsaade verilecek diye biliyorum. Bakalım hayırlısı
İçimizde tek tecrübeli olan kelebek canım. Olmadı haziran anneleri topiğine istersen birde yaz oradakilerin çoğu ikinci doğumunu yapıyor. İnşallah süttür ne olabilirki başkaArkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
Mayıs anneleri grubunda da yazdım canım bakalım bilgisi olan var mıİçimizde tek tecrübeli olan kelebek canım. Olmadı haziran anneleri topiğine istersen birde yaz oradakilerin çoğu ikinci doğumunu yapıyor. İnşallah süttür ne olabilirki başka![]()
Ay hadı inşallah süttür canım sarıya döner yavas yavasArkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
İyim canım eskıye göre azaldı biraz 4 de randevum var bakalım ne dıyecekSagol canim cok sukur iyi biraktirdi canim iki hafta oldu artik sadece d vit kullaniyorum . Sen nasil oldun canim
Mayıs anneleri grubunda da yazdım canım bakalım bilgisi olan var mıteşekkür ediyorum
Ay hadi insallah guzel haberlerle gel canimİyim canım eskıye göre azaldı biraz 4 de randevum var bakalım ne dıyecek
Sağolasın kuzum benim inşallahAy hadı inşallah süttür canım sarıya döner yavas yavassen emzirmeye devam et gelıcektır Allahın ıznıyle
Evet canım mamadan önce bebeği tutuyoruz bakalım inşallah gelir sütAslında İlk süt açık kahve koyu sarı olur. İnşallah seninde süt çıkışın olur. Göğsünü sağ bence, bebeğin nekadar emmerse emzin çok güçlü çekmez. Yinede bebeğini de göğsüne tut..
Insallah canim sutun gelir bebis dogduktan sonra ne kadar zamandir mama vermeden emmeyi bekletebiliryor acaba?Evet canım mamadan önce bebeği tutuyoruz bakalım inşallah gelir süt
Canim insallah sütün gelir hormon bozukluklari çoğu kadinda dogum sonrasi düzelebiliyo belki seninkide gecicektir böylece sen bol bol emzir doktorunlada görüş yine o daha net bilgi verirArkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
Kontrolden geldım canım bebişim iyiymiş 2850 grammış. Sancılar doğuma hazırlıyor rahımı dedi. Haftaya catı muayenesi yapacak.Ay hadi insallah guzel haberlerle gel canim
Canım benim hastanede sezeryan üç güne sütun olmaz genelde dendi. Biz baktık süt gelmeyince direk mama verdik. Ben zaten mama ve biberon almıştım. Yani öyle beklemediler. Zaten benim bebek açlıktan o kadar ağladı ki bekleyemezdik. Mama verince uyudu minnosumInsallah canim sutun gelir bebis dogduktan sonra ne kadar zamandir mama vermeden emmeyi bekletebiliryor acaba?
Ohh maasallah annesi kilosuda cok iyiKontrolden geldım canım bebişim iyiymiş 2850 grammış. Sancılar doğuma hazırlıyor rahımı dedi. Haftaya catı muayenesi yapacak.
Canimm senin dogumdan sonra kac kilo gittiCanım benim hastanede sezeryan üç güne sütun olmaz genelde dendi. Biz baktık süt gelmeyince direk mama verdik. Ben zaten mama ve biberon almıştım. Yani öyle beklemediler. Zaten benim bebek açlıktan o kadar ağladı ki bekleyemezdik. Mama verince uyudu minnosum