• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım yeni girebildim foruma gözün aydın iyiymiş bebişin kilosu da gayet iyi masallah ilaçları bıraktırdı mı doktorun
Sagol canim cok sukur iyi biraktirdi canim iki hafta oldu artik sadece d vit kullaniyorum . Sen nasil oldun canim

Arkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.

Arkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
İçimizde tek tecrübeli olan kelebek canım. Olmadı haziran anneleri topiğine istersen birde yaz oradakilerin çoğu ikinci doğumunu yapıyor. İnşallah süttür ne olabilirki başka 🤷

İçimizde tek tecrübeli olan kelebek canım. Olmadı haziran anneleri topiğine istersen birde yaz oradakilerin çoğu ikinci doğumunu yapıyor. İnşallah süttür ne olabilirki başka 🤷
Mayıs anneleri grubunda da yazdım canım bakalım bilgisi olan var mı 😊 teşekkür ediyorum

Ay hadı inşallah süttür canım sarıya döner yavas yavas 😍 sen emzirmeye devam et gelıcektır Allahın ıznıyle

Mayıs anneleri grubunda da yazdım canım bakalım bilgisi olan var mı 😊 teşekkür ediyorum

Aslında İlk süt açık kahve koyu sarı olur. İnşallah seninde süt çıkışın olur. Göğsünü sağ bence, bebeğin nekadar emmerse emzin çok güçlü çekmez. Yinede bebeğini de göğsüne tut..

Aslında İlk süt açık kahve koyu sarı olur. İnşallah seninde süt çıkışın olur. Göğsünü sağ bence, bebeğin nekadar emmerse emzin çok güçlü çekmez. Yinede bebeğini de göğsüne tut..
Evet canım mamadan önce bebeği tutuyoruz bakalım inşallah gelir süt

Canim insallah sütün gelir hormon bozukluklari çoğu kadinda dogum sonrasi düzelebiliyo belki seninkide gecicektir böylece sen bol bol emzir doktorunlada görüş yine o daha net bilgi verir

Insallah canim sutun gelir bebis dogduktan sonra ne kadar zamandir mama vermeden emmeyi bekletebiliryor acaba?
Canım benim hastanede sezeryan üç güne sütun olmaz genelde dendi. Biz baktık süt gelmeyince direk mama verdik. Ben zaten mama ve biberon almıştım. Yani öyle beklemediler. Zaten benim bebek açlıktan o kadar ağladı ki bekleyemezdik. Mama verince uyudu minnosum

Canım benim hastanede sezeryan üç güne sütun olmaz genelde dendi. Biz baktık süt gelmeyince direk mama verdik. Ben zaten mama ve biberon almıştım. Yani öyle beklemediler. Zaten benim bebek açlıktan o kadar ağladı ki bekleyemezdik. Mama verince uyudu minnosum
Canimm senin dogumdan sonra kac kilo gitti

Back