• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bak işte demek istediğim bu Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 . Benim bebişler 32. Haftada Muallim09 bebişleri gibiydi 2070 gr bana ilerde demedi haftasında dedi. 2 hafta ilerde demiş ona. Aralarında 150 gr fark benimkilerle o da hemen hemen bir hafta ediyor. Anlamadım ki niye böyle doktor farkı oluyor. 🤷
İriliğini ölçülerine göre dedi. Mesela kafa uyluk karın çevresi 2hafta sonrasına uyumlu olduğu için. Kilodan bahsetmedi ölçüleri ilerde dedi yani. Şekerimi soruyolar ama kontrol ediyorum zaten şeker yok anlaşılan genetik yani. Babası da ben de iriyiz zaten yapcak bişey yok doğuma kadar düzelmezse o da biz gibi tosuncuk olcak

Son düzenleme:
İnşallah canım kızın içer doya doya 😊 ilk zamanlar yatmak ve kalkmak konusunda bende sıkıntı yaşadım çok şükür gün geçtikçe tabi ilaçların da etkisiyle daha iyi oluyor. Akşamları dikiş yerleri şişiyor biraz ama buna da şükür.sıcak tutmaya çalışıyorum korse kullanıyorum.kizce ilk hafta çok sakin sadece yemek için zorla uyandirdigimiz bir bebekti iki gündür uyanık kalmayı tercih ediyor 😅 bölük pörçük uyku beni etkiliyor.ama zaman hızlı geçiyor 🥰
Evet canım benim de geceleri balon gibi oluyor karnım. Korse gibi sıkı şeyler zarar vermez mi dikiş yerine. Ben de giysem ya da sarsam ekstra. Evet benimki de uykucu böcük şimdi inşallah böyle devam eder

Günaydın kızlar benim bu sabah lekem geldi hastaneye gidiyoruz nolucak bilemiyorum dua edin bize olur mu ♥️♥️

Evet canım benim de geceleri balon gibi oluyor karnım. Korse gibi sıkı şeyler zarar vermez mi dikiş yerine. Ben de giysem ya da sarsam ekstra. Evet benimki de uykucu böcük şimdi inşallah böyle devam eder
Canım ben şal saracağım. Annem ayarladı bir tane. İki üç güne indirir bu dedi. Korse takamam, ben normalde takmakta çok zorlanıyorum . Ameliyat dikişlerinin üzerine imkansız 🤷 biraz iğleşince takacağım.

Sevgili anneler transfer sonrası mantar sorunu yaşayanınız oldu mu ? Geçen hafta transfer oldum ve mantar oldum korkuyorum tutunmazsa diye bu halde olup tutunan var mi 😕
Canim benim mantar değil ama enfeksiyon sorunum oldu en başından beri ve hala var ara ara antibiyotikte kullandim nasibindr varsa tutacaktır hic takma onceki 3 transferim de hic oyle bi sorunum olmadi tutmadı bunda şükür tuttu enfeksiyondan kaybedicem diye korktum ama mevla izin verdimi hic bisey engellemez insallah güzel haberler verirsin

Sana tavsıyem mantarı bıtırmeden transfer olma dıcem tedavısı ypkmu
bende oldu. hala daha oluyor. transfer önceside her ay oluyordu. korkma bişey olmaz. kokulu akıntı olursa problem.
Ben olduysamda fark etmemiş olabilirim canım. Gebeliğin ortasında enfeksiyon oldum kaşıntı yaşamadım haftada bir defa gelen yeşil akıntım dan şüphenmiştim öyle öğrendim. Yani gebelik sürecinde mantar, enfeksiyon oluyor antibiyotik dahi içmek zorunda kalınıyor. Bence engel olmaz tutunmaya inşallah bebeğin seninledir, 🙏🙏🙏pozitif sonrası dokturun önüne geçecek tedavi önerecektir.
Canim benim mantar değil ama enfeksiyon sorunum oldu en başından beri ve hala var ara ara antibiyotikte kullandim nasibindr varsa tutacaktır hic takma onceki 3 transferim de hic oyle bi sorunum olmadi tutmadı bunda şükür tuttu enfeksiyondan kaybedicem diye korktum ama mevla izin verdimi hic bisey engellemez insallah güzel haberler verirsin

Dönüş yaptığınız için çok çok teşekkür ederim ❤️❤️ İçim rahatladı aslında doktorda hiçbişey olmaz diyor ama insanın içi rahat ermiyor... bugün transferimin 4. Gün ilkI kimyasal olmuştu taZe transferdi batmalar oLmuştu bu kez 5. Gün dondurulmuş ve batma vs yok korkuyorum yine hayal kuraklığı olacak diye umarım tutunur 🙏🙏🙏 dualarınızı bekliyorum sizler de sağlıcakla bebeklerinize kavuşun inşallah 🙏🙏🌸🌸🌸🌸🙏🙏🙏

Canım ben şal saracağım. Annem ayarladı bir tane. İki üç güne indirir bu dedi. Korse takamam, ben normalde takmakta çok zorlanıyorum . Ameliyat dikişlerinin üzerine imkansız 🤷 biraz iğleşince takacağım.
Canım nasıl bi şal o nasıl sarılıyo😅

Canim nişan dedikleri lekemi acaba hakkinda hayırlısı vaktide yaklaşmış epey
Herşey e bakıldı canım sıkıntı gözükmedi nişan gelince de hemen dogum olmazmış zaten her doğum kendime özel ya işte yaşayıp görcez Allah hepimizi sevindirsin inşallah

Kendi eşyalarımı da hazırladım gibi 2 gece kalacağız sezaryen olacağı için 😅 ona göre koydum ben
1 gecelik ve sabahlık
2 pijama takımı
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
1 kilot
1 paket depe

Kendi eşyalarımı da hazırladım gibi 2 gece kalacağız sezaryen olacağı için 😅 ona göre koydum ben. Eksiğim varmı bilmiyorum🥰
1 gecelik ve sabahlık
2 pijama takımı
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
1 kilot
1 paket depend
1 paket göğüs ucu pedi
Gümüş kapak
Havlu
Havlu kağıt
Islak mendil
Terlik
3 çorap
Pamuklu yazma
Şal
Hastaneden çıkışa kıyafet -bunu almadım henüz
Kişisel temizlik ürünleri- bunlarıda koymadım

Kendi eşyalarımı da hazırladım gibi 2 gece kalacağız sezaryen olacağı için 😅 ona göre koydum ben. Eksiğim varmı bilmiyorum🥰
1 gecelik ve sabahlık
2 pijama takımı
2 emzirme atleti
1 emzirme sütyeni
1 kilot
1 paket depend
1 paket göğüs ucu pedi
Gümüş kapak
Havlu
Havlu kağıt
Islak mendil
Terlik
3 çorap
Pamuklu yazma
Şal
Hastaneden çıkışa kıyafet -bunu almadım henüz
Kişisel temizlik ürünleri- bunlarıda koymadım
Hemen hemen ayni seyleri koymusuz canim ben depend almadim annemin ameliyatindan hasta bezleri var onlari koyarım dedim aslinda cok tavsiye ediliyo ama bi daha masrafa gerek yok diye düşündüm

Canım korse ne aldın bide ne zaman kullanmaya başladın 😊
Külot şeklinde yüksek belli likralı olanlardan vardı onu kullanıyorum canım birde bele sarmalı yün vardı onu takıyorum ameliyat yerime sıcak iyi geldi.Bi hafta sonra doktor bandajlari çıkartınca kullanabilirsin dedi onlarla başladım bende göbeği toparlamaya başladı azıcık.

Hemen hemen ayni seyleri koymusuz canim ben depend almadim annemin ameliyatindan hasta bezleri var onlari koyarım dedim aslinda cok tavsiye ediliyo ama bi daha masrafa gerek yok diye düşündüm
Evet canım varsa gerek yoktur sanırım pahalı bide😅

Back