• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim kuzumda hala yan pozisyonda ne zaman donecek bilmiyorum😂 benimde alt karin yayvan duruyo dediğin gibi hamile karni degilde kilolu halimdeki gibi duruyo karnim
Baştan beri mi yan. Öyle hoşuna geliyor demek 😂 benimkiler 30. Haftada baş yukarı döndü şimdi yine yan sanki yattılar 😂😂

Canım benim çoook teşekkür ederiz dualarında bize yer verdiğin için 🥰🥰 Alış veriş konusunda bebek için nerdeyse herşey tamam, kendim için bi lohusa pijamaları bir de iç çamaşırları kaldı. Onlara bakıyorum sipariş vericem bugün yarın. Canım bana yeni doğum yapan bütün arkadaşlarımın özellikle tavsiye ettiği depend külottan da alıp çantana koymanı tavsiye ederim. Aklında bulunsun. Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için deterjan olarak ne kullandın ben de deterjan alıp da başlayım yıkama işine ☺
Aldım canım kendi çantamı hazırlayıncada yazıcam onu :KK200: :anneadayı: deterjan yeşil anneden baby's green ben trendyoldan deterjan-yumuşatıcı-biberon temizleyici set şeklinde almıştım. hem doğal hem kokusuz olmasını çok sevdik.Araştırıp değerlendirebilirsin sende bir de minoris i tavsiye etmişlerdi onuda düşünebilirsin.

valla devlette yıkamıyolar. bizde önermiyoruz koruyucu tabaka yıkanmasın diye. illa yıkayacaklarsa sabunsuz şampuansız öneririm.
Lif banyosu diyorlar. 6 saat özellikle önerilmiyor belki virüs nedeniyle yaparlar. Ben normalde ertesi gün evde sadece lif banyosu yaptırmayı düşünüyordum. Artık ne derlerse havlu koyacağım çünkü ona göre 🤷

Sence pandemimden dolayı hastanede bebişleri yıkarlar mı? Ben pazartesi doğumhaneye çıkacağım. Hepsini yazdım soracaklarımın da sence yıkansa mı? Virüsten çok korkuyorum
canım normaldede çoğu hastane yıkamıyormuş zaten bide eğer kaynatıp soğutulmuş suyla yıkamıycaksan göbeği düşene kadar yıkamayı önermiyor. Orayı açık yara gibi düşünüp hassas olmak gerekiyormuş

canım normaldede çoğu hastane yıkamıyormuş zaten bide eğer kaynatıp soğutulmuş suyla yıkamıycaksan göbeği düşene kadar yıkamayı önermiyor. Orayı açık yara gibi düşünüp hassas olmak gerekiyormuş
Şuan durum normal değil ki benim demek istediğim virüsten dolayı. TV de anne babası negatif iken bebekte pozitif çıkıyor. Birkaç şehirde yaşandı bu anne babada yoksa hastane ortamından geçmiş oluyor. Hayırlısı ile inşallah bir gece içinde çıkarız hastaneden.

Ya benim bebek yine önde. İki hafta önde ölçüleri dedi kilosu nasıl diyorum iyi diyo bana söylemedi bu sefer haftasına göre iri bebek dedi. Nst de sancı yok. Sordum o kadar demedi kiloyu. Devlet hastanesi hep böyle. Haftaya gel diyo bi de gitmem ona. Yok anam ben haftaya doğum iznine ayrılınca adam akıllı bi özele gitcem. Korktum ya çok iri olur da normal doğuramazsam diye. Onun sıkıntısı sardı şimdiden. Hatta suni sancıyla kilosu artmadan doğurasım bile geldi

Şuan durum normal değil ki benim demek istediğim virüsten dolayı. TV de anne babası negatif iken bebekte pozitif çıkıyor. Birkaç şehirde yaşandı bu anne babada yoksa hastane ortamından geçmiş oluyor. Hayırlısı ile inşallah bir gece içinde çıkarız hastaneden.
inşallah canım ama hastaneden bulaşırsa Allah korusun her durumda bulaşır sanırım personelden geçer çünkü

Ya benim bebek yine önde. İki hafta önde ölçüleri dedi kilosu nasıl diyorum iyi diyo bana söylemedi bu sefer haftasına göre iri bebek dedi. Nst de sancı yok. Sordum o kadar demedi kiloyu. Devlet hastanesi hep böyle. Haftaya gel diyo bi de gitmem ona. Yok anam ben haftaya doğum iznine ayrılınca adam akıllı bi özele gitcem. Korktum ya çok iri olur da normal doğuramazsam diye. Onun sıkıntısı sardı şimdiden. Hatta suni sancıyla kilosu artmadan doğurasım bile geldi
Canım bu iri bebek durumu doktora göre değişiyor. Kilosunu söylese sen ona göre baksan. Benim bebeklerle kilosu aynı olan arkadaşa doktor bebek iri demiş önden gidiyor demiş. Benim doktorda tam haftalarında dedi. Şimdi kilo aynı olunca nasıl farklı oluyor kaldıki imzadaki kilodalar. İri olmuyorlar gününde oluyorlar 🤷

Benim ikiside haftasından önde gidiyor ama doktorum gayet iyiler çok güzel maşallah maşallah deyip gönderiyo nasıl bir sorun varmışki önde olmasında belkide yanlış ölçüyo :KK43:

Evet canım aslında 10 haziranda başlıyormuş ama Kıbrıs, Katar gibi bir kaç ülkeye. Benim eşim Avrupa’dan gelecek herhalde 18 haziranda başlayacak uçuşlarda Avrupa ülkeleri olur diye umuyorum 🙏🏻 İnşallah daha fazla uzamaz gelişi, doğuma doğru yaklaştıkça eşimin olmayışı daha fazla strese sokuyor beni 😕
Canim sitres yapma insallah eşinde hayırlısıyla gelip yetisicektir doğumuna

Benim ikiside haftasından önde gidiyor ama doktorum gayet iyiler çok güzel maşallah maşallah deyip gönderiyo nasıl bir sorun varmışki önde olmasında belkide yanlış ölçüyo :KK43:
Canım bu iri bebek durumu doktora göre değişiyor. Kilosunu söylese sen ona göre baksan. Benim bebeklerle kilosu aynı olan arkadaşa doktor bebek iri demiş önden gidiyor demiş. Benim doktorda tam haftalarında dedi. Şimdi kilo aynı olunca nasıl farklı oluyor kaldıki imzadaki kilodalar. İri olmuyorlar gününde oluyorlar 🤷
İşte bi de farklı cihaza gideyim bakayım o ne dicek burdakiler konuşmaya üşeniyo

Baştan beri mi yan. Öyle hoşuna geliyor demek 😂 benimkiler 30. Haftada baş yukarı döndü şimdi yine yan sanki yattılar 😂😂
Yok degil tek renkli ultrasonu 12 haftalıkkenki o zaman bas yukarda ayaklar altta ultrasonda ama suan hep yan zaten baska fotosu yok kuzumun onu çerçeveledim gidip gelip ona bakiyorum

Ya bizim bebişlerde önde gidiyor 32+1 im.ultrason kağıdında 34 gözüküyor. Kiloları 2250&2270 ödemden dolayı fazla gozükmüs olabilir mi dedim yok dedi önde görünmelerini de sorun etmedi. 36.37. Haftalarda alırız ikizleri bekletmeyi doğru bulmuyorum dedi hangisine göre alcaksınız ultrasona göre mi benim takvime göre mi dedim, senin takvime göre dedi galiba ben de temmuzun ilk haftası doguracagim 😊 boylarını söylemedi ultrason kağıdında ki hesaba göre 44&45 cm ler. Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin her türlü bizde endişe oluyor 😕 nst ye de bagladi sancı yok tahliller temiz ödemin sebebi yok sadece kan düşük diye yine kan serumu verdi şuan acilde vuruluyorum.

Ya bizim bebişlerde önde gidiyor 32+1 im.ultrason kağıdında 34 gözüküyor. Kiloları 2250&2270 ödemden dolayı fazla gozükmüs olabilir mi dedim yok dedi önde görünmelerini de sorun etmedi. 36.37. Haftalarda alırız ikizleri bekletmeyi doğru bulmuyorum dedi hangisine göre alcaksınız ultrasona göre mi benim takvime göre mi dedim, senin takvime göre dedi galiba ben de temmuzun ilk haftası doguracagim 😊 boylarını söylemedi ultrason kağıdında ki hesaba göre 44&45 cm ler. Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat versin her türlü bizde endişe oluyor 😕 nst ye de bagladi sancı yok tahliller temiz ödemin sebebi yok sadece kan düşük diye yine kan serumu verdi şuan acilde vuruluyorum.
Maşallah minnaklara 🧿🙏🏻 Anneleri de iyi bakmış kuzulara tombik olmuşlar🥰 inşallah doğuma kadar da böyle güzel devam eder gelişimleri.

İşte bi de farklı cihaza gideyim bakayım o ne dicek burdakiler konuşmaya üşeniyo
ha bide ben dün farklı bir hastaneden çalışabilir raporu alınca oradaki doktor baktı onun ölçümleri çok farklı çıktı illaki değişiyodur. Devlet hastanesinde 10. haftada benim 2. keseyi bile görememişti doktor :KK48: :KK48:

oy maşallahhhh kuzulara bak sen :KK200::KK200: bizim doktorda 37den sonra bekletmiyoruz pek dedi

Son kontrolümüzde 31. Haftasında 2 kiloyu görünce doktorumuz beklediğimin biraz üstünde ama haftasıyla uyumlu. İyi bakmışsın annesi bebeğine dedi ve hiç iri bebek falan demedi. Bence kafana takma doktorların yorum farkları olabiliyor. Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🧿

Back