• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
Kolostrum (önsüt) canim o.İlk 3 gün benimde öyle geldi.Bebek için çok faydalı.Nasil oldun bebisin nasıl?

Canim insallah sütün gelir hormon bozukluklari çoğu kadinda dogum sonrasi düzelebiliyo belki seninkide gecicektir böylece sen bol bol emzir doktorunlada görüş yine o daha net bilgi verir
Evet kuzum bildiğin damla damla da olsa sıvı geliyor galiba gelecek süt 😊 tamam canım teşekkür ediyorum 🥰

Kolostrum (önsüt) canim o.İlk 3 gün benimde öyle geldi.Bebek için çok faydalı.Nasil oldun bebisin nasıl?
Ay cidden inşallah süttür çok sevindim 🥰 teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🥰 ben ayağa kalkıp yürümeye çalışıyorum ama sezeryan sonrası zormuş cidden ameliyat yeri sızlıyor. Sen toparlandin mi? Bebişim iyi şükürler olsun şuan bir sıkıntı yok mızmız bir bebek değil. Senin kizçe nasıl 😊

zuzu3838 zuzu3838 maşallah bebeğin kilosu güzel 🙂 sancı çıkmasına rağmen hiç açılma var mı diye bakmadı mi bu zamana kadar?

Allah'a şükür artık doğum yapanlar birbirlerini soruyor darısı bize..
32 de bakmıstı acıklık yoktu. Bugun de bakayım hem çatı muayenesi de yapmıs oluruz dedi.her hafta görücem seni diyince haftaya yapalım dedim 37 dolmuş olacak inşallah. Nst de 2 tane 80 sancım cıktı 20 dakıka da. Rahim hazırlıyor kendini şimdiden tahminimce cok kolay doğurursun dedi. 15 inde tekrar gidicem bakalım o zamana doğurmazsam 😂

32 de bakmıstı acıklık yoktu. Bugun de bakayım hem çatı muayenesi de yapmıs oluruz dedi.her hafta görücem seni diyince haftaya yapalım dedim 37 dolmuş olacak inşallah. Nst de 2 tane 80 sancım cıktı 20 dakıka da. Rahim hazırlıyor kendini şimdiden tahminimce cok kolay doğurursun dedi. 15 inde tekrar gidicem bakalım o zamana doğurmazsam 😂

Inşallah doktorun dediği gibi kolay bir doğum olur 🙂yani bidahaki kontrole kadar beklesin minik ondan sonra istediği zaman Sağlıkla gelsin 🤲🤗

Canım benim hastanede sezeryan üç güne sütun olmaz genelde dendi. Biz baktık süt gelmeyince direk mama verdik. Ben zaten mama ve biberon almıştım. Yani öyle beklemediler. Zaten benim bebek açlıktan o kadar ağladı ki bekleyemezdik. Mama verince uyudu minnosum
Hangi marka mama aldınız? Ben de yanımda götüreyim diyorum ama yine kararsız kaldım. Hipp combort gibi bişeydi ismi onu düşünüyorum.aptamil 1 de geçer notlular arasında.

Senin bebiş inmeye başlamış mı kanala yukarda mı hala
Geçen kontrolde sormustum. Onun bi önemi yok dedi doktorum. Kanala girince hemen doğum olacak diye birşey yok haftalarca kanalda kalabilir demişti o yüzden bir daha sormadım ama bugun ultrasonla başına bakarken aşagı indi baya

Hangi marka mama aldınız? Ben de yanımda götüreyim diyorum ama yine kararsız kaldım. Hipp combort gibi bişeydi ismi onu düşünüyorum.aptamil 1 de geçer notlular arasında.
Ben sma aldım canım araştırmalar sonucunda. Mamalar her bebekte farklı tepki gösterebiliyor. Sma benim tanidigimin bebeğinde gaz yapmış. Hipp yapmamış. Ama ben bebeğime kaç gündür sma verdim bir sıkıntı yaşamadım

Ben sma aldım canım araştırmalar sonucunda. Mamalar her bebekte farklı tepki gösterebiliyor. Sma benim tanidigimin bebeğinde gaz yapmış. Hipp yapmamış. Ama ben bebeğime kaç gündür sma verdim bir sıkıntı yaşamadım
Aynen o markayı da çok kullanan duydum deneyip göreceğiz artık 😊 az bir paket alıp denerim artık.

Sevgili anneler transfer sonrası mantar sorunu yaşayanınız oldu mu ? Geçen hafta transfer oldum ve mantar oldum korkuyorum tutunmazsa diye bu halde olup tutunan var mi 😕

Sevgili anneler transfer sonrası mantar sorunu yaşayanınız oldu mu ? Geçen hafta transfer oldum ve mantar oldum korkuyorum tutunmazsa diye bu halde olup tutunan var mi 😕
bende oldu. hala daha oluyor. transfer önceside her ay oluyordu. korkma bişey olmaz. kokulu akıntı olursa problem.

Ben olduysamda fark etmemiş olabilirim canım. Gebeliğin ortasında enfeksiyon oldum kaşıntı yaşamadım haftada bir defa gelen yeşil akıntım dan şüphenmiştim öyle öğrendim. Yani gebelik sürecinde mantar, enfeksiyon oluyor antibiyotik dahi içmek zorunda kalınıyor. Bence engel olmaz tutunmaya inşallah bebeğin seninledir, 🙏🙏🙏pozitif sonrası dokturun önüne geçecek tedavi önerecektir.

Ay cidden inşallah süttür çok sevindim 🥰 teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🥰 ben ayağa kalkıp yürümeye çalışıyorum ama sezeryan sonrası zormuş cidden ameliyat yeri sızlıyor. Sen toparlandin mi? Bebişim iyi şükürler olsun şuan bir sıkıntı yok mızmız bir bebek değil. Senin kizçe nasıl 😊
İnşallah canım kızın içer doya doya 😊 ilk zamanlar yatmak ve kalkmak konusunda bende sıkıntı yaşadım çok şükür gün geçtikçe tabi ilaçların da etkisiyle daha iyi oluyor. Akşamları dikiş yerleri şişiyor biraz ama buna da şükür.sıcak tutmaya çalışıyorum korse kullanıyorum.kizce ilk hafta çok sakin sadece yemek için zorla uyandirdigimiz bir bebekti iki gündür uyanık kalmayı tercih ediyor 😅 bölük pörçük uyku beni etkiliyor.ama zaman hızlı geçiyor 🥰

Mantar mıydı bilmiyorum ama ben transferden sonra çok kötü enfeksiyon oldum. Doktorlar ilaç da vermemişti çok zordu. Mantar Gebeliğe engel değil diyolar hele de benimki bile tutunduysa

İnşallah canım kızın içer doya doya 😊 ilk zamanlar yatmak ve kalkmak konusunda bende sıkıntı yaşadım çok şükür gün geçtikçe tabi ilaçların da etkisiyle daha iyi oluyor. Akşamları dikiş yerleri şişiyor biraz ama buna da şükür.sıcak tutmaya çalışıyorum korse kullanıyorum.kizce ilk hafta çok sakin sadece yemek için zorla uyandirdigimiz bir bebekti iki gündür uyanık kalmayı tercih ediyor 😅 bölük pörçük uyku beni etkiliyor.ama zaman hızlı geçiyor 🥰
Canım korse ne aldın bide ne zaman kullanmaya başladın 😊

Back