• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar benim çarşamba gününden beri kasık ve bel ağrım oluşmaya başladı sadece Uzanınca yatınca hissediyorum . Ve bugün sanki baş yukarı duran bebeklerim yan pozisyon almış gibi geliyor. Pozisyon değişiyorlar gibi geliyor. Annemde fark etmiş dememiş. Göbeğimde hafif aşağı yayılma var. Mide üstünde dik bir görüntü vardı şuan sanki alt üst duruyorlar daha yayvan bir görüntü var. Hissediyorum minnoşlarım en geç 22 Haziran a gelmiş olacaklar. Annem hemen olmaz diyor bu şekilden sonra bir iki hafta daha geçer diyor. Bugün çok şükür 35. Haftanın son günü 34+6 oldular. Yarın 35+0 ız. 22 Haziran a kadar durursalar çok mutlu olacağım ama 15 Haziran a da psikolojik olarak hazırım. 😘🙏
35.haftada asaga inmesi normaldir bence cnm bende saga yatinca bel agri ve kasik agri yasiyorum sola yatinca sikinti yok. Benim gobegim hale baya yukarda k.v daha inmemis bebisler dedi anneler anliyor cnm l. 15 Haziran dogursan da cok sukur cnm

Kızlar benim çarşamba gününden beri kasık ve bel ağrım oluşmaya başladı sadece Uzanınca yatınca hissediyorum . Ve bugün sanki baş yukarı duran bebeklerim yan pozisyon almış gibi geliyor. Pozisyon değişiyorlar gibi geliyor. Annemde fark etmiş dememiş. Göbeğimde hafif aşağı yayılma var. Mide üstünde dik bir görüntü vardı şuan sanki alt üst duruyorlar daha yayvan bir görüntü var. Hissediyorum minnoşlarım en geç 22 Haziran a gelmiş olacaklar. Annem hemen olmaz diyor bu şekilden sonra bir iki hafta daha geçer diyor. Bugün çok şükür 35. Haftanın son günü 34+6 oldular. Yarın 35+0 ız. 22 Haziran a kadar durursalar çok mutlu olacağım ama 15 Haziran a da psikolojik olarak hazırım. 😘🙏
kuzum az kaldı inşallah bi kaç hafta daha dayanır kuzular merak etme ağrılar normalmiş öyle okudum :dua: :KK200:

Kızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı :KK48:
3 er tane takım- zıbını bezi çorabı falan paketledim
2 tane müslin
2 tane biraz kalın battaniye
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
2 paket 20 şerli bebek bezi
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
burun aspiratörü ve sterimar burun spreyi--bunları almalımıyım emin olamadım
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
pişik kremine ihtiyaç olacağını çok sanmıyorum. bide vücut losyonuna da gerek yok.çünkü bizimkiler zaten biraz erken geleceği için bol vernixli olcak. vernix vücudunu nemlendirmeye yeter. burun aspiratörü ile burun spreyi ihtiyacın olmaz olaki oldu. hastnenin kendi sistemi var zaten. damlada bizim sf ile aynı tuzlu serum. beş adet alt açma fazla bence. çok lazım olursa hastane veriyo. hasta altı beziyle aynı zaten. ben daha hazırlamadım çanta. internetten alcam hepsi gelince koycam çantaya. 🥴

Bizde kontrolden geldik 😊 bizim bebişlerde iyi çok şükür ayaklarda ödem vardı göbüşte de varmış bebişlerde net göremedim zaten hep sırtari
arkasının açıklamasında yazıyordu canım gönderiyim sana onu, ilk kullanımdan önce 5 dk kanatıp sonrasında kullanımlardan önce ılık sabunlu suyla yıkayın diyor

Eki Görüntüle 2644787
Sağol canım. Şimdi ebebekten çıktım buradaki fiyatı 36 lira yani internet daha mantıklı olur dediğin biberonda İnternete özelmiş onu da internetten getirtecegim.senin kargo kaç güne geldi ben doğurmadan gelir demi😂😂😂

pişik kremine ihtiyaç olacağını çok sanmıyorum. bide vücut losyonuna da gerek yok.çünkü bizimkiler zaten biraz erken geleceği için bol vernixli olcak. vernix vücudunu nemlendirmeye yeter. burun aspiratörü ile burun spreyi ihtiyacın olmaz olaki oldu. hastnenin kendi sistemi var zaten. damlada bizim sf ile aynı tuzlu serum. beş adet alt açma fazla bence. çok lazım olursa hastane veriyo. hasta altı beziyle aynı zaten. ben daha hazırlamadım çanta. internetten alcam hepsi gelince koycam çantaya. 🥴
hastaneye ne verip ne vermediğini soramadım :KK43: o yüzden koydum sezaryen günü falan almaya gidince sorar çıkarırım olmadı bi kısmını

Bizde kontrolden geldik 😊 bizim bebişlerde iyi çok şükür ayaklarda ödem vardı göbüşte de varmış bebişlerde net göremedim zaten hep sırtari

Sağol canım. Şimdi ebebekten çıktım buradaki fiyatı 36 lira yani internet daha mantıklı olur dediğin biberonda İnternete özelmiş onu da internetten getirtecegim.senin kargo kaç güne geldi ben doğurmadan gelir demi😂😂😂
gelir gelir merak etme ben sürekli ebebekten internetten sipariş veriyorum :KK48: bir iki günde hemen kargoya veriyolar sonrası kargonun insiyatifine kalmış

Senin durum çok normal canım ikiz olunca ağrılar da erken başlamistir bende bile sırt kasık ağrısı oluyor

canım bende ikiz oldukları için yapalım çıksın aklımızdan istedim. Annen falan gelebilecek durumdaysa 2 günde halloluyor herşey bizim mesela çarşamba çamaşırları yıkadık ertesi güne kurudu, aynı günde eşyaları gelince annem sildi yerleştirdik içine. Sen yinede alacaklarını tamamla :KK200: :emir_bebek: Eşin inşallah gelecek kuzum doğumdan önce hayırlısıyla dua ediyorum sizin için:dua:
Canım benim çoook teşekkür ederiz dualarında bize yer verdiğin için 🥰🥰 Alış veriş konusunda bebek için nerdeyse herşey tamam, kendim için bi lohusa pijamaları bir de iç çamaşırları kaldı. Onlara bakıyorum sipariş vericem bugün yarın. Canım bana yeni doğum yapan bütün arkadaşlarımın özellikle tavsiye ettiği depend külottan da alıp çantana koymanı tavsiye ederim. Aklında bulunsun. Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için deterjan olarak ne kullandın ben de deterjan alıp da başlayım yıkama işine ☺

Son düzenleme:
Canim ucuslari 18 Hazirana mi almis? Benim annem 21 Hazirana bilet aldi insallah hayirlisi ile gelir. Bu ucus durumu her ulke icin farkli olabilir. Insallah esin dogumdan once gelir @kelebekk47 annesini bekliyor
Evet canım aslında 10 haziranda başlıyormuş ama Kıbrıs, Katar gibi bir kaç ülkeye. Benim eşim Avrupa’dan gelecek herhalde 18 haziranda başlayacak uçuşlarda Avrupa ülkeleri olur diye umuyorum 🙏🏻 İnşallah daha fazla uzamaz gelişi, doğuma doğru yaklaştıkça eşimin olmayışı daha fazla strese sokuyor beni 😕

Ovulasyon ( yumurtlama) testi oluyor canım . Yumurta olunca koyulaşma oluyor . Çatlayınca silik oluyor
Bence ilk testte Lh hormonu pik yapmış bildiğim kadarıyla 36 saat içerisinde ovulasyon oluyor.4-5 haziranı mutlaka değerlendirin eğer ilişki olursa gebe kalma şansın yüksek olur. Hatta bundan sonraki 3-4 gün gün aşırı olacak şekilde mesela 5-7-9 gibi ☺️İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız 🙏🏻🐣

Benim kuzumda hala yan pozisyonda ne zaman donecek bilmiyorum😂 benimde alt karin yayvan duruyo dediğin gibi hamile karni degilde kilolu halimdeki gibi duruyo karnim

35.haftada asaga inmesi normaldir bence cnm bende saga yatinca bel agri ve kasik agri yasiyorum sola yatinca sikinti yok. Benim gobegim hale baya yukarda k.v daha inmemis bebisler dedi anneler anliyor cnm l. 15 Haziran dogursan da cok sukur cnm
Kesinlikle canım 15 Haziran a ulaşalım çok şükür diyeceğim. Hareketliler maşallah Minnaklar baş aşağı dönüşüde yapıyor olabilirler. Pazartesi günü anlayacağım. Senin ağrılar kas ağrıları canım bebişler sağ dan sola dönünce diğer tarafa doğru baskı yapınca kaslar geriliyor. Bende de oluyor.

Sence pandemimden dolayı hastanede bebişleri yıkarlar mı? Ben pazartesi doğumhaneye çıkacağım. Hepsini yazdım soracaklarımın da sence yıkansa mı? Virüsten çok korkuyorum

Senin durum çok normal canım ikiz olunca ağrılar da erken başlamistir bende bile sırt kasık ağrısı oluyor
Evet kasık ve bel ağrım ilk defa oluyor. 35. Hafta ikizlerde bu ağrı için çok iyi bir hafta. İki hafta daha atar annem merak etme diyor.

Sence pandemimden dolayı hastanede bebişleri yıkarlar mı? Ben pazartesi doğumhaneye çıkacağım. Hepsini yazdım soracaklarımın da sence yıkansa mı? Virüsten çok korkuyorum
valla devlette yıkamıyolar. bizde önermiyoruz koruyucu tabaka yıkanmasın diye. illa yıkayacaklarsa sabunsuz şampuansız öneririm.

Back