• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

B beklenenmucize bence herşeyin tamam bebekler icin🙂 bebek takımların şapkaları ve eldivenlerini unutma . Bide bebeği giydiriyorlar mi diye sorun ona göre ilk giyeceklerini ayrı torbala.bebekler doğunca verir eşin mesela.
hepsini paket yaptık canım takım takım herşeyinide içine koyduk kilitli poşetlerde. İçinde var diye yazmamışım onları :emir_bebek: Doğum yapacağım hastane pandemiden dolayı belli olmadığı için gidip görüşemedik belli olunca hepsini soracağım :KK200:

Biberon lansinohun hoşgeldin bebek vardı ebebekte 3 başlıklı 2 biberonlu onu aldım canım. Süt sağma makinemdede aynı başlık ve biberonlar var bunlarda ona uyuyomuş. İnşallah bebişlerde sıkıntı çıkarmaz kullanırlar :KK48: Bunun fiyatı bi ara 170 e çıktı. Emzik aventin ultra air aldım.

Aspiratörü şöyle bişey aldım bak bu yıkanıyo sürekli uç değiştirmene gerek yok, yorumları iyiydi araştır istersen. İlk kullanımda 5 dk kaynatılıyo.

Serumuda tek kullanımlıklardan değil sterimar aldım daha uzun gider diye düşündüm, eczaneden serum fizyolojik alıp enjektörlede burna veriyolarmış sanırım ama ona bebişler küçük olcak diye cesaret edemedim. Bunu kullanalım biraz büyüyünce öyle alabilirim.

Bu arada ankara çok kuru ben gece çok sıkıntı çektim hamileliğimde sürekli burnum kurudu ağzım açık uyudum falan hava nemlendircide aldık. Kullanmayı düşünen varsa aldığımızı 2 haftadır kendimiz kullanıyoruz tavsiye ederim.
Sağol canım.en azından kararsizligim gitti wee burun aspiratörünün ürün açiklamasinda yıkanabilir yazmıyor sen başka kullanan birinde mi gördün. Biberon bunu almak bana da mantıklı geldi yorumlar da genel olarak iyi.😘

Sağol canım.en azından kararsizligim gitti wee burun aspiratörünün ürün açiklamasinda yıkanabilir yazmıyor sen başka kullanan birinde mi gördün. Biberon bunu almak bana da mantıklı geldi yorumlar da genel olarak iyi.😘
arkasının açıklamasında yazıyordu canım gönderiyim sana onu, ilk kullanımdan önce 5 dk kanatıp sonrasında kullanımlardan önce ılık sabunlu suyla yıkayın diyor

3eb3b9d7-dd2e-4a77-86ea-d9da5c8f78dc.jpg

İkizlerİn anneleri aynı odada yatırabilecek misiniz bebeklerinizi? Zor olmaz mı biri uyandı mı diğerini de uyandıracak, uyumadı mı uyutmayacak ne bilim

İkizlerİn anneleri aynı odada yatırabilecek misiniz bebeklerinizi? Zor olmaz mı biri uyandı mı diğerini de uyandıracak, uyumadı mı uyutmayacak ne bilim
hayırlısı diye düşünüyorum :KK48::KK48: bide ana kucağı aldım doğumdan itibaren kullanılabilen tam yatıyodurmazsa onunla diğer odaya götürürüz

Bizim eşyalarımızda dün geldi yerleştik çok şükür :dua: inşallah herşey hazırmış diye çıkıp gelmeye kalkmazlar:KK48::KK48:
Eki Görüntüle 2644772 Eki Görüntüle 2644773 Eki Görüntüle 2644774
Kızlar dün bebişlerin hastane çantasını hazırladık içine koyduklarımı sizde kontrol eder misiniz eksiğim var mı :KK48:
3 er tane takım- zıbını bezi çorabı falan paketledim
2 tane müslin
2 tane biraz kalın battaniye
10 tane ağız bezi
4 tane yedek zıbın
2 paket 20 şerli bebek bezi
1 paket ıslak pamuk
1 paket kuru pamuk
5 tane alt açma
pişik kremi
vücut losyonu
1 er biberon ve emzik --bunları ne olur ne olmaz diye ekledim kullanılmaz inşallah
1 tane kaşık biberon
burun aspiratörü ve sterimar burun spreyi--bunları almalımıyım emin olamadım
kirli için poşet
Eki Görüntüle 2644747 Eki Görüntüle 2644748
Maşallah canım herşeyin tamam ☺️ Minnoşlar güle güle kullansın cicilerini 🥰 valla ben daha hiç bir şey hazırlamadım. Aldıklarımı bile yıkamadım, eşimin gelme süresi geciktikçe içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor😕uçuşlar 10 haziranda açılacak diye beklerken yeni tarih 18 haziran olarak açıklandı. Böyle oldukça moralim bozuluyor ve hiç bir şey yapmıyorum. 32+4 olduk biran önce yapmaya başlasam iyi olacak herhalde haftaya kadar ben de çantamı hazırlamış olurum ☺️

Maşallah canım herşeyin tamam ☺ Minnoşlar güle güle kullansın cicilerini 🥰 valla ben daha hiç bir şey hazırlamadım. Aldıklarımı bile yıkamadım, eşimin gelme süresi geciktikçe içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor😕uçuşlar 10 haziranda açılacak diye beklerken yeni tarih 18 haziran olarak açıklandı. Böyle oldukça moralim bozuluyor ve hiç bir şey yapmıyorum. 32+4 olduk biran önce yapmaya başlasam iyi olacak herhalde haftaya kadar ben de çantamı hazırlamış olurum ☺
canım bende ikiz oldukları için yapalım çıksın aklımızdan istedim. Annen falan gelebilecek durumdaysa 2 günde halloluyor herşey bizim mesela çarşamba çamaşırları yıkadık ertesi güne kurudu, aynı günde eşyaları gelince annem sildi yerleştirdik içine. Sen yinede alacaklarını tamamla :KK200: :emir_bebek: Eşin inşallah gelecek kuzum doğumdan önce hayırlısıyla dua ediyorum sizin için:dua:

Benim aklımda da o var ama bir yıl zaten hep beraber uyuyacağız. Bizim odada yani yatacaklar. Ağlayanı diğer tarafa hemen alıp çıkarma düşüncesi var şuan aklımda ama yaşayarak öğreneceğiz gibi 🤷

Kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah . Benim testime bakabilir mısınız . Çatlama olmuş mu . Anlayan var mı.

Eklentiler

• 20200605_131539.jpg
    20200605_131539.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 21
Odalari cok guzel olmus pasalarin 😍 Besiklerin boyle yan yana sigmasi super cnm cok begendim. Insallah bebislerimiz saglikla gelsinler bu guzel odalari doldursunlar 🤗
Sağol canım :KK200: böyle yatak odasına sığdılar canım dolap ayrı odada ama orayada sığar sanırım :emir_bebek: Daha ilerde götürcem odalarına

Maşallah canım herşeyin tamam ☺️ Minnoşlar güle güle kullansın cicilerini 🥰 valla ben daha hiç bir şey hazırlamadım. Aldıklarımı bile yıkamadım, eşimin gelme süresi geciktikçe içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor😕uçuşlar 10 haziranda açılacak diye beklerken yeni tarih 18 haziran olarak açıklandı. Böyle oldukça moralim bozuluyor ve hiç bir şey yapmıyorum. 32+4 olduk biran önce yapmaya başlasam iyi olacak herhalde haftaya kadar ben de çantamı hazırlamış olurum ☺️
Canim ucuslari 18 Hazirana mi almis? Benim annem 21 Hazirana bilet aldi insallah hayirlisi ile gelir. Bu ucus durumu her ulke icin farkli olabilir. Insallah esin dogumdan once gelir Yadee Yadee annesini bekliyor

Kızlar benim çarşamba gününden beri kasık ve bel ağrım oluşmaya başladı sadece Uzanınca yatınca hissediyorum . Ve bugün sanki baş yukarı duran bebeklerim yan pozisyon almış gibi geliyor. Pozisyon değişiyorlar gibi geliyor. Annemde fark etmiş dememiş. Göbeğimde hafif aşağı yayılma var. Mide üstünde dik bir görüntü vardı şuan sanki alt üst duruyorlar daha yayvan bir görüntü var. Hissediyorum minnoşlarım en geç 22 Haziran a gelmiş olacaklar. Annem hemen olmaz diyor bu şekilden sonra bir iki hafta daha geçer diyor. Bugün çok şükür 35. Haftanın son günü 34+6 oldular. Yarın 35+0 ız. 22 Haziran a kadar durursalar çok mutlu olacağım ama 15 Haziran a da psikolojik olarak hazırım. 😘🙏

Back