Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynen bende en son 23 haftalık en gitmiştim geçen hafta randevu alamadım bir türlü. Kısmetse bu salı artık heycandan bu sefer çarpıntım oluyor
*şeker yüklemesini yapamadım

Son düzenleme:
1 saat mi bekledin canım nasıl oldu ilki 50 lik oluyormuş sanırım
Ben 75 lik aldım canım. 10.30 da ilk kanı verdim açlık şekeri. Sonra kola gibi kutuda 75 lik içtim 1 saat 11.30 da verdim, 1 saat daha bekleyip 2. Kanı verdim. Toplamda 3 kan verdim 2 saat bekledim.

Genital bölgenin ordaki iki yanındaki kemikler çok ağrıyo. Rahmim alttan çıkacak gibi hissediyorum. Çatı ağrısı diyolarmış buna. Yürürken çok zorluyo. Kalsiyum magneZyuma devam ediyorum ama canımı sıkıyo bu durum inşallah doğumla alakası yoktur normaldir

Senin bu ağrın sanki epeydir var. Yine yazmıştın. Doktora söylesene geçmiyor diye. Alttan rahim ağzını ölçsün canım. İnşallah doğumla alakalı değildir. Belki çatın darsa bebeğin de biraz aşağıda duruyorsa baskıdan fazla oluyor olabilir.

Kizlar bende bu hafta icerisinde seker yukleme yaptiracam sabah ac karnila mi gitmek lazim acaba? Sabah ictigim demir ilacim var yani su bile yasak midir acaba?
bende yaptiricam bu hafta. ac karnina gitmek gerekiyormus ama benimde tiroid ilaci icmem lazim az suyla onu icip gidicem o kadarcik su da bisey yapmaz heralde diye düşünüyorum

bende yaptiricam bu hafta. ac karnina gitmek gerekiyormus ama benimde tiroid ilaci icmem lazim az suyla onu icip gidicem o kadarcik su da bisey yapmaz heralde diye düşünüyorum
Canım vallahi su durumunu hiç bilmiyorum ben ne desem yalan olur. İlacınla hastaneye git hemşireye sor iç derse içersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…