- 10 Haziran 2019
- 120
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.121
Ben yaptırdım canım 26 haftalarının bittiği gün yaptırdım. Şükür şeker çıkmadı.kizlar seker yuklemesi yaptirdiniz mi?
Hem duyu yetisi hem kaba motor becerisine faydası var. Doğsunlar ne ciciler alırız inşallahDimi ya bencede gelisimi icin daha faydali olur
Ben yaptırmadımkizlar seker yuklemesi yaptirdiniz mi?
al benden de o kadar uykum iyice gelince giriyorum artik bende ki hemen uyuyabileyim. yoksa kaçtı mi kaciyor sabaha kadarcok zevkli ama bi yandan da cok zor bi surecmis hamilelik ben her kontrole gidecegim gece uyuyamiyorum heyecandan acaba iyimi acaba gelisimi nasil acaba bi sknti varmi acaba acaba...
Ben o gün ilacı almadım. Erken git ben 10 a aldım o bile geç oldu düşün. 12.30 da yiyebildimKizlar bende bu hafta icerisinde seker yukleme yaptiracam sabah ac karnila mi gitmek lazim acaba? Sabah ictigim demir ilacim var yani su bile yasak midir acaba?
Çarşamba yaptırcam canım ben 25+6 oluyoruzkizlar seker yuklemesi yaptirdiniz mi?
Aç karnına dediler canım ilacıda sonrasında al istersen su yyasak değilKizlar bende bu hafta icerisinde seker yukleme yaptiracam sabah ac karnila mi gitmek lazim acaba? Sabah ictigim demir ilacim var yani su bile yasak midir acaba?
1 saat mi bekledin canım nasıl oldu ilki 50 lik oluyormuş sanırımBen o gün ilacı almadım. Erken git ben 10 a aldım o bile geç oldu düşün. 12.30 da yiyebildim
Ben 75 lik aldım canım. 10.30 da ilk kanı verdim açlık şekeri. Sonra kola gibi kutuda 75 lik içtim 1 saat 11.30 da verdim, 1 saat daha bekleyip 2. Kanı verdim. Toplamda 3 kan verdim 2 saat bekledim.1 saat mi bekledin canım nasıl oldu ilki 50 lik oluyormuş sanırım
Anladim cnm sagol o zaman sabah su icip gidebilirimAç karnına dediler canım ilacıda sonrasında al istersen su yyasak değil
Sali gun sabah 9:00 aldim randevu cnmBen o gün ilacı almadım. Erken git ben 10 a aldım o bile geç oldu düşün. 12.30 da yiyebildim
Senin daha iyi canım. Bebişlere bakarsın zaman kayıp etmeden verirsin. Bana şekerli su etki etmedi gayet iyi içtim beş dakikada sabah kahvaltı etmemiş olmak beni bitirdiSali gun sabah 9:00 aldim randevu cnm
Senin bu ağrın sanki epeydir var. Yine yazmıştın. Doktora söylesene geçmiyor diye. Alttan rahim ağzını ölçsün canım. İnşallah doğumla alakalı değildir. Belki çatın darsa bebeğin de biraz aşağıda duruyorsa baskıdan fazla oluyor olabilir.Genital bölgenin ordaki iki yanındaki kemikler çok ağrıyo. Rahmim alttan çıkacak gibi hissediyorum. Çatı ağrısı diyolarmış buna. Yürürken çok zorluyo. Kalsiyum magneZyuma devam ediyorum ama canımı sıkıyo bu durum inşallah doğumla alakası yoktur normaldir
bende yaptiricam bu hafta. ac karnina gitmek gerekiyormus ama benimde tiroid ilaci icmem lazim az suyla onu icip gidicem o kadarcik su da bisey yapmaz heralde diye düşünüyorumKizlar bende bu hafta icerisinde seker yukleme yaptiracam sabah ac karnila mi gitmek lazim acaba? Sabah ictigim demir ilacim var yani su bile yasak midir acaba?
benim doktor 75 likten istiyor onu yaptiricam o yuzden. 1 saat beklenip kan alınıyormus sanirim oyle okumustum. yaptirayim yazarim bende.1 saat mi bekledin canım nasıl oldu ilki 50 lik oluyormuş sanırım
Canım vallahi su durumunu hiç bilmiyorum ben ne desem yalan olur. İlacınla hastaneye git hemşireye sor iç derse içersin.bende yaptiricam bu hafta. ac karnina gitmek gerekiyormus ama benimde tiroid ilaci icmem lazim az suyla onu icip gidicem o kadarcik su da bisey yapmaz heralde diye düşünüyorum
Amin amin inş. Var biz gibiler de.bizim için bi tk zor oluyor ama dinlene dinlene geçecek inş.Ben de yemekten sonra daha çok farkediyorum çarpıntıyı. Demek ki benZer şeyler yaşıyoruz. İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?