- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.081
İlerledikçe hareket alanı daraldığı için o kadar rahatsız etmez bence benimkilerin şimdiden hareketlerinin şiddeti zayıfladıBenim bazen çok fena vuruyolar sonrasını düşünemiyorum daha 26 dayız
Sen kaç haftalıksın canm yazmıyoya unutuyoruzBenimde çok yüksek. Dün 144 u gördüm
Canim benim tek 28 hafta icindeyim ama rahatsiz edicek kadar güçlü tekme yemedim henüz sadece haftalar ilerledikce hareketleri uzun sürmeye basladi benim plesanta önde olduğu icinde olabilir belki cok kuvvetli tekmecik yemememİlerledikçe hareket alanı daraldığı için o kadar rahatsız etmez bence benimkilerin şimdiden hareketlerinin şiddeti zayıfladıiçten baya hissediliyor ama şiddetli tekmeleri hiç olmuyor
Canim sırtüstü yattığında çarpıntı daha fazla oluyo birde uykusuzluk sıkıntısı ben cok çekiyorum tansiyon düşüklüğü yapiyo oda çarpıntı yapabiliyoay carpinti dediğinizi gorunce yanliz olmadigi. i anladim benimde carpintim oluyo 26 haftalik olduk. ozellikle gece yatinca uyuyamazsam strese giriyorum heralde hemem carpintim başlıyorbirde kizlar benim dunden beri gobek deligimin hizasi sag tarafım kucuk bi yer çürümüş gibi aciyor agriyor biraz ters hareket mi yaptim heralde
30. Haftamdan gün alıyorum.Sen kaç haftalıksın canm yazmıyoya unutuyoruz
Öyle mi acaba ben yerleri daraldı mi diyorumCanim benim tek 28 hafta icindeyim ama rahatsiz edicek kadar güçlü tekme yemedim henüz sadece haftalar ilerledikce hareketleri uzun sürmeye basladi benim plesanta önde olduğu icinde olabilir belki cok kuvvetli tekmecik yememem
Senin ikiz olduğu için alanlarida biraz dar olabilir tabiki canim sağlıklı olsunlarda derinlerden de ben burdayim deseler bize yeterÖyle mi acaba ben yerleri daraldı mi diyorum
Aynen öyleSenin ikiz olduğu için alanlarida biraz dar olabilir tabiki canim sağlıklı olsunlarda derinlerden de ben burdayim deseler bize yeter
Evet canım iki yaramaz geliyo sanırımSenin ikizdi dimi valla daha iyi olur senin icin
Bilemedimki canım bunu doktora sorayım bi kuzenimde 30 dan sonra hissetmiyorum diye 2 güne bir doktora gitmiştiİlerledikçe hareket alanı daraldığı için o kadar rahatsız etmez bence benimkilerin şimdiden hareketlerinin şiddeti zayıfladıiçten baya hissediliyor ama şiddetli tekmeleri hiç olmuyor
ay carpinti dediğinizi gorunce yanliz olmadigi. i anladim benimde carpintim oluyo 26 haftalik olduk. ozellikle gece yatinca uyuyamazsam strese giriyorum heralde hemem carpintim başlıyorbirde kizlar benim dunden beri gobek deligimin hizasi sag tarafım kucuk bi yer çürümüş gibi aciyor agriyor biraz ters hareket mi yaptim heralde
Oyy maasallhEvet canım iki yaramaz geliyo sanırım
Çok işe yarıyor yiğenim onunla baya uğraştı da şuan almayacağım canım ben. Eylül Ekim gibi alacağım.Kizlar oyun halisi alicakmisiniz??
Evet kuzum ben de oruçlu diye kıyamıyorum ek görev vermiyorumBende günlük yemeğini yapıyorum. Çorba üç günlük yapıyorum. Sahur ellerinden öpüyor. Üstelik bu gece gelmiş. Lavaboya uyanma saatim onun iftarına denk geliyor. Yumurta yapayım ye diyor. Sadece işte bunlar Benide zihin olarak yoruyor. Evi süpür diyemiyorum oruç ağız. Bir yardımcımız olsaydı her şey süper olurdu
Genellikle piyanolu alın diyorlar bebek ayaklarını basıp ses çıkınca oyalaniyormus. Ben otomatik sallanan Ana kucağı aldım. Oyun halısı duruma göre alacağım doğumdan sonra ihtiyacım olursa. Bundsn aldımKizlar oyun halisi alicakmisiniz??
Yiğenimin öyleydi 5 aylıkken falan yavaş yavaş parmak ucları ile basıyordu. Kafasını falan ritme göre yapıyordu bal kusum. Bu da güzel.Genellikle piyanolu alın diyorlar bebek ayaklarını basıp ses çıkınca oyalaniyormus. Ben otomatik sallanan Ana kucağı aldım. Oyun halısı duruma göre alacağım doğumdan sonra ihtiyacım olursa. Bundsn aldım
35. Hafta içinde yazısı beni çok heyacanlandırdıEvet kuzum ben de oruçlu diye kıyamıyorum ek görev vermiyorumahaha seninki seni yedirme peşinde biz ikiye kadar oturuyoruz acikirsak beraber bir şeyler yapıp yiyoruz. Yaa sorma şu sıralar her gün evi çekip çevirecek yardımcı lazım
al benden de o kadar uykum iyice gelince giriyorum artik bende ki hemen uyuyabileyim. yoksa kaçtı mi kaciyor sabaha kadarBenimde özelikle geceleri oluyoriyicene uykum gelmeden yatağa girmemeye çalışıyorum artık..
Hamileliğin başı ve sonu hep stres endişe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?