Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

ay carpinti dediğinizi gorunce yanliz olmadigi. i anladim benimde carpintim oluyo 26 haftalik olduk. ozellikle gece yatinca uyuyamazsam strese giriyorum heralde hemem carpintim başlıyor birde kizlar benim dunden beri gobek deligimin hizasi sag tarafım kucuk bi yer çürümüş gibi aciyor agriyor biraz ters hareket mi yaptim heralde

İlerledikçe hareket alanı daraldığı için o kadar rahatsız etmez bence benimkilerin şimdiden hareketlerinin şiddeti zayıfladı içten baya hissediliyor ama şiddetli tekmeleri hiç olmuyor
Canim benim tek 28 hafta icindeyim ama rahatsiz edicek kadar güçlü tekme yemedim henüz sadece haftalar ilerledikce hareketleri uzun sürmeye basladi benim plesanta önde olduğu icinde olabilir belki cok kuvvetli tekmecik yememem

Canim sırtüstü yattığında çarpıntı daha fazla oluyo birde uykusuzluk sıkıntısı ben cok çekiyorum tansiyon düşüklüğü yapiyo oda çarpıntı yapabiliyo

Canim benim tek 28 hafta icindeyim ama rahatsiz edicek kadar güçlü tekme yemedim henüz sadece haftalar ilerledikce hareketleri uzun sürmeye basladi benim plesanta önde olduğu icinde olabilir belki cok kuvvetli tekmecik yememem
Öyle mi acaba ben yerleri daraldı mi diyorum

İlerledikçe hareket alanı daraldığı için o kadar rahatsız etmez bence benimkilerin şimdiden hareketlerinin şiddeti zayıfladı içten baya hissediliyor ama şiddetli tekmeleri hiç olmuyor
Bilemedimki canım bunu doktora sorayım bi kuzenimde 30 dan sonra hissetmiyorum diye 2 güne bir doktora gitmişti

Benimde özelikle geceleri oluyor iyicene uykum gelmeden yatağa girmemeye çalışıyorum artık..
Hamileliğin başı ve sonu hep stres endişe ya

Evet kuzum ben de oruçlu diye kıyamıyorum ek görev vermiyorum ahaha seninki seni yedirme peşinde biz ikiye kadar oturuyoruz acikirsak beraber bir şeyler yapıp yiyoruz. Yaa sorma şu sıralar her gün evi çekip çevirecek yardımcı lazım

Kizlar oyun halisi alicakmisiniz??
Genellikle piyanolu alın diyorlar bebek ayaklarını basıp ses çıkınca oyalaniyormus. Ben otomatik sallanan Ana kucağı aldım. Oyun halısı duruma göre alacağım doğumdan sonra ihtiyacım olursa. Bundsn aldım

Eklentiler

• IMG_20200503_120621.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 26
Yiğenimin öyleydi 5 aylıkken falan yavaş yavaş parmak ucları ile basıyordu. Kafasını falan ritme göre yapıyordu bal kusum. Bu da güzel.

35. Hafta içinde yazısı beni çok heyacanlandırdı bayram çıkışı annem gelecek hayırlısı ile yardım ederler birbirlerine hayırlısı ile doğuma varırız

Benimde özelikle geceleri oluyor iyicene uykum gelmeden yatağa girmemeye çalışıyorum artık..
Hamileliğin başı ve sonu hep stres endişe ya
al benden de o kadar uykum iyice gelince giriyorum artik bende ki hemen uyuyabileyim. yoksa kaçtı mi kaciyor sabaha kadar cok zevkli ama bi yandan da cok zor bi surecmis hamilelik ben her kontrole gidecegim gece uyuyamiyorum heyecandan acaba iyimi acaba gelisimi nasil acaba bi sknti varmi acaba acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…