Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ben 75 lik aldım canım. 10.30 da ilk kanı verdim açlık şekeri. Sonra kola gibi kutuda 75 lik içtim 1 saat 11.30 da verdim, 1 saat daha bekleyip 2. Kanı verdim. Toplamda 3 kan verdim 2 saat bekledim.
Bizim doktor sanırım önce 50 lik bir saatte yaptırıyor birşey çıkarsa 75 likle 2 saatte yapıyor sekrete sorduğumda 1 saat beklersiniz demişti

bende yaptiricam bu hafta. ac karnina gitmek gerekiyormus ama benimde tiroid ilaci icmem lazim az suyla onu icip gidicem o kadarcik su da bisey yapmaz heralde diye düşünüyorum
Su içmenin bir sorun olcanı sanmıyorum ama aç olmak gerekiyormuş ben diğer kanlarıda vereceğiö için doktor tiroit ilacınıda içmeden gel dedi

Ben de yemekten sonra daha çok farkediyorum çarpıntıyı. Demek ki benZer şeyler yaşıyoruz. İnşallah sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻💓
Canım çarpıntı bende ilk haftalardan beri var hissetmiyordum bir süredir yine başladı doktora sordum kalbin bu dönemde daha çok kan pompalıyor arada çarpıntı olabilir normal dedi sen yinede doktoruna sor istersen

Bizim doktor sanırım önce 50 lik bir saatte yaptırıyor birşey çıkarsa 75 likle 2 saatte yapıyor sekrete sorduğumda 1 saat beklersiniz demişti
Onu formda çok duydum 50 lik yaptırıp sonra 100 lük yaptıranlarda olmuş. Doktora göre değişiyor. Ben yazın yaptırmıştım ama gebelikte yoksa da çıkar diye yaptırdım.

Canım çarpıntı bende ilk haftalardan beri var hissetmiyordum bir süredir yine başladı doktora sordum kalbin bu dönemde daha çok kan pompalıyor arada çarpıntı olabilir normal dedi sen yinede doktoruna sor istersen
Son kontrolde sormuştum, genel anlamda normal olabileceğini ama takip etmemi gerekirse bir kardiyolojiyle görüşebileceğimizi de eklemişti. Tek korkum doğumda bir sıkıntı çıkarması. Ama burda hepimiz benzer şeyleri yaşadığımıza göre sanki normalmiş ve endişe etmeye gerek yokmuş gibi gelmeye başladı. Hamileliğin cilvelerinden galiba ☺️[/QUOTE]

Kizlar bende bu hafta icerisinde seker yukleme yaptiracam sabah ac karnila mi gitmek lazim acaba? Sabah ictigim demir ilacim var yani su bile yasak midir acaba?
12 saatlik açlık isteniyor canım su icebilirsin. Ben ne olur ne olmaz troit ilaçlarımı icmemistim. Yüklemeden sonra içtim

1 saat mi bekledin canım nasıl oldu ilki 50 lik oluyormuş sanırım
Canım ben endokrin polikliniğinde yaptırdım 50 den. Aç karnına kan veriyorsun. İçiyorsun glkozu sonra bir saat sonra kan verip işlemi bitiriyorsun 😊 benim glikoz sonrası 89 çıktı diye başka test yaptırmadım

Senin bu ağrın sanki epeydir var. Yine yazmıştın. Doktora söylesene geçmiyor diye. Alttan rahim ağzını ölçsün canım. İnşallah doğumla alakalı değildir. Belki çatın darsa bebeğin de biraz aşağıda duruyorsa baskıdan fazla oluyor olabilir.
Yok o adet sancısı gibiydi rahimdeydi bu kemik ağrısı. Daha iki hafta önce gittim bişey de yoktu. Bi günümüz bi günümüzü tutmuyo bu aralar

Yok o adet sancısı gibiydi rahimdeydi bu kemik ağrısı. Daha iki hafta önce gittim bişey de yoktu. Bi günümüz bi günümüzü tutmuyo bu aralar
Aslında normal canım 30 sonrası sanırım ilk aylara dönmüş gibi olduk. Yinede her şeyi ciddiye almakta fayda var. Geçmezse ararsın doktorunu. İnşallah geçer 🙏

Canım ben endokrin polikliniğinde yaptırdım 50 den. Aç karnına kan veriyorsun. İçiyorsun glkozu sonra bir saat sonra kan verip işlemi bitiriyorsun 😊 benim glikoz sonrası 89 çıktı diye başka test yaptırmadım
benimde öyle olcak sanırım canım doktorun polikliniğinde hemşiresi yapcak. İnşallah bişeycik çıkmaz:dua:

Son kontrolde sormuştum, genel anlamda normal olabileceğini ama takip etmemi gerekirse bir kardiyolojiyle görüşebileceğimizi de eklemişti. Tek korkum doğumda bir sıkıntı çıkarması. Ama burda hepimiz benzer şeyleri yaşadığımıza göre sanki normalmiş ve endişe etmeye gerek yokmuş gibi gelmeye başladı. Hamileliğin cilvelerinden galiba ☺
[/QUOTE]
aynen canım çok rahatsız ederse yinede doktora görün istersen

benimde öyle olcak sanırım canım doktorun polikliniğinde hemşiresi yapcak. İnşallah bişeycik çıkmaz:dua:
İnşallah kuzum inşallah . Ben de yaptırırken çok korktum şekerim çıkacak diye. Normalde tatliyla aram pek yoktur ama hamilelikte deli gibi tatlı arıyor canım ve tatlı yiyorum. Bu yüzden acaba bir sıkıntı mı var demiştim Allah'tan çıkmadı 😊😅

Oksapar yada kan sulandıcı kullanan arkadaşlar bugün ben çok zor bulabildim oksaparın muadili bile yoktu başka şehirlerde nasıl bilmiyorum ama burda depolarda bile yok😮 ilaçlarınız bitmeden eczaneye kontrol ettirin bence
Merhaba bende oksapar temin etmekte güçlük çekiyorum. Muadil olarak ne kullanıyorsunuz acaba?

İnşallah kuzum inşallah . Ben de yaptırırken çok korktum şekerim çıkacak diye. Normalde tatliyla aram pek yoktur ama hamilelikte deli gibi tatlı arıyor canım ve tatlı yiyorum. Bu yüzden acaba bir sıkıntı mı var demiştim Allah'tan çıkmadı 😊😅
Bizimde hiç ailede falan yok aslında ama yine de korkuyorum tam olarak 12 kilo almışım🙈

Canım ben bulabildim oksapar hangi şehirdesin muadilide zor bulunuyo clexan falan varmış sanırım Ankarada ben baya eczane eczane telefonla aradım
Ben bir kutu şu an kullandığım var ama rapor beş kutu veriyordu hani alıp bir süre uğraşmak istemiyordum ama alamadım başka. Artvinin ilçesinde yaşıyorum. Burda bulmak daha çok sıkıntı oluyor ne yazık ki.

Ya kuzum benim de.normalde hafif düzeyde bagsurum vardı. Şimdi bagsurum şişmiş balon gibi olmuş afedersin. Allah'tan ağrı ve kanama yapmıyor.
Valla cnm benim de sismis 2 gun ufak kanadi sonra gecti. Doktor ilac fitil yazmak istemedi asiri derecede degilse onermiyoruz dedi bende bol su icip idare etmeye calisyom gecmis olsun tatlim

Back