Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İnşallah yukselmez.doktor neden hiç olcmedi acaba? Ama bende de 11-7 iken 32 den sonra değişti kişi farkediyor kendinde olan farkliliklari.Allah korusun tansiyon değildir inşallah.

Aaa neden ki benim doktor kutu kutu yazıyor sağ olsun üç kutu var. 4 haftalık var yani acaba korona tedasinde mi kullanılıyor da azalma oldu.

Aaa neden ki benim doktor kutu kutu yazıyor sağ olsun üç kutu var. 4 haftalık var yani acaba korona tedasinde mi kullanılıyor da azalma oldu.
Sanırım öyle neden böyle sıfırlandı bilemedim ama çok zor bulabildik. Hatta bi ara baya stres oldum bulamazsak diye cumartesi bitiyodu elimdeki kutu raporla 9 kutu aldım gerek kalmaz sanırım bana artık

Sanırım öyle neden böyle sıfırlandı bilemedim ama çok zor bulabildik. Hatta bi ara baya stres oldum bulamazsak diye cumartesi bitiyodu elimdeki kutu raporla 9 kutu aldım gerek kalmaz sanırım bana artık
Doktorun kaçıncı haftada kesecek senin. 90 tane var elinde. 3 aylık var sonrasında yine lazım olsada normale dönmüş olur. Diyeyim banada yazsın. Ama işte sistemde 4 kutum var yazamaz ki bitmek üzere değil. Ben coaspirini ve haftalık iğneyi haftaya bırakıyorum. Zaten haftalık iğnem virüs yüzünden yalan oldu. On bazen onbeş gün arayla vurulmak zorunda kaldım. 7 hatta 8 haftada 5 ancak vuruldum.

Doğuma kadar diye konuştuk canım şu an temmuz sonuna kadar iğnem var ben günde bir progestan fitil kullanıyorum başka iğnem yok

Doğuma kadar diye konuştuk canım şu an temmuz sonuna kadar iğnem var ben günde bir progestan fitil kullanıyorum başka iğnem yok
Herkesin farklı oluyor doktor ne derse. Benim progestanım o iğneydi. Virüs mahvetti. Kendi yaptığın bir şey olması avantaj canım. Ben acilde kalcadan yaptırıyorum.

Herkesin farklı oluyor doktor ne derse. Benim progestanım o iğneydi. Virüs mahvetti. Kendi yaptığın bir şey olması avantaj canım. Ben acilde kalcadan yaptırıyorum.
Evet canım çok şükürki hastaneye gitmeme gerek kalmıyor aslında doktoruna sorsan belki fitil kullandırabilir

Evet canım çok şükürki hastaneye gitmeme gerek kalmıyor aslında doktoruna sorsan belki fitil kullandırabilir
Gebelik takibimi yapan doktorum bu iğneye gerek duymuyordu canım. Kesecekti ben tüp bebek merkezime göre hareket ettim. Bunu da belirttim o da bir şey demedi. Çok şükür bu hafta son iğnemi vurulacağım

Gebelik takibimi yapan doktorum bu iğneye gerek duymuyordu canım. Kesecekti ben tüp bebek merkezime göre hareket ettim. Bunu da belirttim o da bir şey demedi. Çok şükür bu hafta son iğnemi vurulacağım
Ay benimde tüp bebek doktorum 10. Haftada kesiyodu zaten ona devam etmedim diye bi surat yaptı. Takip eden doktorum istedi günde 1 200lük progestanı. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum tüp bebek doktoruma

Ay benimde tüp bebek doktorum 10. Haftada kesiyodu zaten ona devam etmedim diye bi surat yaptı. Takip eden doktorum istedi günde 1 200lük progestanı. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum tüp bebek doktoruma
Tersi olmuş sende benim takibimi yapan doktorum 12. Haftada hepsini kesiyordu. Oksaparda dahil olmak üzere. Pıhtı testini gördü sende pıhtı yok ki dedi. Ama bir gende sorun vardı pıhtı olup olmadığını belirten değilde şu g g olan. Ben devam edeceğim dedim karışmadı ısrar etmedi. Tek progestan da her gidişimde gerek yok desede baktı ben bırakmıyorum 20. Haftadan beri daha demiyor

hayırlısıyla bi doğursaydık valla doktorlardan bizden yılmış olabilir

Konu dışı olacak ama çalışabilir raporunu ne yaptınız alabildiğin mi ?

Bence doktorun yaninda
Bence doktorun
Canim stres yaptin bence doktorun yaninda stres ypma insallah yukselmez

Pazartesi günü gideceğim bakalım. verir bence artık haziran başında açılsa bile benim pek haftam kalmıyor. Min 2 max 4 haftam kalmış oluyor.
Benimde haziran başında başlıyordu benim aklıma takılan çalışabilir raporu almasak bile çalışıyor görülebiliyor muyuz ki? Yoksa idare direk izinli mi gösteriyor? Biraz karışık işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…