Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bende lierac a yeni başladım bende daha çatlak yok karnım çok büyümedi çünkü. annem gebelikte çatlamış inşallah çatlamam ben başlangıçta hindistsn cevizi yağı kulllandım. 2. ayda başlamıştım.
 
ay inşallah hiç olmaz zayıfladığımda benim bacaklarda falanda oldu çünkü
 
Kizlar bu Mochi hakkinda cok reklam goruyorum. Cevrenizde kullanan memnun kalan yada yorum yapabilecek birileri var mi acaba? Bebegi emzirirken diger memeye takarak sut toplayabilirsin diyor. Ben manuel makina aldim ama bu urun daha mi pratik acaba bilemedim kafam karisik. 2 bebek doyurmak kolay olmayacak simdiden merak ediyom ne yapcam diye
 
Filmin birinde gördüm canım bende çok denk geliyorum. Manuel aldım bakalım inşallah yeterli olur.
 
merhaba, ben de merak ediyorum açıkçası instagramda goruyorum baya kullanip sut toplayan var ama ihtiyacım olursa almayo düşünüyorum. lansinoh sut toplayici da var ayni işi goruyormus sanirim yorumlarinda okudum ona da bakabilirsin ben alirsam ondan almayi düşünüyorum.
 
Evet baktim demek bu 2si sut savma degil sut toplama olarak geciyor yani sutu savmadan kendi akisla topliyor ve bu yuzden yaralama olasiligi daha az olabilirmis. Ama bunlari kullanman icin iyi miktarda sutun olmak lazim. Takip etmeye devam edecem.
 

Eklentiler

  • Screenshot_20200416-144710.png
    180 KB · Görüntüleme: 18
  • lLSI-50710_1-1.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 19
Evet baktim demek bu 2si sut savma degil sut toplama olarak geciyor yani sutu savmadan kendi akisla topliyor ve bu yuzden yaralama olasiligi daha az olabilirmis. Ama bunlari kullanman icin iyi miktarda sutun olmak lazim. Takip etmeye devam edecem.
bunun amacı aslında diğer memeyi bebek emerken öbür memeden akan sütten daha fazlasını vakum ile toplamak. tek bebek varsa kullanılabilir. ama genede süt sağma pompası lazım olur bence.
 
kızlar takibimi yapan doktor izmirde. yaşadığım şehirden nasıl gideceğim bilmiyorum. hadi kendime izin aldım tek gidemem eşime nasıl izin alacağım? hastane size izin için evrak göndeririz diyo ama. benim durumumda olan var mı? nasıl bir yol izlediniz?
 
Canım ben doğuma annemlerın yanına geldım gecen gün. Gidecegım sehırden doktorla görüştüm şu tarihte şu bilgili kişinin randevusu vardır diye bir evrak yazdı gönderdi. Bizde e devletten basvuru yaptık. Zaten o basvuru bölümünde beraberinde kimleri götüreceğin diye yer var oraya da eşinin bilgilerini giriyorsun. Kendı arabamızla geldık hıc sorun yasamadık umarım yardımcı olabilmişimdir.
 
Protein kacagim çıktı doktor tansiyon yükselirse acil almamız gerekecek dedi
Çok sknti etme doktoruna da güven inş. Kaç ckti bilmiyorum ama referans değerine göre. Bnm dr gecennyil vardı hatta arada tansiyonda yükseliyordu ski takip edildim. Gününü doldurup öyle normal doğum yapmıştım
 
Geçen hafta +- bugün 1+ çıktı.1+ olunca kaçak var diyebiliriz demişti çok üzüldüm inşallah ilerlemez.sizin nasildi
 
Geçen hafta +- bugün 1+ çıktı.1+ olunca kaçak var diyebiliriz demişti çok üzüldüm inşallah ilerlemez.sizin nasildi
Tansiyonum 28. Haftalarda doktorun yanında yüksek ckiyordu 48 saat idrar toplama tahlili yapılmıştı değerler 1500 gibi bibsey çıkıyordu. Pozitif negatif şeklinde değilde değer vardı bbm tahlilde. Ski bi tansiyon takibi yaomak lazm bebeğin hareketlerini izlemen lazm demişti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…