Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım benim ya dikkat et deneyeceğim eminim ki ediyorsun zaten. Bolca dua edip olumlu düşünceye odaklanalım
Tek yapabileceğim tuzu bırakmak başka bir şey yok.simdi üzülüyorum ama Allah verdi o nasıl isterse öyle olacak.Buna da şükür . Dualarınızda biz de olursak sevinirim

çok teşekkür ederim peki kaç günde izin çıkıyo ona göre başvurayım

Benden 24 saatlik olan idrar tahlilini istemedi henuz tek seferlik olandn takip ediyor.tansiyon takibi bebek hareketleri izleme benden de istedi.

Kuzum üzüldüm inşallah tansiyonun yukselmeden bu süreci atlatacaksin bebisinle ben inanıyorum. Bebişin zamanında sağlıklı sıhhatli gelecek inşallah sen de çok dikkat et kuzum
Ben de olumlu düşünmek istiyorum insallah dediğin gibi olur canım Teşekkürler

Benden 24 saatlik olan idrar tahlilini istemedi henuz tek seferlik olandn takip ediyor.tansiyon takibi bebek hareketleri izleme benden de istedi.
O zaman şimdilik endişe etme endişe heyecan tansiyon yükseltir zaten. Bendr tansiyon takibi ve tuzu azalttı yine bakalm ins Rabbim sağlıcakla kavusturur

Kızlar benim doktorum hic tansiyon ölçmedi bugüne kadar benim normalde hep düşük seyreder tansiyonm ama dünde oldu bugunde başımın arkasında bi uyuşukluk oldu ateş basmasi bende limonlu su içtim sonra komşumdan tansiyon aletini alip ölçtüm 12/8 çıktı doktoruma yazsam büyük ihtimal normal görecek ama ben hamilelk öncesinde de 12 /8 tansiyon bana fazla geliyodu benim normalde hep 11/6 veya 10 /7 olurdu yarina kadar ara ara ölçüp doktoruma yazicam burdakileride okuyunca iyce korku sardi benide

12 8 normaldir canım gerilme gebelik dolayısıyla hiçbir şeyimiz normal değil artık hani eskisi gibi olmuyor

Benim de kanım düşmüş tekrar ilaca başlıyorum 14 tü değer ilaç da yan etki gösterince ben bıraktım kendi başıma Hayırla saglık la bitirswydik

Benim de kanım düşmüş tekrar ilaca başlıyorum 14 tü değer ilaç da yan etki gösterince ben bıraktım kendi başıma Hayırla saglık la bitirswydik
Aynen 30. Hafta sonrası ilk üç ay stresi gibi ya. Az kaldı kuzucuklar sabredin yeriniz dışardan daha güvenli

Oksapar yada kan sulandıcı kullanan arkadaşlar bugün ben çok zor bulabildim oksaparın muadili bile yoktu başka şehirlerde nasıl bilmiyorum ama burda depolarda bile yok ilaçlarınız bitmeden eczaneye kontrol ettirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…