- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.001
Tek yapabileceğim tuzu bırakmak başka bir şey yok.simdi üzülüyorum ama Allah verdi o nasıl isterse öyle olacak.Buna da şükür . Dualarınızda biz de olursak sevinirimCanım benim ya dikkat et deneyeceğim eminim ki ediyorsun zaten. Bolca dua edip olumlu düşünceye odaklanalım
çok teşekkür ederim peki kaç günde izin çıkıyo ona göre başvurayımCanım ben doğuma annemlerın yanına geldım gecen gün. Gidecegım sehırden doktorla görüştüm şu tarihte şu bilgili kişinin randevusu vardır diye bir evrak yazdı gönderdi. Bizde e devletten basvuru yaptık. Zaten o basvuru bölümünde beraberinde kimleri götüreceğin diye yer var oraya da eşinin bilgilerini giriyorsun. Kendı arabamızla geldık hıc sorun yasamadık umarım yardımcı olabilmişimdir.
Benden 24 saatlik olan idrar tahlilini istemedi henuz tek seferlik olandn takip ediyor.tansiyon takibi bebek hareketleri izleme benden de istedi.Tansiyonum 28. Haftalarda doktorun yanında yüksek ckiyordu 48 saat idrar toplama tahlili yapılmıştı değerler 1500 gibi bibsey çıkıyordu. Pozitif negatif şeklinde değilde değer vardı bbm tahlilde. Ski bi tansiyon takibi yaomak lazm bebeğin hareketlerini izlemen lazm demişti
Ben de olumlu düşünmek istiyorum insallah dediğin gibi olur canımKuzum üzüldüm inşallah tansiyonun yukselmeden bu süreci atlatacaksin bebisinle ben inanıyorum. Bebişin zamanında sağlıklı sıhhatli gelecek inşallahsen de çok dikkat et kuzum
Tansiyon ilacı verdi pazartesi basladim kullanmaya belki düşürür.inşallah yükselmez canım ilacı falan yokmuymuş
Biz sabah basvurduk aksam onay geldı. Onay geldıkten sonra 3 gün içinde gidip gelmen lazım. Ama bizim başvurduğumuz yer ilçe kalabalık degıl o yuzden hızlı cevap gelmıs olabilirçok teşekkür ederim peki kaç günde izin çıkıyo ona göre başvurayım
Amin inşallahJhulia erken farkedilmiş önlem alınmıs cok sukur canım dua edelim zamanında gelsin inşallah
O zaman şimdilik endişe etme endişe heyecan tansiyon yükseltir zaten. Bendr tansiyon takibi ve tuzu azalttı yine bakalm ins Rabbim sağlıcakla kavustururBenden 24 saatlik olan idrar tahlilini istemedi henuz tek seferlik olandn takip ediyor.tansiyon takibi bebek hareketleri izleme benden de istedi.
Canim Allah yardımcın olsun inşallah hersey yolunda gider vaktinde alirsin kuzunu kucağınaProtein kacagim çıktı doktor tansiyon yükselirse acil almamız gerekecek dedi
Canım geçmiş olsun duamdasınTek yapabileceğim tuzu bırakmak başka bir şey yok.simdi üzülüyorum ama Allah verdi o nasıl isterse öyle olacak.Buna da şükür . Dualarınızda biz de olursak sevinirim ☺
12 8 normaldir canım gerilme gebelik dolayısıyla hiçbir şeyimiz normal değil artık hani eskisi gibi olmuyorKızlar benim doktorum hic tansiyon ölçmedi bugüne kadar benim normalde hep düşük seyreder tansiyonm ama dünde oldu bugunde başımın arkasında bi uyuşukluk oldu ateş basmasi bende limonlu su içtim sonra komşumdan tansiyon aletini alip ölçtüm 12/8 çıktı doktoruma yazsam büyük ihtimal normal görecek ama ben hamilelk öncesinde de 12 /8 tansiyon bana fazla geliyodu benim normalde hep 11/6 veya 10 /7 olurdu yarina kadar ara ara ölçüp doktoruma yazicam burdakileride okuyunca iyce korku sardi benide
Aynen 30. Hafta sonrası ilk üç ay stresi gibi ya. Az kaldı kuzucuklar sabredin yeriniz dışardan daha güvenliBenim de kanım düşmüş tekrar ilaca başlıyorum 14 tü değer ilaç da yan etki gösterince ben bıraktım kendi başımaHayırla saglık la bitirswydik
Ah ya vallahiAynen 30. Hafta sonrası ilk üç ay stresi gibi ya. Az kaldı kuzucuklar sabredin yeriniz dışardan daha güvenli
İnşallah.cok teşekkür ederimJhulia cnm korkma inşallah zamanında gelsin. Sağlıkla.
Çok teşekkür ediyorumCanım geçmiş olsun duamdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?