Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar hamile yastığını kşm sormuştu hatırlamıyorum da ben öne arkaya yastık koyuyodum idare etmeye çalıştım ama olmadı 😅 yastığım geldi baya iyi rahatsız olanlara tavsiye ederim

Benimde haziran başında başlıyordu benim aklıma takılan çalışabilir raporu almasak bile çalışıyor görülebiliyor muyuz ki? Yoksa idare direk izinli mi gösteriyor? Biraz karışık işler.
Yok bu raporu vermek zorundayız. Şimdi idari izinli olabiliriz hatta belki doğum zamanına kadar devam edecek bu durum. Ama yinede bu raporu idareye vereceğiz. Doğum sonrası izni için.

Kızlar hamile yastığını kşm sormuştu hatırlamıyorum da ben öne arkaya yastık koyuyodum idare etmeye çalıştım ama olmadı 😅 yastığım geldi baya iyi rahatsız olanlara tavsiye ederim
Bele yastığı koymayı başaranlara çok saygı duyuyorum 😂😂😂 yani yatakta onu nasıl orda durduruyorlar. Ben bacak arasına koruduğuma sahip çıkamıyorum gece birde onu arıyorum nerde diye 😂😂😂

Eşim sırtını dayıyor o boşluğa yastık ohh miss donmedigimiz surece sabit orda kaliyor 🤣
Ben bazen bacak arama koyduğum yastığı eşimin ayaklarının altında buluyorum 😂😂 o çok döner biz o yastığı tutamayız çok zor üstüne yeri daraltır 😂kurban olduğum az kaldı inşallah bitecek bu garip haller ama özleyeceğim gibi geliyor hamile olmayı çok sevdim 😂😂

Ben bazen bacak arama koyduğum yastığı eşimin ayaklarının altında buluyorum 😂😂 o çok döner biz o yastığı tutamayız çok zor üstüne yeri daraltır 😂kurban olduğum az kaldı inşallah bitecek bu garip haller ama özleyeceğim gibi geliyor hamile olmayı çok sevdim 😂😂
Bende sevdim ne yalan söyleyim ama bi taraftanda doğsalarda sevsem istiyorum😅

Evet ozleniyor ama 36 dan sonra zor.bnm carpintm fazla olduğu için şimdiden yoruluyorum. Hareketsizlikte zor.

Back