- 9 Mart 2019
- 1.596
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.961
Ay senin midene bizden daha çok baskı oluyordur ne de olsa iki canEvet canım süt maden suyu leblebi denedim hep. Yediklerine dikkat ediyorum yine farketmiyor şuruba devam. Başımı dik tutsam yutkunsam napsam geçmiyocanları sagolsun
Ben 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptımYaa çok güldümevet biz bir sen iki can taşıyorsun senin erken başlamasi normal. Yaa ben 12 de kalkıyorum akşam 5 gibi bir dhaa uyuyorum sonra gece iki de bir daha uyuyorum. Uyuyorum da uyuuoro
Evet canım son aylar böyle oluyor diyorlardı da inanmıyordum enerjim iyi diyeKızın artık büyüdü ondan oluyordur canım
Ben de var. Yedikçe artıyor özellikle sanırsam bağırsaklar skstriyor.Kizlar benim karnimda aksamlari coj gerginlik oluyor sizde de var mi
Ahahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahuruBen 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptımbakalım nasıl olacak
İnşallah bünyen farklıdırda olmazsın. Bebeklerin ciddi anlamda kilo alması 25 ten sonra başlıyor. Şimdi senin fındıklar 1 kilo olmuştur haliyle iki bebek olunca etti sana 2 kilo eee iki kilo da tek bebekte 32. 33. Hafta demek anlayacağın 30 dan sonra işler karışık3 haftaya sonum öyle olabilirasıl ben göbeğimi merak ediyorum nasıl olacak sonlara doğru şimdiden harita gibi oldu 22 den beri çatlayana başladı
İştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedimAhahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahurubiz direk eşimle ikide yiyip yatıyoruz o sahur için ben aciktigim için
Benim üç aydan beri var canım göbek çok yokkende vardı. Ben cilt yapısına bağladım bende hep varKizlar benim karnimda aksamlari coj gerginlik oluyor sizde de var mi
Olabilir canim geriliyoz sanirimBenim üç aydan beri var canım göbek çok yokkende vardı. Ben cilt yapısına bağladım bende hep var
Prego max 8028 aldık.Kızlar park yatak alanlar hangisinden almıştınız
Ya ben de yemeden yatinca kendimi eksik hissediyorumİştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedimben yiyip yattığım zaman kafadan yarım kilo alıyorum sevdiğim peynirden almıştı ona dayanamadım.
Evet yoksa Bebişin acıkır canım. Ben erken uyanıp yapıyorum. İlaçları içiyorum sonra gün içinde uyku geliyorYa ben de yemeden yatinca kendimi eksik hissediyorumama.sabah çok geç kalkıyorum o yüzden yiyip yatıyorum
Yok teyzesi tek minnoş benimAy senin midene bizden daha çok baskı oluyordur ne de olsa iki canben henüz o kadar kötü olmadım.
Ay kusura bakma hep çift minnoslari karıştırıyorumYok teyzesi tek minnoş benimcanları sagolsun hani hepimizin bebeleri için dedim
Canım krem kullanıyomusun iyi geliyo baya3 haftaya sonum öyle olabilirasıl ben göbeğimi merak ediyorum nasıl olacak sonlara doğru şimdiden harita gibi oldu 22 den beri çatlayana başladı
Bendede var canım normal sanırımGergin derken nasil cnm? Benim karnim biraz sertlesiyor ve gerilyor sanki patlacak gibi sis hissediyorum
Ya dün gece bende annemlerle yaptım midem çok fena oldu dahada gece yememBen 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptımbakalım nasıl olacak
Canım krem kullanıyomusun iyi geliyo baya
[/QUO
20. haftaya kadar ara sıra zeytinyağı normal nemlendirici sürüyordum 20 den sonra acı badem yagi kullandım ama o da düzenli olmadı zaten çatlayacagim deyip pek üzerine düşmedim çünkü günlerde var kız kardeşlerim hep göbekten çatladıbenimki iki tane olunca erken başladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?