Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet canım süt maden suyu leblebi denedim hep. Yediklerine dikkat ediyorum yine farketmiyor şuruba devam. Başımı dik tutsam yutkunsam napsam geçmiyocanları sagolsun
Ay senin midene bizden daha çok baskı oluyordur ne de olsa iki can ben henüz o kadar kötü olmadım.

Yaa çok güldüm evet biz bir sen iki can taşıyorsun senin erken başlamasi normal. Yaa ben 12 de kalkıyorum akşam 5 gibi bir dhaa uyuyorum sonra gece iki de bir daha uyuyorum. Uyuyorum da uyuuoro
Ben 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptım bakalım nasıl olacak

Ben 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptım bakalım nasıl olacak
Ahahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahuru biz direk eşimle ikide yiyip yatıyoruz o sahur için ben aciktigim için

3 haftaya sonum öyle olabilir asıl ben göbeğimi merak ediyorum nasıl olacak sonlara doğru şimdiden harita gibi oldu 22 den beri çatlayana başladı
İnşallah bünyen farklıdırda olmazsın. Bebeklerin ciddi anlamda kilo alması 25 ten sonra başlıyor. Şimdi senin fındıklar 1 kilo olmuştur haliyle iki bebek olunca etti sana 2 kilo eee iki kilo da tek bebekte 32. 33. Hafta demek anlayacağın 30 dan sonra işler karışık bünye farklı canım sende olmaz inşallah ben tombişim ya ondanda olmuş olabilir.

Ahahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahuru biz direk eşimle ikide yiyip yatıyoruz o sahur için ben aciktigim için
İştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedim ben yiyip yattığım zaman kafadan yarım kilo alıyorum sevdiğim peynirden almıştı ona dayanamadım.

İştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedim ben yiyip yattığım zaman kafadan yarım kilo alıyorum sevdiğim peynirden almıştı ona dayanamadım.
Ya ben de yemeden yatinca kendimi eksik hissediyorum ama.sabah çok geç kalkıyorum o yüzden yiyip yatıyorum

Bende ilk başta nemlendirici faşan kullandım 4 yıl önce 25 kilo verdiğimde baya çatlamıştım desim daha çatlamam heralde öyle olmadı maalesef kırmızı çizgileri görünce lierac krem aldım şu an yeni yok çok şükür sonraki haftalarda nolur bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…