• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet canım süt maden suyu leblebi denedim hep. Yediklerine dikkat ediyorum yine farketmiyor şuruba devam. Başımı dik tutsam yutkunsam napsam geçmiyo😊canları sagolsun
Ay senin midene bizden daha çok baskı oluyordur ne de olsa iki can 🙈😊 ben henüz o kadar kötü olmadım.

Yaa çok güldüm 🤣 evet biz bir sen iki can taşıyorsun senin erken başlamasi normal. Yaa ben 12 de kalkıyorum akşam 5 gibi bir dhaa uyuyorum sonra gece iki de bir daha uyuyorum. Uyuyorum da uyuuoro 😅
Ben 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptım 😂😂bakalım nasıl olacak 😅😅😅

Ben 12 de yatıyorum en geç 9.30 da uyanıyorum. Tuvalet molasında dün eşimle sahur yaptım 😂😂bakalım nasıl olacak 😅😅😅
Ahahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahuru 🤣 biz direk eşimle ikide yiyip yatıyoruz o sahur için ben aciktigim için 🙈🤣

3 haftaya sonum öyle olabilir😊 asıl ben göbeğimi merak ediyorum nasıl olacak sonlara doğru şimdiden harita gibi oldu 22 den beri çatlayana başladı 😕
İnşallah bünyen farklıdırda olmazsın. Bebeklerin ciddi anlamda kilo alması 25 ten sonra başlıyor. Şimdi senin fındıklar 1 kilo olmuştur haliyle iki bebek olunca etti sana 2 kilo eee iki kilo da tek bebekte 32. 33. Hafta demek anlayacağın 30 dan sonra işler karışık 😅😅😅😂bünye farklı canım sende olmaz inşallah ben tombişim ya ondanda olmuş olabilir.

Ahahaha yaa eşin şanslı en azından molaya denk getirmişsin tek yapmamış sahuru 🤣 biz direk eşimle ikide yiyip yatıyoruz o sahur için ben aciktigim için 🙈🤣
İştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedim 😂 😂 ben yiyip yattığım zaman kafadan yarım kilo alıyorum 😅😅 sevdiğim peynirden almıştı ona dayanamadım. 😂

İştahım olmuyor diyo sen iştahla ye diye ben almadığım kiloyu alamam dedim 😂 😂 ben yiyip yattığım zaman kafadan yarım kilo alıyorum 😅😅 sevdiğim peynirden almıştı ona dayanamadım. 😂
Ya ben de yemeden yatinca kendimi eksik hissediyorum 🤣 ama.sabah çok geç kalkıyorum o yüzden yiyip yatıyorum 🙄

Canım krem kullanıyomusun iyi geliyo baya
[/QUO
20. haftaya kadar ara sıra zeytinyağı normal nemlendirici sürüyordum 20 den sonra acı badem yagi kullandım ama o da düzenli olmadı zaten çatlayacagim deyip pek üzerine düşmedim çünkü günlerde var kız kardeşlerim hep göbekten çatladı🙈 benimki iki tane olunca erken başladi

Bende ilk başta nemlendirici faşan kullandım 4 yıl önce 25 kilo verdiğimde baya çatlamıştım desim daha çatlamam heralde😂😂 öyle olmadı maalesef kırmızı çizgileri görünce lierac krem aldım şu an yeni yok çok şükür sonraki haftalarda nolur bilemem tabi😃

Back