• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende de fazla oluyor canım yemek yedikten sonra özellikle pıt pıt karnımın içinde sanki kalp atıyor elimi o atan yere koyup hissedince çok mutlu oluyorum. Korkma bebeğin anne karnında hickirmasi iyiymiş 😅
Ah o ufacık mutluluklar 🥰 ben hareketlerini dısarıdan görebiliyordum ama babasına bir türlü denk gelmemişti. Hıçkırdıgı zaman bi baktım dısarıdan da görünüyor babasına da ancak nasip oldu görebilmek. 🤗

Ah o ufacık mutluluklar 🥰 ben hareketlerini dısarıdan görebiliyordum ama babasına bir türlü denk gelmemişti. Hıçkırdıgı zaman bi baktım dısarıdan da görünüyor babasına da ancak nasip oldu görebilmek. 🤗
Evet evet hickirdigi zaman dışarıdan da belli oluyor ben de geçen eşime gösterdim o da resmen hickiriyor diyor 😅 ben hareketlerini de gösterdim baya denk geldi. Özellikle büyüdükçe karnında hareketlerri daha belli oluyor sen de yakında yakalarsın o anı 😅😊

Evet evet hickirdigi zaman dışarıdan da belli oluyor ben de geçen eşime gösterdim o da resmen hickiriyor diyor 😅 ben hareketlerini de gösterdim baya denk geldi. Özellikle büyüdükçe karnında hareketlerri daha belli oluyor sen de yakında yakalarsın o anı 😅😊
Evet ben de hissediyorum hıçkırıklarını 😍😍 hatta dediğin gibi dışardan belli oluyor. Babamız yurtdışında olduğu için ona video çekip göndermek istiyorum elime telefonu alınca duruyor hareketleri☺️ Bekliyorum hadi oğlum babaya merhaba diyelim diyorum tık yok. Telefonu bırakınca yeniden başlıyor harekete 😂bir türlü yakalayıp video çekemedim. İnşallah şu corona biter, dünya yeniden normale döner de babamız dönebilir ve döndüğünde kendi gözleriyle görebilir minnoş oğlumuzun hareketlerini 🙏🏻💙🐣

Karnım cok yok belkide ondan o kadar belli değil ama ben yakalıyorum 😂 kıskanıp duruyor o da 😂

Evet ben de hissediyorum hıçkırıklarını 😍😍 hatta dediğin gibi dışardan belli oluyor. Babamız yurtdışında olduğu için ona video çekip göndermek istiyorum elime telefonu alınca duruyor hareketleri☺️ Bekliyorum hadi oğlum babaya merhaba diyelim diyorum tık yok. Telefonu bırakınca yeniden başlıyor harekete 😂bir türlü yakalayıp video çekemedim. İnşallah şu corona biter, dünya yeniden normale döner de babamız dönebilir ve döndüğünde kendi gözleriyle görebilir minnoş oğlumuzun hareketlerini 🙏🏻💙🐣
Ya kuzum inşallah babası da tez zamanda şahit olur onun hareketlerine , evet tez zamanda kurtuluruz virüsten aminnnn😊 ben de bazen anı kalsın diye video çekeyim diyorum hareket ederken aynı senin dediğin gibi oluyor hareketi bırakıyor 😅 şebek olduk çocuklara 😅 bebeğin anne karnında hickirmasi iyimis hepimizinki hickirsin 😊

Babalar biraz değişik. Geçen gece beni kaldırdı kalk kalk çocuk çok hareketli tekmeliyo heralde sıkıştırdın öbür tarafa dön diye. Ona göre tekmelemek demek bebeğin sıkışıp kalması demek bi türlü öğrenemedi 🤔🤔 ama yazık işte çok istedi baba olmayı ❤️❤️
Ya o nasıl hissetti tekmeledigini ona helal olsun şimdiden çocuğunj düşünüyor 😅

Ya o nasıl hissetti tekmeledigini ona helal olsun şimdiden çocuğunj düşünüyor 😅
Eşim geceleri pek uyumaz tv izlerken elini koyduysa hissetmiş demek ki bi an. Ben de şaşırdım çünkü daha şimdiden Çocuk doğmadan babalar çok belli etmez çocuklarını sevdiğini diyenlerden. Ben de üç yaşına kadar bişey hatırlamaz rahat ol bol bol sev diyorum ama görcez

Eşim geceleri pek uyumaz tv izlerken elini koyduysa hissetmiş demek ki bi an. Ben de şaşırdım çünkü daha şimdiden Çocuk doğmadan babalar çok belli etmez çocuklarını sevdiğini diyenlerden. Ben de üç yaşına kadar bişey hatırlamaz rahat ol bol bol sev diyorum ama görcez
Çok çabaladık en çok onların hakkı sevmek. Biz ilk tedaviyi 2018 ocakta 1.5 yıllık evliyken başladık. 3 Kasım a kadar ben bedenen eşim ruhen çok yıprandık. Benimde psikolojik olarak çöküntü oldu ama onunki kadar değil. Çok şükür rabbim nasip etti. 🙏🙏🙏

Evet babalar duygularını gizleyip belli etmiyorlar ama bizden daha yoğun hisler besliyorlar bebislerine karşı 😊 burda hepimizin zorlu bir süreç serüveni var. Herkes bu süreci eşleriyle atlattı eminim bu tedavi sürecinde en soğuk kanlı olanlar eslerimizdi bize moral verip hayatın sonu olmadığını hissiz bir şekilde anlattılar😊 şimdi olumlu sonuç elde ettik, doğuma yaklaşıyoruz ve onların gizlediği o çocuksu hisleri görmek ne güzel ne güzel Allah'ım 😊

Gidemedim canım hastane kapalı 😂😂 sadece acilimiz açık dedi esnaf gibi 😂 😂 😂 benim salı sabaha kaldı. Evdeki bulgurdan oldum ne güzel pazartesi gidecektim. Kendileri mesaj attı cumartesi için benimde zaten heyheyler gelmiş hazırım gitmeye 😂 neyse sağlık olsun ama ben ne zaman heyecan yapsam Allah dur diyor. ben alıştım 😅😅ve bu huyumdan vazgeçemiyorum arada geliyorlar 😂
Ay canım kıyamam😂 vardır bir hayır diyelim artık bebişler iyi olsunda

Ay canım kıyamam😂 vardır bir hayır diyelim artık bebişler iyi olsunda
İki gündür artık tamamen harekete geçtiler de içim rahat canım 🙏 aynen vallahi Rabbimin bildiği vardır 😂 hep böyle diyorum ama hiç akıllanmayıp birden uçuşa geçiyorum geliyorlar arada 🙃🙃🙃😂

Back