- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.441
Allah bir kolaylık verir içinde onlar olsunda varsın dolabı da almasınSurekli tasinmak zorunda kalanlar icin en pratik olan park yatak derler dogru yaptin cnm. Maalesef ev bizim degil kiraciyiz ama ayni site icinde ev almaya dusunuyoruz insallah bebisler bereket ile gelirmisValla 2 tane buyuyen besik koyuduktan sonra odamiz dar olacak cunku bir tanede nobetci yatak (tek kisilik yatak) var ilk aylarda buyuk ihtimal ben orda yatarim
Bu arada canim yatagi nereden aldin? Cilekten aldisan memnun kaldin mi?Ben de büyüyen beşik aldım hem diğerlerine göre çok fazla büyük te değil normal beşik 130 cm ise büyüyen 160 cm.ileride de kullanabilir diye düşündüm.
Eslerimiz de artik yataginda yalniz kalacaklar deseneAllah bir kolaylık verir içinde onlar olsunda varsın dolabı da almasınbende yer yatağı yapıp yanlarında yatacak gibiyim de bakalım
Yapacak bir şey yokEslerimiz de artik yataginda yalniz kalacaklar desene
Onlar yazık sabahın köründe kalkıp işe gidecekler. Gece bebeklerle aynı odada olsalar uykular haram. Bence pek şikayetçi olmayacaklar yalnız yatmaktanEslerimiz de artik yataginda yalniz kalacaklar desene
Esim yer yatagi yapip bize katilmak istese de yer yokYapacak bir şey yok
Benim eşim yer yatağına sıcak bakmıyor bizim odada yatsınlar diyor ama eminim doğdukları gibi fikri değişecek. Annem gelince döşek getirecek bende yerde yatacağım dedim saçmalama dedi. Rabbım nasip etsin 2 - 2.5 ay sonra yazarım burdan aynı fikirde mi değil mi diye iyilikte yaramıyorEsim yer yatagi yapip bize katilmak istese de yer yokAslinda bizim oda daha buyuk ve bebisleri o odaya alabilirdik maalesef bizim odadaki kocaman dolap tum yeri kapti degistirmek mumkum degil keske o kadar buyuk dolap almasaydim diyorum
Çilek ama daha kullanmak için zamanımız var simdiden ne yorum yapsam doğru olmaz.Bu arada canim yatagi nereden aldin? Cilekten aldisan memnun kaldin mi?
canım yerin varsa büyüyen mantıklı olabilir ben ilk başta odama alacağım için büyük ama normal beşik aldık 70*140 sanırım ondada 3 yaşına kadar falan yatar çünkü yan korumasını kaldıırp normal korkuluk takarız diye düşündükMerhaba kizlar dun kontrola gittik sukur hersey yolunda drum 1 ay kadar gelme dedi malum virus flan. Seker yukleme o zaman yapacakmis. Artik mobilya siparis zamani geldi diye dusunuyorum bu iki besigin arasinda kaldik esim buyuen alalim uzun zaman kullansin diyor bilemedim malum 2 tane alcaz standard besik bir kac sene sonra atip tekrar almakda zor olur. Sizce napiyim?
ben normal 70*140 ın içine yine çilekten latexy yatak aldım inşallah iyidirHayirli olsun cnm peki bu buyuen besiklerde 2 tane yatak almak zorundayiz. Ilk ebatta hangi ebatli yatak alidiniz? Buyunce zaten 160cm olanda alinacak ama kucuken ebati belli degil.
bu arada büyüyen beşiklere tekrar tekrar yatak almıyosun fazlalığı çekmecelerin altında kalıyor zatenHayirli olsun cnm peki bu buyuen besiklerde 2 tane yatak almak zorundayiz. Ilk ebatta hangi ebatli yatak alidiniz? Buyunce zaten 160cm olanda alinacak ama kucuken ebati belli degil.
evet cnm onu yeni fark ettimbu arada büyüyen beşiklere tekrar tekrar yatak almıyosun fazlalığı çekmecelerin altında kalıyor zatenbeşiğe bi kere fazla para veriyosun sadece
sığıyo canım ölçtük almaya gitmeden önceevet cnm onu yeni fark ettimhayirlis olsun peki sen 70*140cm olandan 2 tane kendi odana sigdaracak misin ☺
hayirlis olsun cnm iyi fiyat olmus. Bebek arabasi daha bakmadim onu dogduktan sonra aliriz diye dusundum nasil olsa ilk bir kac ay anakucaginda tasiriz. Cilekten internetden almaya dusunuyordum magazaya gitsek daha cok indirim alir miyim acaba?sığıyo canım ölçtük almaya gitmeden öncebiz bide montes dolap aldık birde kitaplık bakıyorum odalarını şimdilik oyun odası gibi kullanıp sonra beşikleri taşıyacağız. Bide biz nakit alalım deyince nakit fiyatı üzerinden de indirim yaptılar. Sonradan karta taksit yaptık. 2 baby coton beşik latexy yataklar montes dolap 3750 ye geldi. Bu arada bebek arabası baktınmı
bize yapmışlardı canım bide nakit fiyatına taksit imkanı da sağlıyorlar, ana kucağı ne aldınız ben çok kararsız kaldım bu konudahayirlis olsun cnm iyi fiyat olmus. Bebek arabasi daha bakmadim onu dogduktan sonra aliriz diye dusundum nasil olsa ilk bir kac ay anakucaginda tasiriz. Cilekten internetden almaya dusunuyordum magazaya gitsek daha cok indirim alir miyim acaba?
Anakucagi da almadim dahabize yapmışlardı canım bide nakit fiyatına taksit imkanı da sağlıyorlar, ana kucağı ne aldınız ben çok kararsız kaldım bu konuda
internetten alınan da çok geç geliyorben daha kıyafet dışında hiç bişey almadım bebişlerime. şu salgın döneminin bitmesini bekleyecem galiba. yada internetten takılcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?