Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Allah bir kolaylık verir içinde onlar olsunda varsın dolabı da almasın bende yer yatağı yapıp yanlarında yatacak gibiyim de bakalım

Esim yer yatagi yapip bize katilmak istese de yer yok Aslinda bizim oda daha buyuk ve bebisleri o odaya alabilirdik maalesef bizim odadaki kocaman dolap tum yeri kapti degistirmek mumkum degil keske o kadar buyuk dolap almasaydim diyorum
Benim eşim yer yatağına sıcak bakmıyor bizim odada yatsınlar diyor ama eminim doğdukları gibi fikri değişecek. Annem gelince döşek getirecek bende yerde yatacağım dedim saçmalama dedi. Rabbım nasip etsin 2 - 2.5 ay sonra yazarım burdan aynı fikirde mi değil mi diye iyilikte yaramıyor

canım yerin varsa büyüyen mantıklı olabilir ben ilk başta odama alacağım için büyük ama normal beşik aldık 70*140 sanırım ondada 3 yaşına kadar falan yatar çünkü yan korumasını kaldıırp normal korkuluk takarız diye düşündük

Hayirli olsun cnm peki bu buyuen besiklerde 2 tane yatak almak zorundayiz. Ilk ebatta hangi ebatli yatak alidiniz? Buyunce zaten 160cm olanda alinacak ama kucuken ebati belli degil.
bu arada büyüyen beşiklere tekrar tekrar yatak almıyosun fazlalığı çekmecelerin altında kalıyor zaten beşiğe bi kere fazla para veriyosun sadece

evet cnm onu yeni fark ettim hayirlis olsun peki sen 70*140cm olandan 2 tane kendi odana sigdaracak misin ☺
sığıyo canım ölçtük almaya gitmeden önce biz bide montes dolap aldık birde kitaplık bakıyorum odalarını şimdilik oyun odası gibi kullanıp sonra beşikleri taşıyacağız. Bide biz nakit alalım deyince nakit fiyatı üzerinden de indirim yaptılar. Sonradan karta taksit yaptık. 2 baby coton beşik latexy yataklar montes dolap 3750 ye geldi. Bu arada bebek arabası baktınmı

hayirlis olsun cnm iyi fiyat olmus. Bebek arabasi daha bakmadim onu dogduktan sonra aliriz diye dusundum nasil olsa ilk bir kac ay anakucaginda tasiriz. Cilekten internetden almaya dusunuyordum magazaya gitsek daha cok indirim alir miyim acaba?

hayirlis olsun cnm iyi fiyat olmus. Bebek arabasi daha bakmadim onu dogduktan sonra aliriz diye dusundum nasil olsa ilk bir kac ay anakucaginda tasiriz. Cilekten internetden almaya dusunuyordum magazaya gitsek daha cok indirim alir miyim acaba?
bize yapmışlardı canım bide nakit fiyatına taksit imkanı da sağlıyorlar, ana kucağı ne aldınız ben çok kararsız kaldım bu konuda

bize yapmışlardı canım bide nakit fiyatına taksit imkanı da sağlıyorlar, ana kucağı ne aldınız ben çok kararsız kaldım bu konuda
Anakucagi da almadim daha herkesin tavsiyesi cok agir olmamali diyor magazalardan gezip bakmak isterdim ama cikamiyoruz iste. Internetden bakarak almak biraz riskli gibi

Slm kızlar iyisiniz inşallah
Kan sulandırıcı yı kol ve göbekten yapıyorum ama göbeğim artık çok acıyor bacaktan yapanınız var mı

Kızlar ben bebek arabası işini doğumdan sonraya bıraktım. Hastaneden çıkarken muhakkak ana kucağı almak gerekiyor mu? Ben almayı düşünüyorum pek çünkü hastaneden çıkarken bir tek kullanacağım şeyi almak istemiyorum. Özel aracımız da yok ki sürekli araba ile bebekle çıkacağımi düşünmüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…