Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İyilerdir kuzum stres yapma çikolata ye konus bol bol. İyiydi cok sukur canım karnım sertlesiyordu ara bir nst cekti bi sıkıntı cıkmadı şükür seninde muayenene az kalmıs iyi haberlerle inşallah

Yaaa şuan aynı durumu yaşıyorum resmen benim de dün içeride hoptek oynuyordu karnım dalgalaniyordu şimdi aynen böyle zorla hafif hafif dokunuşlar yapıyor arada sırada
Elimi karnimda istemiyordu şimdi ben karnıma bastırıp azıcık durtuyorum yine de pek bişey yok nolduu içerde bı günde bu kadar değişim uzun zaman olunca kontrole gitmeyeli tedirgin oliyoruz.

Elimi karnimda istemiyordu şimdi ben karnıma bastırıp azıcık durtuyorum yine de pek bişey yok nolduu içerde bı günde bu kadar değişim uzun zaman olunca kontrole gitmeyeli tedirgin oliyoruz.
Evet kuzum ben de uzun süredir gitmedim diye tedirgin oldum. Suyu felan nasıldır acaba. Doktorumun canlı yayını izledim geçen gelme zamanlarınızı esnetebilkrsiniz mesela bizim için 32. Hafta önemli dedi. 26. Haftada gelen biri bir daha bir buçuk ay sonra 32 de gelebilir dedi adeta beni anlattı ben de 1 buçuk ay üzerine gideceğim resmen merakla haftaya cumayı bekliyorum sen ne zaman gideceksin

Dayanamadım doktora yazdım nts çekilecek mis.Ay panik oldum şimdi kötü bir şey mi var
Ya kuzum benimki yeni yeni harekete geçti şimdi süt icince. Bence doktor ne olur ne olmaz diye sancina bebeğin suyuna, kordonuna bakacak o yüzden demiştir. Allah'ın izniyle bir şey cikmayacak biz stres yapıyoruz.

İyilerdir kuzum stres yapma çikolata ye konus bol bol. İyiydi cok sukur canım karnım sertlesiyordu ara bir nst cekti bi sıkıntı cıkmadı şükür seninde muayenene az kalmıs iyi haberlerle inşallah
İnşallah Kuzum Allah razı olsun herkesin bebisine sağlık sıhhat versin. Şimdi Kur'an-ı Kerim okudum ardından süt kaynatmistim bir bardak sütümu ictim. Sonunda hareketlendi şükürler olsun. Yoksa ben de doktoru arayacaktim. Senin bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim kuzum kilosu kaç çıktı

Artık büyüdü kızcen allahım hayırlısı ile kucağımızada versin inşallah

Sevindim hareketlenmesine canım 950 grmdi

Şimdi siz hafta olarak artık yavaşlama dönemine girdiniz ondan olmasın. En aktif oldukları 28-32 arasındaymış ya. Belki ondan da olabilir kilo alıp karın daralınca

Benim doktorum da ayni şeyi söylemişti canım 20 nisana randevu almıştım.ama yazınca nts çektir diye gidiyorum şimdi doktora

Biz o indirimi kaçırdık. 6 parçalı almış oldum. Küvet, kova, maşrapa, file, lif, su termometresi. İlk kargom geldi avize birde aspiratör Bruno vermişiz canım sadece kendi geldi parçaları da inşallah gelecek

Benim doktorum da ayni şeyi söylemişti canım 20 nisana randevu almıştım.ama yazınca nts çektir diye gidiyorum şimdi doktora
Git canım için rahat etsin. Ben de bebeğimi takipteyim az önce baya hareket etti. Ama yine hareketsizlik görürsem ben de arayacağım doktoru. Güzel haberlere geleceksin eminim bakalım bebişin kaç kilo çıkacak

Şimdi siz hafta olarak artık yavaşlama dönemine girdiniz ondan olmasın. En aktif oldukları 28-32 arasındaymış ya. Belki ondan da olabilir kilo alıp karın daralınca
Evet olabilir kuzum ama dün aşırı hareketliydi yani eli kolu ile ittiriyordu. Şimdi daha sakin olunca insan stres yapıyor

Ben iştahla bişeyler yediğimde çok hareketleniyo. Çikolataya bile hareketlenmez normalde. Özellikle meyveyi çok severim galiba kızım da seviyo meyveye çok hareketli maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…