- 9 Mart 2019
- 1.597
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #5.421
Canım ne yaptın gittin mi hastaneye
Jhulia

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O cok ormal canim hic kotkma bazen cok hareketli oluyolar bazende cok sakinKuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemdeama ben bu kızdan bir şey anlamadım dün karnimda dans ediyordu adeta bugün hareketleri çok sakin çok az hareket ediyor beni telaslandiriyor. Bir gün çok hareketli ise 2,3 gün çok sakin. Korkuyorum o zaman
![]()
Gittim nts de hemşire biraz sancı var doktor açıklar dedi.Doktor baktı her şey normal suyu vs. hareketleri bile normal çıkmışCanım ne yaptın gittin mi hastaneyeJhulia
Ya çok sevindim kuzum anlamıştım bir sorun çıkmayacağını nedenseGittim nts de hemşire biraz sancı var doktor açıklar dedi.Doktor baktı her şey normal suyu vs. hareketleri bile normal çıkmışartık alan daralıyor hareketleri çok hissetmezsin dedi nts sancı var demişti hemşire dedim ona takilma dedi pek onemsemedi bol su icmemi istedi. Çok hızlı bakılıyor artık 2-3 dk da bitiyor islemler.bu zamana kadar yüzünü göstermeyen kızım bı güzel dönmüştü yüzünü önceden olsa her açıdan gösterir di doktor artık kısacık da olsa gorebildim. Hatta renkli fotoğrafını çıkartmış fotograf kagidinda verdi iyi geldi.1546 grm 42 cm. İyimidir diye sormak o an aklıma bile gelmedi zaten 10 gün sonraya yine gitmem gerekiyor çalışır raporu için. hastaneden geldik hareketleri çoğaldı doktorunu özlemiş demekki
![]()
Sevindim iyi olmasınaGittim nts de hemşire biraz sancı var doktor açıklar dedi.Doktor baktı her şey normal suyu vs. hareketleri bile normal çıkmışartık alan daralıyor hareketleri çok hissetmezsin dedi nts sancı var demişti hemşire dedim ona takilma dedi pek onemsemedi bol su icmemi istedi. Çok hızlı bakılıyor artık 2-3 dk da bitiyor islemler.bu zamana kadar yüzünü göstermeyen kızım bı güzel dönmüştü yüzünü önceden olsa her açıdan gösterir di doktor artık kısacık da olsa gorebildim. Hatta renkli fotoğrafını çıkartmış fotograf kagidinda verdi iyi geldi.1546 grm 42 cm. İyimidir diye sormak o an aklıma bile gelmedi zaten 10 gün sonraya yine gitmem gerekiyor çalışır raporu için. hastaneden geldik hareketleri çoğaldı doktorunu özlemiş demekki
![]()
Bende özlemiştim iyi geldi kafam rahatladı çok şükür.bir yanim iyidir biseyi yoktur dese de içimi kemiren diğer yanıma yenik düşüp kafamı rahatlatmis oldum.Artik çok belirginlesmis hatları bebek goruntusu varYa çok sevindim kuzum anlamıştım bir sorun çıkmayacağını nedenseyerim onu ben demek alanı daralmış dinlenmek istemiş. Bizim kızlar pek nazlı desene
oh oh maşallah kilosu boyu gayet iyi bence. Ya ben de imrendim şuan kızımı özledim çok merak ediyorum ne halde. Şimdi sana yüzü daha belirgin gelmiştir
![]()
Sanırım kafamizda bitiyor olay ne kadar rahat o kadar iyiSevindim iyi olmasınaaslında doktordan gelince kafamız rahatlıyor ya onlarda hareketleniyor stresımız azalınca
![]()
Hep öyle oluyor diyorlar kafası önde gider diyorlardı gebe arkadaşlarım canımBende özlemiştim iyi geldi kafam rahatladı çok şükür.bir yanim iyidir biseyi yoktur dese de içimi kemiren diğer yanıma yenik düşüp kafamı rahatlatmis oldum.Artik çok belirginlesmis hatları bebek goruntusu varSenin de az kaldı birazcık daha sabır özlem gidereceksiniz.Bu arada kafa capi ölçümü hafta olarak daha ondeykenn karın çevresi geride sizinde öylemi ?
Hepsi kocakafalarHep öyle oluyor diyorlar kafası önde gider diyorlardı gebe arkadaşlarım canımyerim.onun tombik kafasını
hatta benim şimdiye kadar bütün olcumlerimde kafası 4, 5 gün önde karın çevresi gününde oluyordu
Ben de büyüyen beşik aldım hem diğerlerine göre çok fazla büyük te değil normal beşik 130 cm ise büyüyen 160 cm.ileride de kullanabilir diye düşündüm.Merhaba kizlar dun kontrola gittik sukur hersey yolunda drum 1 ay kadar gelme dedi malum virus flan. Seker yukleme o zaman yapacakmis. Artik mobilya siparis zamani geldi diye dusunuyorum bu iki besigin arasinda kaldik esim buyuen alalim uzun zaman kullansin diyor bilemedim malum 2 tane alcaz standard besik bir kac sene sonra atip tekrar almakda zor olur. Sizce napiyim?
Hayirli olsun cnm peki bu buyuen besiklerde 2 tane yatak almak zorundayiz. Ilk ebatta hangi ebatli yatak alidiniz? Buyunce zaten 160cm olanda alinacak ama kucuken ebati belli degil.Ben de büyüyen beşik aldım hem diğerlerine göre çok fazla büyük te değil normal beşik 130 cm ise büyüyen 160 cm.ileride de kullanabilir diye düşündüm.
Bencede canım büyüyen daha mantıklı zaten çok benziyorlar. Gözün aydın canımMerhaba kizlar dun kontrola gittik sukur hersey yolunda drum 1 ay kadar gelme dedi malum virus flan. Seker yukleme o zaman yapacakmis. Artik mobilya siparis zamani geldi diye dusunuyorum bu iki besigin arasinda kaldik esim buyuen alalim uzun zaman kullansin diyor bilemedim malum 2 tane alcaz standard besik bir kac sene sonra atip tekrar almakda zor olur. Sizce napiyim?
sagol canim standart besik 600tl buyuen 1200tl tam 2 katina pahaliBencede canım büyüyen daha mantıklı zaten çok benziyorlar. Gözün aydın canım![]()
Yatağı büyük boy ölçüsünde benimkinin.o çekmeceli yerin altı boşluk yatağı altına sığacak şekilde tasarlanmış.cilek cotton serisi benimki.Hayirli olsun cnm peki bu buyuen besiklerde 2 tane yatak almak zorundayiz. Ilk ebatta hangi ebatli yatak alidiniz? Buyunce zaten 160cm olanda alinacak ama kucuken ebati belli degil.
Aaa anladim canim o zaman selena serisi de aynidir ben resimde oyle gorunce ilk basta daha kisa yatak lazim zannettimYatağı büyük boy ölçüsünde benimkinin.o çekmeceli yerin altı boşluk yatağı altına sığacak şekilde tasarlanmış.cilek cotton serisi benimki.
Aaa anladim canim o zaman selena serisi de aynidir ben resimde oyle gorunce ilk basta daha kisa yatak lazim zannettimguzel o zaman 75*160cmlik yatak alsam yeterli olacak insallah
Selena serisine baktım şimdi onunda çekmeceli olan kısmı u şeklinde oyuk yani büyük yatak alabilirsiniz![]()
Şimdi 600 lük alsan canım iki bilemedin üç yıl sonra yine yatak alacaksın aynı paraya gelecek. Ev değişme durumun yoksa bu ev senin evinse buraya göre odanı kurabilirsin.sagol canim standart besik 600tl buyuen 1200tl tam 2 katina pahaliama ucuz alip bir kac sene sonra tekrar degistirmek yerine buyuen alsak daha rahat edecek gibiyuz odamiz da cok genis degil belki 2 kapili tek dolap alabilirim baska de basacak yer kalmaz
neyse saglikla gelsin bebisler artik sikisip yasacagiz degil mi cnm
Sende kalabalik olcaksin
Surekli tasinmak zorunda kalanlar icin en pratik olan park yatak derler dogru yaptin cnm. Maalesef ev bizim degil kiraciyiz ama ayni site icinde ev almaya dusunuyoruz insallah bebisler bereket ile gelirmisŞimdi 600 lük alsan canım iki bilemedin üç yıl sonra yine yatak alacaksın aynı paraya gelecek. Ev değişme durumun yoksa bu ev senin evinse buraya göre odanı kurabilirsin.Ev benim olsaydı bende büyüyen yatak alacaktım. Biz tayinciyiz belli olmaz beş yıl sonra biraz daha memleketlere yaklaşabiliriz. Ev benim değil park yatak bizim için en mantıklısı oldu. Benim oda dolabı da park yatakları alıyor. Üstüne kitaplık ta var
minnoşlarım
![]()