Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

içine de ayrı kılıf dikip sağlıklı elyafmı ne varmış ondan koydular görüşemediğimiz için detay bilmiyorum ama en son toptancıdan 10 kiloluk çuval almışlardı ancak yeter diye
Onlarda heyecanlı izinler kalkmazsa kardeşim getirecek özel izinle ayarlayacağım bir şeyler dedi. Daha var ama onlarda da bayağı eşya var yıkanacak dolaba koyulacak inşallah biter biran önce

Onlarda heyecanlı izinler kalkmazsa kardeşim getirecek özel izinle ayarlayacağım bir şeyler dedi. Daha var ama onlarda da bayağı eşya var yıkanacak dolaba koyulacak inşallah biter biran önce
inşallah normale döner canım herşey bizimkiler yakın Allahtan valla annem kendisi alıp dikiyo bişeyler kayınvalidem doğuma yakın alırız falan dedi durdu şimdide virüs patladı zaten ordan gelecek bişey yok

Alır kız babaanne olacak. Sen virüs falan derse ben sipariş ederim sen alacaklarını bana söyle birlikte sipariş verelim de

Sagol canim insallah bakalim sali tekrar kotrlum var
Kuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemde ama ben bu kızdan bir şey anlamadım dün karnimda dans ediyordu adeta bugün hareketleri çok sakin çok az hareket ediyor beni telaslandiriyor. Bir gün çok hareketli ise 2,3 gün çok sakin. Korkuyorum o zaman

Alır kız babaanne olacak. Sen virüs falan derse ben sipariş ederim sen alacaklarını bana söyle birlikte sipariş verelim de
Amann sülaleri rahat canım onların bide bana açıktamı kalacak sanki çocuklar alınır zamanı gelince diyodu kotondan aldıklarım hala yok ortada kalacakmış valla bebeler ortada önceki aldıklarımda olmasa

Bence bu minnakların hepsi aynı aman bizim ruh halimiz hep aynı mı onlarda öyledir diye düşünüyorum artık modu yerinde değildir

6 hafta nasıl dayandın bende de öyle canım birgün hareket çokken birgün daha az. Saçlarım bembeyaz oldu tedavi sürecinden daha stresliymiş çok şükür bin şükür

Bence bu minnakların hepsi aynı aman bizim ruh halimiz hep aynı mı onlarda öyledir diye düşünüyorum artık modu yerinde değildir
Evet bu grupta da herkesin bebişi böyle diye içim rahat. Diyorum sonraki gün madem.hareket etmeyeceksin bir önceki gün bu kadar hareket etme o zaman bekkentimiz fazla oluyor. Ah ah bu bebisler şimdiden bizim felegimizi şaşırttı

Benimki de bize almayın dedi batıl inanç yüzünden olmadı ya 6 ay bitsin öyle alın dedi oğlununda aklına soktu. Benim annem şubat tatilinde burda birkaç şey aldı onu görünce eşimi buraya yollayıp git kendin al hayır sonra yine diyor bekleyin. Yatağı benim zorla şubatta aldım iki gün öncelikleri de yine öyle. Mayıs olacak ortada bir şey yok delirdim arada iyi geliyor yoksa başka türlü erkekler anlamıyor e bebekte mağaza bir olan şey şu an üç olmuş gördün mü beklemeyi dedim bu arada aldığımız küvet seti 230 lira olmuş kızlar internetten alışverişe talep olunca sanırım artışlar var. 130 olan set aynı yerde hepsiburadada bugün 230 yazıyor

6 hafta nasıl dayandın bende de öyle canım birgün hareket çokken birgün daha az. Saçlarım bembeyaz oldu tedavi sürecinden daha stresliymiş çok şükür bin şükür
1 hafta daha var Allah'ım şuan günler geçmek bilmiyor nasıl dayandım ben de bilmiyorum kız ama çok özledim çok merak ediyorum onu açıkçası kaç kilo oldu boyu kaç şimdi gittiğimde baya yüzü şekillenmiş gelecek bana Allah'ın izniyle

Bende dünden beri aynı durumu yaşıyorum telaslanmaya başladım.Bi gün öncesinde içerde bir o tarafa bir bu tarafa yüzen göbeğimin şeklini degistiren, tekmelerle canımı acitan kız şimdi ise ilk zamanlardaki gibi çok hafif dokunuyor Daha önce bu kadar sakinliği olmamıştı

bende arada ses verin uleyyn diye bağırıyorum

Hepimiz aynı durumdayız galiba dün muayene olurken bile pat pat vurdu hissettirdi bugün narin narin Uzanıyorum sırf hissedebileyim rahatlıyayım diye. Ama sanki biz böyle strese girdikce onlarda anlıyor daha da yavaslıyorlarmıs gıbı gelıyor bana

evet canım doğrudur ben küvet setini geçen hafta a101 den aldım küvet-kova-maşrapa 45 liraya falan geldi, bugünde ebebekten file aldım içine 25 liraya 70 liraya falan toplamı hallolmuş oldu bencede fiyatlar artıyor sanırım. dün sana gönderdiğim ana kucağı indirime girdi onları küvet filesini bide lansinoh biberon seti aldık 2 tane bakalım bunlar ne zaman gelir

Yaaa şuan aynı durumu yaşıyorum resmen benim de dün içeride hoptek oynuyordu karnım dalgalaniyordu şimdi aynen böyle zorla hafif hafif dokunuşlar yapıyor arada sırada

Aynen canım normalde sola ya da sağa yatsam kenardan harekete geçerdi şimdi kahvaltı yapıp hemen yattım sol tarafa. Yok inat etmiş galiba ısrarla hareket etmiyor edince de çok hafif dokunuyor inşallah hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatlidir. Sen ne güzel dün görmüşsün ultrasonda nasıl iyi miydi bebisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…