- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.381
Onlarda heyecanlı izinler kalkmazsa kardeşim getirecek özel izinle ayarlayacağım bir şeyler dedi. Daha var ama onlarda da bayağı eşya var yıkanacak dolaba koyulacak inşallah biter biran önceiçine de ayrı kılıf dikip sağlıklı elyafmı ne varmış ondan koydular görüşemediğimiz için detay bilmiyorum ama en son toptancıdan 10 kiloluk çuval almışlardı ancak yeter diye
Sagol canim senin nasl gdyr bebis nasil kac kilo olduAa öyle mi sevindim canım evde bol bol dinlen
Cok iyi yapmissin canim insallah saglikla kullanirizbende bugün aldım 2li biberon seti 3 ayrı başlığı var yorumları da iyiydi makineyede uyumluymuş
Sagol canim insallah bakalim sali tekrar kotrlum varayy çok sevindim canım çok korkuttun valla zamanında gelsin miniklerimiz
inşallah normale döner canım herşey bizimkiler yakın Allahtan valla annem kendisi alıp dikiyo bişeyler kayınvalidem doğuma yakın alırız falan dedi durdu şimdide virüs patladı zaten ordan gelecek bişey yokOnlarda heyecanlı izinler kalkmazsa kardeşim getirecek özel izinle ayarlayacağım bir şeyler dedi. Daha var ama onlarda da bayağı eşya var yıkanacak dolaba koyulacak inşallah biter biran önce
inşallah canımCok iyi yapmissin canim insallah saglikla kullaniriz
Alır kız babaanne olacak. Sen virüs falan derse ben sipariş ederim sen alacaklarını bana söyle birlikte sipariş verelim deinşallah normale döner canım herşey bizimkiler yakın Allahtan valla annem kendisi alıp dikiyo bişeyler kayınvalidem doğuma yakın alırız falan dedi durdu şimdide virüs patladı zaten ordan gelecek bişey yok
Kuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemdeSagol canim insallah bakalim sali tekrar kotrlum var
Amann sülaleri rahat canım onların bide bana açıktamı kalacak sanki çocuklar alınır zamanı gelince diyodu kotondan aldıklarım hala yok ortadaAlır kız babaanne olacak. Sen virüs falan derse ben sipariş ederim sen alacaklarını bana söyle birlikte sipariş verelim de
Bence bu minnakların hepsi aynıKuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemdeama ben bu kızdan bir şey anlamadım dün karnimda dans ediyordu adeta bugün hareketleri çok sakin çok az hareket ediyor beni telaslandiriyor. Bir gün çok hareketli ise 2,3 gün çok sakin. Korkuyorum o zaman
6 hafta nasıl dayandınKuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemdeama ben bu kızdan bir şey anlamadım dün karnimda dans ediyordu adeta bugün hareketleri çok sakin çok az hareket ediyor beni telaslandiriyor. Bir gün çok hareketli ise 2,3 gün çok sakin. Korkuyorum o zaman
Evet bu grupta da herkesin bebişi böyle diye içim rahat. Diyorum sonraki gün madem.hareket etmeyeceksin bir önceki gün bu kadar hareket etme o zaman bekkentimiz fazla oluyor.Bence bu minnakların hepsi aynıaman bizim ruh halimiz hep aynı mı onlarda öyledir diye düşünüyorum artık modu yerinde değildir
Benimki de bize almayın dedi batıl inanç yüzünden olmadı ya 6 ay bitsin öyle alın dedi oğlununda aklına soktu. Benim annem şubat tatilinde burda birkaç şey aldı onu görünce eşimi buraya yollayıp git kendin alAmann sülaleri rahat canım onların bide bana açıktamı kalacak sanki çocuklar alınır zamanı gelince diyodu kotondan aldıklarım hala yok ortadakalacakmış valla bebeler ortada önceki aldıklarımda olmasa
1 hafta daha var Allah'ım şuan günler geçmek bilmiyor nasıl dayandım ben de bilmiyorum kız6 hafta nasıl dayandınbende de öyle canım birgün hareket çokken birgün daha az. Saçlarım bembeyaz oldu tedavi sürecinden daha stresliymiş çok şükür bin şükür
Bende dünden beri aynı durumu yaşıyorum telaslanmaya başladım.Bi gün öncesinde içerde bir o tarafa bir bu tarafa yüzen göbeğimin şeklini degistiren, tekmelerle canımı acitan kız şimdi ise ilk zamanlardaki gibi çok hafif dokunuyorKuzum ben en son 25+5 te gitmiştim. Bebiş kaç kilo bilmiyorum şuan haftaya cuma 17 Nisan'da gideceğim kontrole ben de çok merak ediyorum 32+0 haftalık olacağım acaba ne alemdeama ben bu kızdan bir şey anlamadım dün karnimda dans ediyordu adeta bugün hareketleri çok sakin çok az hareket ediyor beni telaslandiriyor. Bir gün çok hareketli ise 2,3 gün çok sakin. Korkuyorum o zaman
bende arada ses verin uleyyn diye bağırıyorumEvet bu grupta da herkesin bebişi böyle diye içim rahat. Diyorum sonraki gün madem.hareket etmeyeceksin bir önceki gün bu kadar hareket etme o zaman bekkentimiz fazla oluyor.Ah ah bu bebisler şimdiden bizim felegimizi şaşırttı
evet canım doğrudur ben küvet setini geçen hafta a101 den aldım küvet-kova-maşrapa 45 liraya falan geldi, bugünde ebebekten file aldım içine 25 liraya 70 liraya falan toplamı hallolmuş olduBenimki de bize almayın dedi batıl inanç yüzünden olmadı ya 6 ay bitsin öyle alın dedi oğlununda aklına soktu. Benim annem şubat tatilinde burda birkaç şey aldı onu görünce eşimi buraya yollayıp git kendin alhayır sonra yine diyor bekleyin. Yatağı benim zorla şubatta aldım iki gün öncelikleri de yine öyle. Mayıs olacak ortada bir şey yok delirdim arada iyi geliyor yoksa başka türlü erkekler anlamıyor e bebekte mağaza bir olan şey şu an üç olmuş gördün mü beklemeyi dedim bu arada aldığımız küvet seti 230 lira olmuş kızlar internetten alışverişe talep olunca sanırım artışlar var. 130 olan set aynı yerde hepsiburadada bugün 230 yazıyor
Yaaa şuan aynı durumu yaşıyorum resmenBende dünden beri aynı durumu yaşıyorum telaslanmaya başladım.Bi gün öncesinde içerde bir o tarafa bir bu tarafa yüzen göbeğimin şeklini degistiren, tekmelerle canımı acitan kız şimdi ise ilk zamanlardaki gibi çok hafif dokunuyorDaha önce bu kadar sakinliği olmamıştı
Aynen canım normalde sola ya da sağa yatsam kenardan harekete geçerdi şimdi kahvaltı yapıp hemen yattım sol tarafa. Yok inat etmiş galiba ısrarla hareket etmiyor edince de çok hafif dokunuyorHepimiz aynı durumdayız galibadün muayene olurken bile pat pat vurdu hissettirdi bugün narin narin Uzanıyorum sırf hissedebileyim rahatlıyayım diye. Ama sanki biz böyle strese girdikce onlarda anlıyor daha da yavaslıyorlarmıs gıbı gelıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?