Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

bide benim zihinsel engelli halam var onuda söylemiştim doktora hangi gende ne olduğunu bilmediğimiz için bu test sadece belirli hastalıklara bakıyor bu şekilde anlaşılmaz ama artık bir çok sorun ultrasonda belli oluyor dedi. sağlıkla gelsin inşalah minnoşlar

Etmeye ettim de kol pert olmuştu resmen düzelir canım geçer ben sağlı sollu vuruyorum.
ya geçen hafta sağ tarafa iğnenin ucunu değidiremedim resmen yok böyle bi acı neden oldu hassaslaştı anlamadım bende bir süre hep soldan yaptım şimdi orası şişti birazdan sağdan yaparım derken doğururuz inşallah

ayy bende deliye bağladım normalde solda çok hareket olurdu bi kaç gündür daha çok sağda ikisi biden ayakları orayamı uzattı naptı anlamadım napıyo bu çocuklar hayırlısıyla sağsağlim doğurup gözümün önüne alaydım eve ultrason cihazı alcam az kaldı

Elektrikli çok iyi çekmiyor diyorlar bende ikiz diye elektrikli istemiştim vazgeçirdi çevrem. Nerde kime sorsam Manuel diyor. Formlar da Manuel diyor ama benim halen aklım diğerinde.
canım manuele iyi diyen ilk defa duydum çünkü kullanmak çok zor benim çevremde kimse kullanamadı sonra elektrikli aldılar ben kesin elektrikli alıcam. Bu arada hiç bir pompa sütün tamamını boşaltmaz dedi geçen izlediğim emzirme danışmanı çünkü bebekle aynı çekim gücüne sahip değil ve aynı şekilde çekim yapmıyor.

eşimde öyle diyo bakarız olmadı başka alırız napalım

Hamile duası gerçekten kabul oluyor. Randevuyu ben öne çekmeden doktortakvimi mesaj attı sabah 9.30 da randevunuzu 11 Nisan a çekelim diye hayırlısı ile cumartesi günü gideceğim ya ben doktora 1 ay çok fazla erken çağırsın diyeceğim. Vuruyorlar vurmasına da yinede tedirgin oluyoruz işte şimdi ikiz bebek doğum videoları izledim çok tatlılar

Tamamını istemiyoruz ikisi aynı anda açıkırsa diğerini doyuracak kadar süt versin ben ondan başka bir şey istemiyorum

benimde pazartesi 9:45 sabırla bekliyorum bizim doktor normalde 2 hafta ama bu süreçte 3 haftada bir gelmen daha uygun olur dedi. Ama bir ay cidden çok fazla

Tamamını istemiyoruz ikisi aynı anda açıkırsa diğerini doyuracak kadar süt versin ben ondan başka bir şey istemiyorum
ben nasip olursa 5,5 ay sonunda işe döneceğim canım o yüzden sağarken pratiklik önemli benim için işyerinde falanda kullanacağım Allahım o günleri göstersin

eşimde öyle diyo bakarız olmadı başka alırız napalım
Kendimi strese koyamayacağım çektiği kadar çekmediği gibi başka çözüm yolu buluruz. Sıfır stres gözümde büyütünce daha çok karmaşık hal alıyor. Hem inanıyorum sütüm bol gelecek minnoşlarım doyacak.

ben nasip olursa 5,5 ay sonunda işe döneceğim canım o yüzden sağarken pratiklik önemli benim için işyerinde falanda kullanacağım Allahım o günleri göstersin
Anladım canım ya ben gitmeyeceğim evet senin için daha çok işlevi olacak. Rabbim nasip ederse 2 yıl ücretsiz izin yapacağım. Evdeyim yani benim tek derdim birinin beklememesirabbim yardımcın olsun inşallah

benimde pazartesi 9:45 sabırla bekliyorum bizim doktor normalde 2 hafta ama bu süreçte 3 haftada bir gelmen daha uygun olur dedi. Ama bir ay cidden çok fazla
Ne güzel ben hep bir ay üzerine gittim. Hatta ayrıntılı sürecinde iki ay oldu. Oraya git temizse iki hafta sonra gel dedi. Kızdan dolayı iki hafta sonra tekrar ayrıntılıya gittim ondan iki hafta sonra derken. İki ay gitmemiş olduk. Kendi düşürmezsen ben üç hafta sonra giderim.

Anladım canım ya ben gitmeyeceğim evet senin için daha çok işlevi olacak. Rabbim nasip ederse 2 yıl ücretsiz izin yapacağım. Evdeyim yani benim tek derdim birinin beklememesirabbim yardımcın olsun inşallah
ay çok merak ediyorum ikisini aynı aynda emzirebilir miyim acaba diye ikiz emzirme yastıklarına baktım annem bi tane yaptı bide bundan yapsın

Eklentiler

• 1586419321851.png
    628,5 KB · Görüntüleme: 25
ay çok merak ediyorum ikisini aynı aynda emzirebilir miyim acaba diye ikiz emzirme yastıklarına baktım annem bi tane yaptı bide bundan yapsın
Annen nasıl yaptı canım. İçine ne koydunuz. Ben e bebekte baktım tekli vardı. Benim şu an bir yastığım var kocaman kalp şeklinde onda emziririm diyordum da sanki sert o ya. Bende alayım inşallah beceririz biraz önce izledim videolar. Annem yapar aslında içine sağlıklı olanı pamuk mu doldurdu. Sonra şekil verip dikecek herhalde. Çok beceriksizim hiç anlamıyorum.

annem normal emzirme yastığı yaptı canım bundan değil bunuda telep ettim az önce kardeşim dana mısın tek tek emzir dedi ama yaparlar sanırım . Benimkinin yastığı bitmemiş daha ama resimdeki gibi dikip doldurmamış daha. Youtube dan izleyip kalıp çıkarıp yapıyolar kardeşimle kardeşimin çizimi iyi baya. Sarılı olanlarda benimkiler hepsi bitince atarım fotoğrafını

içine de ayrı kılıf dikip sağlıklı elyafmı ne varmış ondan koydular görüşemediğimiz için detay bilmiyorum ama en son toptancıdan 10 kiloluk çuval almışlardı ancak yeter diye

Kardeşinin tepkisine bayıldım sarılardan bende de var babaanneleri almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…