• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım aynı şeyi bende yaşıyorum nedense. Saydın mı günde kac kere oluyor?
Bende bugun gittim kontrole. Toplanıyo sertleşiyor karnım dedim. Karnın sertleşiyorsa sancın da olur magnezyum günlük kullan dedi. Nstye bagladı şükür normal cıktı. İçim rahat etsin diye vajınal rahim agzına baktı masallah onda da sıkıntı yok. Ama yine devam ediyor ara ara sertlesmesı. Bakalım belkı magnezyum iyi gelir
valla saatte 5 defa olduğu oluyo. bakıyosun bir gün boyunca hiç olmuyo. stres etkiliyo gibi geldi bana. toplanmaya başladımı korktuğumda üst üste olmaya devam ediyo. kafayı dağıtınca duruyo. inşallah magnezyum iyi gelir.

Benim içimde bir huzursuzluk var. 13 Mart ta doktora gittim her şey yolundaydı çok şükür. Doktordan geldiğimiz o hafta pandemimin ilk haftasıydı ve ben bunu fazla kafaya taktım. Birde eşimin ailesi buraya gelin diye tutturunca ekstra bir gerilme oldu bende. İlk haftalar ciddiye almadılar üç dört gün sürekli aradılar. O hafta su gibi akıntım oldu. Benim o köpük gibi olan akıntım çok yok. Çok ayakta durursam geliyor. Ama bu su gibi olan o hafta çok yoğun oldu. Şuan o hafta gibi değil. Gitmedik bir yere rahatlayınca azaldı. Yine ıslanıyor ama çok değil. Randevumu boşluk varsa cuma ya mı alsam. Ya gelen suysa diye bir gerginlik oluştu. Dün çok hareketlilerdi karnım büyüyor gün içinde vuruyorlar o içimi rahatlatıyor ama sanki oğlanın hareketleri daha derinden geliyor. Üç haftadır evde olmak psikolojik olarak yıpratıyor. Doktora randevu süresini kısaltalım diyeceğim. 3 haftaya düşsün artık. Hayırlısı ile kontrole gidip geleyim 🙏
bebekler büyüdüğü için yan yana duramıyorlar. biri aşağı biri yukarı kayıyo yada biri arkada diğer önde oluyo. benimde iksinin hareketleri aynı değil. biri gümbür gümbür kız daha naif😅. bence canını sıkma. bende nasihat veriyom ama bide kendi söküğümü dikebilsem😂

bebekler büyüdüğü için yan yana duramıyorlar. biri aşağı biri yukarı kayıyo yada biri arkada diğer önde oluyo. benimde iksinin hareketleri aynı değil. biri gümbür gümbür kız daha naif😅. bence canını sıkma. bende nasihat veriyom ama bide kendi söküğümü dikebilsem😂
Tek bebek olsa anlardık ikiz de çok karışık artık ultrason yerlerinden takip ediyorum 😂 arada böyle evham geliyor. Eşim içerde canlı ders anlatıyor bitsin randevu işini diyeyim o bir sirkeledimi kendime geliyorum 😂😂 allahım kazasız belasız kucağımıza alalım 🙏🙏

Benim içimde bir huzursuzluk var. 13 Mart ta doktora gittim her şey yolundaydı çok şükür. Doktordan geldiğimiz o hafta pandemimin ilk haftasıydı ve ben bunu fazla kafaya taktım. Birde eşimin ailesi buraya gelin diye tutturunca ekstra bir gerilme oldu bende. İlk haftalar ciddiye almadılar üç dört gün sürekli aradılar. O hafta su gibi akıntım oldu. Benim o köpük gibi olan akıntım çok yok. Çok ayakta durursam geliyor. Ama bu su gibi olan o hafta çok yoğun oldu. Şuan o hafta gibi değil. Gitmedik bir yere rahatlayınca azaldı. Yine ıslanıyor ama çok değil. Randevumu boşluk varsa cuma ya mı alsam. Ya gelen suysa diye bir gerginlik oluştu. Dün çok hareketlilerdi karnım büyüyor gün içinde vuruyorlar o içimi rahatlatıyor ama sanki oğlanın hareketleri daha derinden geliyor. Üç haftadır evde olmak psikolojik olarak yıpratıyor. Doktora randevu süresini kısaltalım diyeceğim. 3 haftaya düşsün artık. Hayırlısı ile kontrole gidip geleyim 🙏
Stres yapma canim iyilerdir insallah suyu degildr bence cunku suyu fazla gelir demsti doktorum akintidan cok fazla olurmus ama yinede icin rahat etsin git insan hissediyor

Manuel zor olmzmi canim benim insallah lmzda oolursa premature ihtimali varya surekli sagmM gerekicek
Elektrikli çok iyi çekmiyor diyorlar bende ikiz diye elektrikli istemiştim vazgeçirdi çevrem. Nerde kime sorsam Manuel diyor. Formlar da Manuel diyor ama benim halen aklım diğerinde.

Manuel zor olmzmi canim benim insallah lmzda oolursa premature ihtimali varya surekli sagmM gerekicek
Şuan oğlan alttan vuruyor bu hareketleri olmasa daha kötü olurum. Ben evde oturmaktan sıkıldım dün e bebekte alışveriş yaparken ağlama tuttu eşim şok oldu 😂 dört gün kaldı hayırlısı ile inşallah iyilerdir🙏

Ya aynı zamanın tüp bebişleriydi bizimkiler korku heyecan sizin kan verişleriniz hepsini hatırlıyorum ben 😄😄 bu günlere gelmişiz şükür 🙏 evet ikili test ikizlerde daha düşük doğruluk payı oluyordu yinede anormal bir sonuç çıkacakmı diye yaptırmıştık bizde. İnsan her defasında heyecanlanıyor bende ayrıntılı için heyecanlıyım inş güzel Haberlerle geliriz cinsiyetleride öğrenip doktor banada biri erkek büyük ihtimal dedi 😅😅
Evet güzel yol kat ettik çok şükür 😊🙏 ay cinsiyetler de aynı gidiyor hadi hayırlısı bakalım 😅 ayın 21ine kadar heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ayrıntılı da geçsin, alışverişe başlıyorum 😄 Allah keyfimizi daim etsin ya maşallah diyeyim ♥️

Şuan oğlan alttan vuruyor bu hareketleri olmasa daha kötü olurum. Ben evde oturmaktan sıkıldım dün e bebekte alışveriş yaparken ağlama tuttu eşim şok oldu 😂 dört gün kaldı hayırlısı ile inşallah iyilerdir🙏

Inşallah içini karartma az kaldı bebeklerini göreceksin iyi haberler al inşallah ❤️

Aa ben elektrikli diye okudum hep ikiz anneleri sayfalarında 🤔 şaşırdım şimdi
O yorumları bana ataydın iyidi 😂 eşimle bayağı baktık iki üç gece boyunca o mu bu mu diye baktık gözlerim gitti. Manuel in çekim gücü çok iyi diyorlar vallahi baktım çekmiyor elektrik alacağım hemen. Ben her şeyden iki tane mantığı ile gidiyorum önden deneme yapıp ona göre ya devam ya babamız artık mağaza mağaza en iyi olanın peşine koşacak 😂😂😂

Ah bu hormonlar :-) :-) iyilerdir insallah canim guzel dusun guzel olsun

merhaba kizlar bizde 23 den gidiyoruz cok sukur :dua: bu aralar evde oldugumdanmidir nedir cok acikiyorum 3 4 saatte bir acikiyorum biseyler yemek istiyorum. kilo aliyorum boyle oluncada. siz de benim gibimisiniz acaba diye merak ettim:KK45:

O yorumları bana ataydın iyidi 😂 eşimle bayağı baktık iki üç gece boyunca o mu bu mu diye baktık gözlerim gitti. Manuel in çekim gücü çok iyi diyorlar vallahi baktım çekmiyor elektrik alacağım hemen. Ben her şeyden iki tane mantığı ile gidiyorum önden deneme yapıp ona göre ya devam ya babamız artık mağaza mağaza en iyi olanın peşine koşacak 😂😂😂
Ben daha araştırıcam ama manuelin çekim gücü çok iyi değil diye okumuştum, ikizde daha çok lazım, zorlanılır diyorlardı. İki çocuk anasısın minnaklım, manueli de çektirirsin evelallah! (gaz verem bari, almışsın artık 😅)

merhaba kizlar bizde 23 den gidiyoruz cok sukur :dua: bu aralar evde oldugumdanmidir nedir cok acikiyorum 3 4 saatte bir acikiyorum biseyler yemek istiyorum. kilo aliyorum boyle oluncada. siz de benim gibimisiniz acaba diye merak ettim:KK45:
Ben daha 20. haftayı görmeden mide yanmasından ve iki lokmada tıkanıp kalmaktan yiyemiyorum. Bi de ileriki dönemde karın daha da büyüyüp baskı yapınca olacak bunlar diyorlar, şimdiden böyleyse o zamanları düşünemiyorum 😞
Ama her ne hikmetse tatlı bi şey yerken tıkanmıyorum 😄 sonradan o da midemi yakıyor o ayrı..

Back