• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim hayrli olsun resmini paylasirmisin?
Fotoğraf yok canım. Çantası ile geldi duruyor. Prego max 8028 aldığım yatağın adı netten bakmak istersen. İkisi de odama hiçbir eşya çıkarmadan sığacak. Biraz çok üst üste olacağız ama olsun. Şifonyerimi onlara vereceğim ben ona pekte bir şey koymamışım en altta sadece havlular var tamam iki göz bana üç onlara 💞💞

Gittik geldik canım çok şükür iyiler minnoşlarım. Oğlan arada coşuyor ya yine 4 gün öne geçmiş kızım en başından beri hep gününden gidiyor oğlan arada bir atarlanıyor 😂 doktor teyzeleri üç beş gün fark hiçbir şey değil dedi. Kalpleri gayet güzel atıyor. Boyları aynı. Kiloları da oğlanın 4 günlük önden gitme farkı var sadece aynı gitsinler diye çok dua ediyorum. Oğlumun hareketlerini net hissediyorum kızımın önünde plesanta göbeğin üzerinden gösterdi hatta ondan kızı hissetmiyorum. Ama orda hareketi gördüm ikisininde 😘😘ikiside baş yukarda duruyor dedi. Böyle ısırasım geldi. Rahim ağzına baktı, sularına baktı, kan tahlili verdim çok şükür hepsi iyidi sadece idral yolu enfeksiyonum geçmemiş. Kültür örneği verdim ilacı ona göre verecek. Birde takviye ilaç verdi. Erken doğum riskim yok demi dedim yok şu an gayet her şey güzel görünüyor Allahın izniyle ben inanıyorum gününde doğuracaksın dedi İnşallah dedim 🙏🙏🙏
Ah sağ sağlim doğsalarda mıncıra mıncıra sevsek minnoşları😍

Topiğin güzel sağlıkçı anneleri Tıp Bayramı'nız kutlu olsun 🤗🤗🤗💞💞 böyle bir günde izinlerinizi iptal edenlere de ayrıca selamlar 😈

Eklentiler

• Screenshot_20200314-101900.webp
    Screenshot_20200314-101900.webp
    18 KB · Görüntüleme: 16
Saglik bakanligina durduruldu canim malesef o kdr sinirliyimkii
Çocuk oyuncağı sanki bir verip bir geri alıyorlar sonuçta gebeler de riskli grupta ve bu izne hakkımız var çok saçma iş yaptılar 😑hemde sağlık sektöründe risk daha da artıyor

Yeni gördüm bende canım. Vardır bunun altında bişey riskli gruba bile izin vermediklerine göre tablo agırlasacak
Hamileler risk altında ve bize de izin vermeleri gerek gerçekten çok sinirim bozuldu çocuk oyuncağı gibi bir verip bir kaldırıyorlar bu ne saçma bir iş ya

evet sadece sağlık bakanlığında durdurulmuş. tüm izinler iptal olmuş. en çok risk altında olan biziz ama bize izin yok. hastanede maske bile yok yaa. 😡
Bişey yapmamız lazım cimere giriyorum sayfa açılmıyor en çok risk altında biziz ve bize izin verilmiyor bu ne saçmalık neye dayanarak böyle bişey yapılıyor anlamıyorum

evet sadece sağlık bakanlığında durdurulmuş. tüm izinler iptal olmuş. en çok risk altında olan biziz ama bize izin yok. hastanede maske bile yok yaa. 😡
İzin çıkmasaydı ben rapor alacaktım. Çocukların aileleri de çok korkuyordu. Kenar mahallede öğretmenim. Lise mezunu bile değil bir çok velim ama hepsi şişe şişe kolonya, kalıp sabun koymuştu çantalara. Çocuklar hep virüsten konuşmak istiyordu anlat ne olmuş şimdi ne olacak diye. Durum toplumda psikolojik olarak bile bu boyuttaysa gebeler için mutlaka bir çözüm olması lazım. Hani 5 vaka varsa niye gebelere bile ihtiyaç olurda diye tutuluyor. En azından nöbet sistemi gibi sadece bir gün gideceğiniz şekilde bir düzenleme yapsalar.

Bişey yapmamız lazım cimere giriyorum sayfa açılmıyor en çok risk altında biziz ve bize izin verilmiyor bu ne saçmalık neye dayanarak böyle bişey yapılıyor anlamıyorum
ben çok işe yarayacağını sanmıyorum. çünkü sendikalar bastırdığı halde olan bu. bizde farklı olurmu bilmiyorum ama biz yök e bağlıyız. sağlık bakanlığına değil. pazartesi belli olacak. ayrıca zateen izolasyon altındaki bölgelere gebelerin girmesi yasak bizde. ama tanı almamış serseri kurşun gibi gezen hastalarla karşılaşırsak işimiz zor.

İzin çıkmasaydı ben rapor alacaktım. Çocukların aileleri de çok korkuyordu. Kenar mahallede öğretmenim. Lise mezunu bile değil bir çok velim ama hepsi şişe şişe kolonya, kalıp sabun koymuştu çantalara. Çocuklar hep virüsten konuşmak istiyordu anlat ne olmuş şimdi ne olacak diye. Durum toplumda psikolojik olarak bile bu boyuttaysa gebeler için mutlaka bir çözüm olması lazım. Hani 5 vaka varsa niye gebelere bile ihtiyaç olurda diye tutuluyor. En azından nöbet sistemi gibi sadece bir gün gideceğiniz şekilde bir düzenleme yapsalar.
ben daha yeni bronşit geçirdim virüs kaynaklı. ve bayaa kötü geçti. buna da yakalanırsam diye korkuyorum doğrusu. tek çare pazartesi günü kesin kararı beklemek. çünkü vakaların ilk yatacağı kurumlar arasında çalıştığım üni. hastenesi. ve çocuk enfeksiyon servisi bizim serviste.

ben çok işe yarayacağını sanmıyorum. çünkü sendikalar bastırdığı halde olan bu. bizde farklı olurmu bilmiyorum ama biz yök e bağlıyız. sağlık bakanlığına değil. pazartesi belli olacak. ayrıca zateen izolasyon altındaki bölgelere gebelerin girmesi yasak bizde. ama tanı almamış serseri kurşun gibi gezen hastalarla karşılaşırsak işimiz zor.
Zaten bulantılardan doğru düzgün beslenemiyoruz normal insanla bizim bağışıklığımız bir bile değil resmen bizi kurbanlık koyun gibi hastaların önüne atıyorlar 😑 çok saçma madem düzgünce düşünüp ilk baştan böyle bir izin verilmeseydi şimdi daha da korkar oldum zaten panik atak yaşıyorduk

ben daha yeni bronşit geçirdim virüs kaynaklı. ve bayaa kötü geçti. buna da yakalanırsam diye korkuyorum doğrusu. tek çare pazartesi günü kesin kararı beklemek. çünkü vakaların ilk yatacağı kurumlar arasında çalıştığım üni. hastenesi. ve çocuk enfeksiyon servisi bizim serviste.
Benim çalıştığım yerin üst üç katıda virüs için karantina olan odalar bu ortamda çalışmak zaten psikolojimi etkiliyor bir de hamile olunca dezenfektan manyağı olduk yakında hastanede oda biter 😑

Back