Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Doktorum ne dediyse o canım iyi düşün iyi olsun inşallah saglık la gelsinler yavrularımız bana da sezaryen dediler benim oglan da babaya benziyor

Doktorun iyimiş canım korkutmamış bizim burda bir tane peritonog var. Özel olarak yani geleni korkutuyor gideni korkutuyor şükür bize bir şey demedi ama bizede foto vermedi sanki babası hayrına baktı. Kızın ekosu için iki hafta sonra tekrar gittik kilo bile demedi. 18+6 da gittiğimde söyledi sadece. Duvara da asmış kilo boy sormayın diye çok sinir olduk. Kilolarını merak ediyorum allahım inşallah minik kalmıyordurlar. Aslında benim için en önemli olanı ikisinin aynı gün aynı kiloda gitmeleri ama işte yinede merak ediyorum. Sezaryen den korkmuyorum canım ben ya evet normal doğumu çok isteyen biriydim taa tedaviler öncesi falan yani olursa normal diye. Onun ve senin için en doğru yol neyse öyle olsun 18+6 da gittiğimde kız baş aşağıydı oğlan altta yan yatıyordu. İkinci gidişimde kızda yan yatıyordu. Haftaya doktoruma gideceğim hayırlısıyla

Bu yerleşimler daha şimdiden doğum hakkında bilgi verir mi acaba ?? Senin önceki sezaryen olduğu için mi öyle tahmin etti

Bacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiii kaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını
sabah kusmam geçti ama yemeklerden sonra hala midem bulanıyor , sakız falan çiğniyorum iyi geliyo ama akşam hiç geçmiyo. Cumartesi doktora sorcam artık 17 hafta bitiyor bu gün. Hala devam ediyor
Canm ben 20. Hafta dayim bulanti hapi kullandigim halde halaa bulaniyo arada ama hap kusmami engelliyo ki buna ragmen bi kac kez kustum bile

Kuzum benim de başıma aynı şeyler geldi. Bütün testlerim temiz ayrıntılı ultrasonda kalbinde parlaklık var ya da ekojenik odak diyorlar hepsi aynı . Doktor önemli bir şey değil zamanla yok oluyor demişti. Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli nasip etsin

Aynen öyle cnm. Sağlıkla kavuşalım da önemli değil doğum şekli. İnşallah sende ikiz minaklardan güzel haber alırsın doktorundan.

Bu yerleşimler daha şimdiden doğum hakkında bilgi verir mi acaba ?? Senin önceki sezaryen olduğu için mi öyle tahmin etti

Yani son hafta bile dönme olabilir ama 32.hafatada pozisyona giriyor bebekler. Benim ki hep aynı yatıyor heralde öyle kalır. Benim kontrole gittiğim doktor ayrıntılı ultrason da yapıyor yani 1 taş da 2 kuş.

Benim doktor da çok paniğe gerek yok dedi. Başka bulgu bulunmadığı için. İçimi rahatlattın sende

Kuzum başta ben de duyduğumda çok telaş yaptım netten çok araştırdım o kadar cok kişinin başına gelmiş ki herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğmuş . Doktorumuz da önemsiz bir şey dedi zaten biz niye kafamıza takiyoruz ki bazen kendime de kızıyorum şimdi kafamdan attım Allah'ın izniyle Rabbim yüzümüzü güldürecek

Amin inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben henuz detayli ultrasona girmedim 16si giricem insallah, sizin yazdiklarinizi okuyup simdiden kendimi bilgilendiriyorum, iki uc gundur kafama takdigim bisiy var,burdaki arkadaslarin cogu hatda ikiz gebeliklerde bile karinlarn cikmadigini soyluyo ,tabi vucut yapisi bu iste onemli, fakat onlar haraketler baya hiss etdiklerini soyluyolar needeyse asagi yukari ayni haftalardayiz, ben 16,17 gibi haftalarda baya karnima bisiyin dikundugunu her zamanda ayni yerlerden iki taraftanda hiss ediyordum ama hatrlarsaniz bi donem artik hicbisey hissetmiyorum demistim doktorda normal diyo ama suana kadar yine hic bi kipirdama hissetmiyorum bugun 19 haftamizi doldurduk, iyimi kotumu bilemem ama karnimda baya belirdi nerdeyse 5,6 aylik gibi duruyo,bisorun olursa herhalde karnim buyumez diye dusunuyorum ama qaliba 16 kadar boylece kafa yiycem

20. haftadan sonra hareketler düzene giriyormuş daha net hissedebiliyormuş . şimdilerde her gün hissetmemek normal diye okudum.

20. haftadan sonra hareketler düzene giriyormuş daha net hissedebiliyormuş . şimdilerde her gün hissetmemek normal diye okudum.
Peki ya tamamen hisetmek? Bazen yan yatiyorum bisiy oldu diyorum ama sonra qazmi ne diye anlamiyorum ama eskiden baya farklydi

Kizlar ya bende kansizlik cikmsti kan ilacina basldm bir ay oldu bir ayda 4 kiloo almisim cok degilmi ya mralim bozuldu

Peki ya tamamen hisetmek? Bazen yan yatiyorum bisiy oldu diyorum ama sonra qazmi ne diye anlamiyorum ama eskiden baya farklydi
Benimde aynıydı o haftalarda. Hatta 18+3 te hareket etmıyo dıye gitmiştim doktora. Ama 20 den sonra net anlıyosun onun vurdugunu surda 1 haftan filan var inşallah kadaya takmadan sabretmeye calıs canım inan taktın mı hıc hareket etmıyolar

hemen hemen ayniyiz bende 19 un icindeyim bu hafta. bence kişinin yapisina gore degisen bisey bu ya icini ferah tut. ben mesela ilk kez gecen hafta sag taraftan vurdugunu hissettim o gunden beri hergun az az hissediyorum ama net degil yani. ama dun de hicbisey hissetmedim heralde uyuyor diye düşünüyorum. bence kafana takma hicbisey olmadan kucagimiza aliriz insallah

Tesekurler kizlar bu arada benum oldugum yerde tetenoz asissi falan yapilmiyomus seker yuklemesini daha sormadim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…