- 9 Mart 2019
- 1.600
- 1.667
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.501
Ben de hiç caktirmiyorum her seferinde Allah razı olsun diyorum. Ben de öğretmenim geçen okuldan geldim yemek yapmış baya dua ettim onaBebişlerden fırsar kalırsa geçeriz canımben bilgisayar mühendisiyim akşama kadar oturup arada yürüyorum. Valla eşimin yaptığını beğenmesemde gıkım çıkmıyo yapsın yeterki
Ahahah herkes aynı durumdan şikayetçiGözlerini kapat otur boşvereksikleri görme şurada bir şey kalmadı mutfağımı özledim süpürge yapıp çamaşır suyu ile evimi silmeyi özledim
Valla canim bende 5 aya girdim hic bebis karnim yok kendi göbüşüm büyüdü cevrede hep aynisini diyo hic cikmamis karnin die benim yapi olarak kalcam genis cok cikmaz die düşünüyorum bende hic hissetmiyodum ama iki gundur bi seyirme oluyo icimde sanki galiba tosun pasam harekete gectiKızlar bu arada ben 6 aylık hamileyim hala öyle aman aman karnım çıkmadı. Yani biraz çıktı ama öyle hamile oldugum pek anlaşılmıyor açıkçası sizde durumlar nasıl? Şükürler olsun bebeğimin harketlerini hissediyorum yoksa kafayı yerdim heralde
Ya yerim tosun paşayıValla canim bende 5 aya girdim hic bebis karnim yok kendi göbüşüm büyüdü cevrede hep aynisini diyo hic cikmamis karnin die benim yapi olarak kalcam genis cok cikmaz die düşünüyorum bende hic hissetmiyodum ama iki gundur bi seyirme oluyo icimde sanki galiba tosun pasam harekete gecti
Bende öyleyimYa yerim tosun paşayıevet canım özellikle 20. Haftadan sonra hissediliyor. Evet senin haftalarında bana da göbek mi bebek mi diye takılıyorlardi. Ama altı ay bitti yediye girdim.simdi hala hamile gibi rum heralde bundan sonra çıkacak
Benimki şimdi dip köşe yaptı arkadaşlarıyla buluşma ödülü verdimYa evet temizlik manyağı olan erkekler varbizimkiler sonradan öğrenme ile ancak bu kadar yapabiliyorlar
Yemeğin yenebileceği konusunda şüphelerim varBen de hiç caktirmiyorum her seferinde Allah razı olsun diyorum. Ben de öğretmenim geçen okuldan geldim yemek yapmış baya dua ettim onaödül vermek gerekiyor dediğin gibi kötü yorum yapsak daha yapmazlar
Amann o kadar anlıyo deyip geçiyorum ben işlerine öyle geliyo aslındaYapan yapıyo anacım bizimkilerde iş yok
O mutfak olayını hiç sorma hadi yaptı diyelim bişeyler en basiti makarna süzgeç yıkanıp kaldırılmazBenimki şimdi dip köşe yaptı arkadaşlarıyla buluşma ödülü verdimüstüne bugün doğum günü mutfak dışında benimki fena değil annemden geçer not aldı ama mutfak
Mutfak dolapları, fırının sağı solu hep yağ yarabbim sen büyüksünO mutfak olayını hiç sorma hadi yaptı diyelim bişeyler en basiti makarna süzgeç yıkanıp kaldırılmaz
Aynı durumdayiz canım bol giyinince hiç anlayamiyorlar.bi ara daha büyüktü sanırım ödemdi bu aralar yine normal boyutuna döndü.Ben memnunum böyle olmasından inşallah çok genislemem.Bu arada doktor değiştirdim o farklı şekilde hesapladı 24+4 onun hesaba göre anlamadım neden farklı çıkıyor böyle.4 gün daha geri onun hesabı.seker yüklemesi olayı ile ilgili doktorun nasıl yönlendirdi? Siz ne düşünüyor sunuz?Kızlar bu arada ben 6 aylık hamileyim hala öyle aman aman karnım çıkmadı. Yani biraz çıktı ama öyle hamile oldugum pek anlaşılmıyor açıkçası sizde durumlar nasıl? Şükürler olsun bebeğimin harketlerini hissediyorum yoksa kafayı yerdim heralde
benimki birazcık sivri çıktı çift erkek olunca sanırımKızlar bu arada ben 6 aylık hamileyim hala öyle aman aman karnım çıkmadı. Yani biraz çıktı ama öyle hamile oldugum pek anlaşılmıyor açıkçası sizde durumlar nasıl? Şükürler olsun bebeğimin harketlerini hissediyorum yoksa kafayı yerdim heralde
Aa soylemeleri gerekti canim sormadinmiiCanım benim ayrıntılıda da plesanta previa yazıyor şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Doktorum ve perinatolog da bana her şeyin yolunda olduğunu söylediler hiç durumdan bahsetmediler
Hayirli olsun canim kac kiloo aldnkikızlar benimkilerin cinsiyeti belli olduu. biri kız biri erkek dedi hoca. 33 mm rahim ağzı uzunluğu vee gene çokkk kilo almışsın dediii.
Evet canım bana da hem karnın hiç çıkmamış kilo almamışsin diyorlar hem ne kadar şanslısın çatlak olmayacak gereksiz kilo almamış olacaksın diyorlar.Bende öyleyimbenimde 5 bitip 6 ya gireceğim iki tane olmasına rağmen öyle aman aman karnım yok. Hatta beşik almaya gittik satıcı bebek doğdu mu doğacak mı dedi ben orda gittim çok sinir oldum seneye yapmayı düşünüyoruz önden çeyizi yapalım diye düşündük diyecektim neyse dedim eşim alttan alttan gülüyor. Çıktık diyemedin ben ünlüler gibi çaktırmadan doğuracağım diye velilerden de fark etmeyen var gerçi şal örtüyorum ama ne bilim ailece şaşkınız şimdiye duba gibi olmam gerekiyordu böyle daha iyi benim için iki tane ne kadar geç ağırlaşsam kar.
Şöyle ki canım perinatolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ben onun verdiği kağıda o gün bakmadım. O gün doktora gittim gösterdim o da bir şey demedi. Sonra ben eve gidince raporda okudum belki benim ciddi boyutta değildir. Bu hafta gideceğim doktora kontrole o zaman soracağımAa soylemeleri gerekti canim sormadinmii
Yaaa maşallah maşallahBenimki şimdi dip köşe yaptı arkadaşlarıyla buluşma ödülü verdimüstüne bugün doğum günü mutfak dışında benimki fena değil annemden geçer not aldı ama mutfak
Yok kuzum mutfakta benden titizdir. Bir de zamanında öğrenci evlerinde kala kala yemek yapmada uzman olmuş benden iyi galibaYemeğin yenebileceği konusunda şüphelerim varyemeği pazarları ben yapıyorum kalan işler onda
Benim rahim agziini tamamen kaptyor canim kac kez kanamam olduŞöyle ki canım perinatolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ben onun verdiği kağıda o gün bakmadım. O gün doktora gittim gösterdim o da bir şey demedi. Sonra ben eve gidince raporda okudum belki benim ciddi boyutta değildir. Bu hafta gideceğim doktora kontrole o zaman soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?