- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.521
Yaşlandı baba oluyorYaaa maşallah maşallahhahah temizlk yaparak kutlamışsiniz o kadar olsun kız. Ne güzel merhamet eden eşlerimiz var
Canım doktorumla henüz görüşmedim bu hafta gideceğim kontrole. Eğer yapmam gerektiğini söylerse yaptıracağım. Gebelikte şeker çıkınca bebeğe zarar verdiğini çevremden duydum bu konuda çok farklı görüşte olanlar var ben herkese saygı duyuyorum kendimi tamamen doktorun soyleyecekkerine bıraktımAynı durumdayiz canım bol giyinince hiç anlayamiyorlar.bi ara daha büyüktü sanırım ödemdi bu aralar yine normal boyutuna döndü.Ben memnunum böyle olmasından inşallah çok genislemem.Bu arada doktor değiştirdim o farklı şekilde hesapladı 24+4 onun hesaba göre anlamadım neden farklı çıkıyor böyle.4 gün daha geri onun hesabı.seker yüklemesi olayı ile ilgili doktorun nasıl yönlendirdi? Siz ne düşünüyor sunuz?
Son aya kadar kalmaz gibi iki aya tamam olur gibi iç karın geniş demekki şans canım ya bebekler iyiler kiloları falan. Gelişmiyor mu demiyorum onun için :)))Evet canım bana da hem karnın hiç çıkmamış kilo almamışsin diyorlar hem ne kadar şanslısın çatlak olmayacak gereksiz kilo almamış olacaksın diyorlar.Ama bir yandan da ne zaman çıkacak bu karın diyorum ay galiba son ay çıkacak karnımiz. Evet senin ikiz dimi son aylarda kocaman karnın olacak senin
Ya sorma bizim.evde de kıyamet kopuyor. Bir işe bulastigimda kızıyor banaYaşlandı baba oluyorben korkutuyorum canım oturarak süpürsem bir şey olmaz demi diyorum orda olay bitiyor çok şükür canım merhametlidir
Yaaa tosun paşalar demek şimdiden geniş geniş yerleştiker yerin onlarıbenimki birazcık sivri çıktı çift erkek olunca sanırım
Anladım canım Rabbim korusun bebeğini ve seniBenim rahim agziini tamamen kaptyor canim kac kez kanamam oldu
Sekreteri transfer gününe göre hesapladı ama telefonda hesaplayinca benim bildiğim gün gibi çıkıyordu soracağım gidince neden diye belkide cihazlarıyla alakalıdır.Beni de sağlık ocağına yönlendirdi açlık tokluk şekeri birde hba1c testi istedi (3 ay geri dönük şeker olcumu imiş) eğer sorun yoksa yapmayacak.Canım doktorumla henüz görüşmedim bu hafta gideceğim kontrole. Eğer yapmam gerektiğini söylerse yaptıracağım. Gebelikte şeker çıkınca bebeğe zarar verdiğini çevremden duydum bu konuda çok farklı görüşte olanlar var ben herkese saygı duyuyorum kendimi tamamen doktorun soyleyecekkerine bıraktımAA cidden neden farklı çıktı. Gerçi geçen bir şey okudum ultrason cihazından bile farklılık oluyormuş. Evet vücudumun kilo almamasindan ben de memnunum ama karnım çıkmayınca bazen korkuyorum
ben 60 kg ile başladım şimdi 65.9 kg oldum. boyum 1.69. aslında normal kilom 63 tü. tedavi öncesi bayaa zayıfladıydım 56 kiloya kadar düşmüştüm.Hayirli olsun canim kac kiloo aldnki
Amin insallah cannimmAnladım canım Rabbim korusun bebeğini ve seniinşallah atlatacaksin
Boyuna gore bence cok iyiben 60 kg ile başladım şimdi 65.9 kg oldum. boyum 1.69. aslında normal kilom 63 tü. tedavi öncesi bayaa zayıfladıydım 56 kiloya kadar düşmüştüm.
Bizimkide öğrenci evinde kalmış ama ben o evi gördüm canım görsen kaçarsınYok kuzum mutfakta benden titizdir. Bir de zamanında öğrenci evlerinde kala kala yemek yapmada uzman olmuş benden iyi galiba
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinlerkızlar benimkilerin cinsiyeti belli olduu. biri kız biri erkek dedi hoca. 33 mm rahim ağzı uzunluğu vee gene çokkk kilo almışsın dediii.
Aynen canım bide başka hiç işim yok gibi ingilizce kursuna başladımBizim iki tane canım. Bende en son 21 Ekim de evimi dip köşe yapıp transfer için Ankara ya yola çıktım. 4 aydır süpürgeye dokunduğum yok. 8. Haftada pıhtı atınca yemeği de bırakmıştım. Kasım sonu gibi olmuştu. Şubat tatili sonrası başladım üç haftadır yapıyorum. Eşim yardım ediyor. Kimsem yok burda annem ara tatilde geldi mutfağı temizleyip gitti. Eşim diğer tarafları güzel yapıyor. Çamaşır atıyorum, eşim yanıma getiriyor asıyorum. Bulaşığı yeni yeni ben doldurup boşaltıyorum onu da sağ olsun yapıyordu. Yine çok doluysa o yapıyor. Bende hergün açıyorum ona yük olmasın. Çok şükür bu zamana kadar getirdik. Ne kadar dikkat etsek bizim için daha iyi olacak. İkizlerde erken doğumu önlemekte en önemlisi ani hızlı hareket olmayacak. Mümkün oldukça yorulmamak. 30. Hafta itibariyle evdeyim inşallahevde yemeğimi yapar dinlenirim.
Anladım canım inşallah yaptırmana gerek kalmazSekreteri transfer gününe göre hesapladı ama telefonda hesaplayinca benim bildiğim gün gibi çıkıyordu soracağım gidince neden diye belkide cihazlarıyla alakalıdır.Beni de sağlık ocağına yönlendirdi açlık tokluk şekeri birde hba1c testi istedi (3 ay geri dönük şeker olcumu imiş) eğer sorun yoksa yapmayacak.
Sesli güldümBizimkide öğrenci evinde kalmış ama ben o evi gördüm canım görsen kaçarsın
Evet kuzum önemli olan o aslinda. Doktorun dediğiSon aya kadar kalmaz gibi iki aya tamam olur gibi iç karın geniş demekki şans canım ya bebekler iyiler kiloları falan. Gelişmiyor mu demiyorum onun için :)))
Nerde üzgün görünüyo canim bende merak ettim şimdi yazmayincada
Nerde üzgün görünüyo canim bende merak ettim şimdi yazmayincada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?