Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım doktorumla henüz görüşmedim bu hafta gideceğim kontrole. Eğer yapmam gerektiğini söylerse yaptıracağım. Gebelikte şeker çıkınca bebeğe zarar verdiğini çevremden duydum bu konuda çok farklı görüşte olanlar var ben herkese saygı duyuyorum kendimi tamamen doktorun soyleyecekkerine bıraktım AA cidden neden farklı çıktı. Gerçi geçen bir şey okudum ultrason cihazından bile farklılık oluyormuş. Evet vücudumun kilo almamasindan ben de memnunum ama karnım çıkmayınca bazen korkuyorum

Son aya kadar kalmaz gibi iki aya tamam olur gibi iç karın geniş demekki şans canım ya bebekler iyiler kiloları falan. Gelişmiyor mu demiyorum onun için :)))

Yaşlandı baba oluyor ben korkutuyorum canım oturarak süpürsem bir şey olmaz demi diyorum orda olay bitiyor çok şükür canım merhametlidir
Ya sorma bizim.evde de kıyamet kopuyor. Bir işe bulastigimda kızıyor bana geç olsun güç olmasın kuzum Rabbim sağlıkli sıhhatli nasip etsin hepimize

Sekreteri transfer gününe göre hesapladı ama telefonda hesaplayinca benim bildiğim gün gibi çıkıyordu soracağım gidince neden diye belkide cihazlarıyla alakalıdır.Beni de sağlık ocağına yönlendirdi açlık tokluk şekeri birde hba1c testi istedi (3 ay geri dönük şeker olcumu imiş) eğer sorun yoksa yapmayacak.

Aynen canım bide başka hiç işim yok gibi ingilizce kursuna başladım oda yoruyor biraz neyseki 26 nisan son bende 30 da ayrılcam kısmetse

Anladım canım inşallah yaptırmana gerek kalmaz alla alla çok ilginç acaba yanlış mı hesapladilar diyeceğim ama bilmiyorum Kuzum sor bakalım bize de haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…