• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aynı durumdayiz canım bol giyinince hiç anlayamiyorlar.bi ara daha büyüktü sanırım ödemdi bu aralar yine normal boyutuna döndü.Ben memnunum böyle olmasından inşallah çok genislemem.Bu arada doktor değiştirdim o farklı şekilde hesapladı 24+4 onun hesaba göre anlamadım neden farklı çıkıyor böyle.4 gün daha geri onun hesabı.seker yüklemesi olayı ile ilgili doktorun nasıl yönlendirdi? Siz ne düşünüyor sunuz?
Canım doktorumla henüz görüşmedim bu hafta gideceğim kontrole. Eğer yapmam gerektiğini söylerse yaptıracağım. Gebelikte şeker çıkınca bebeğe zarar verdiğini çevremden duydum bu konuda çok farklı görüşte olanlar var ben herkese saygı duyuyorum kendimi tamamen doktorun soyleyecekkerine bıraktım 🤣 AA cidden neden farklı çıktı. Gerçi geçen bir şey okudum ultrason cihazından bile farklılık oluyormuş. Evet vücudumun kilo almamasindan ben de memnunum ama karnım çıkmayınca bazen korkuyorum 😅

Evet canım bana da hem karnın hiç çıkmamış kilo almamışsin diyorlar hem ne kadar şanslısın çatlak olmayacak gereksiz kilo almamış olacaksın diyorlar. 🤣 Ama bir yandan da ne zaman çıkacak bu karın diyorum ay galiba son ay çıkacak karnımiz. Evet senin ikiz dimi son aylarda kocaman karnın olacak senin 😊
Son aya kadar kalmaz gibi iki aya tamam olur gibi iç karın geniş demekki şans canım ya bebekler iyiler kiloları falan. Gelişmiyor mu demiyorum onun için :)))

Yaşlandı baba oluyor 😂 ben korkutuyorum canım oturarak süpürsem bir şey olmaz demi diyorum orda olay bitiyor 😂çok şükür canım merhametlidir 🙏
Ya sorma bizim.evde de kıyamet kopuyor. Bir işe bulastigimda kızıyor bana 🤣🤣 geç olsun güç olmasın kuzum Rabbim sağlıkli sıhhatli nasip etsin hepimize 😍

Canım doktorumla henüz görüşmedim bu hafta gideceğim kontrole. Eğer yapmam gerektiğini söylerse yaptıracağım. Gebelikte şeker çıkınca bebeğe zarar verdiğini çevremden duydum bu konuda çok farklı görüşte olanlar var ben herkese saygı duyuyorum kendimi tamamen doktorun soyleyecekkerine bıraktım 🤣 AA cidden neden farklı çıktı. Gerçi geçen bir şey okudum ultrason cihazından bile farklılık oluyormuş. Evet vücudumun kilo almamasindan ben de memnunum ama karnım çıkmayınca bazen korkuyorum 😅
Sekreteri transfer gününe göre hesapladı ama telefonda hesaplayinca benim bildiğim gün gibi çıkıyordu soracağım gidince neden diye belkide cihazlarıyla alakalıdır.Beni de sağlık ocağına yönlendirdi açlık tokluk şekeri birde hba1c testi istedi (3 ay geri dönük şeker olcumu imiş) eğer sorun yoksa yapmayacak.

Bizim iki tane canım. Bende en son 21 Ekim de evimi dip köşe yapıp transfer için Ankara ya yola çıktım. 4 aydır süpürgeye dokunduğum yok. 8. Haftada pıhtı atınca yemeği de bırakmıştım. Kasım sonu gibi olmuştu. Şubat tatili sonrası başladım üç haftadır yapıyorum. Eşim yardım ediyor. Kimsem yok burda annem ara tatilde geldi mutfağı temizleyip gitti. Eşim diğer tarafları güzel yapıyor. Çamaşır atıyorum, eşim yanıma getiriyor asıyorum. Bulaşığı yeni yeni ben doldurup boşaltıyorum onu da sağ olsun yapıyordu. Yine çok doluysa o yapıyor. Bende hergün açıyorum ona yük olmasın. Çok şükür bu zamana kadar getirdik. Ne kadar dikkat etsek bizim için daha iyi olacak. İkizlerde erken doğumu önlemekte en önemlisi ani hızlı hareket olmayacak. Mümkün oldukça yorulmamak. 30. Hafta itibariyle evdeyim inşallah 🙏 evde yemeğimi yapar dinlenirim.
Aynen canım bide başka hiç işim yok gibi ingilizce kursuna başladım😂😂 oda yoruyor biraz neyseki 26 nisan son 😅 bende 30 da ayrılcam kısmetse

Sekreteri transfer gününe göre hesapladı ama telefonda hesaplayinca benim bildiğim gün gibi çıkıyordu soracağım gidince neden diye belkide cihazlarıyla alakalıdır.Beni de sağlık ocağına yönlendirdi açlık tokluk şekeri birde hba1c testi istedi (3 ay geri dönük şeker olcumu imiş) eğer sorun yoksa yapmayacak.
Anladım canım inşallah yaptırmana gerek kalmaz 😊 alla alla çok ilginç acaba yanlış mı hesapladilar diyeceğim ama bilmiyorum Kuzum sor bakalım bize de haber et

Back
X