• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bebişlerden fırsar kalırsa geçeriz canım😂😂 ben bilgisayar mühendisiyim akşama kadar oturup arada yürüyorum. Valla eşimin yaptığını beğenmesemde gıkım çıkmıyo yapsın yeterki
Ben de hiç caktirmiyorum her seferinde Allah razı olsun diyorum. Ben de öğretmenim geçen okuldan geldim yemek yapmış baya dua ettim ona 🤣 ödül vermek gerekiyor dediğin gibi kötü yorum yapsak daha yapmazlar 🤣

Gözlerini kapat otur boşver 😂😂😂 eksikleri görme şurada bir şey kalmadı mutfağımı özledim süpürge yapıp çamaşır suyu ile evimi silmeyi özledim 😂😂😂
Ahahah herkes aynı durumdan şikayetçi 🤣 ya inşallah bebeğimizi uyutup temizlik yaptığımız günleri görmeyi Rabbim hepimize nasip eder 🙏🏼

Kızlar bu arada ben 6 aylık hamileyim hala öyle aman aman karnım çıkmadı. Yani biraz çıktı ama öyle hamile oldugum pek anlaşılmıyor açıkçası sizde durumlar nasıl? Şükürler olsun bebeğimin harketlerini hissediyorum yoksa kafayı yerdim heralde 😅

Kızlar bu arada ben 6 aylık hamileyim hala öyle aman aman karnım çıkmadı. Yani biraz çıktı ama öyle hamile oldugum pek anlaşılmıyor açıkçası sizde durumlar nasıl? Şükürler olsun bebeğimin harketlerini hissediyorum yoksa kafayı yerdim heralde 😅
Valla canim bende 5 aya girdim hic bebis karnim yok kendi göbüşüm büyüdü cevrede hep aynisini diyo hic cikmamis karnin die benim yapi olarak kalcam genis cok cikmaz die düşünüyorum bende hic hissetmiyodum ama iki gundur bi seyirme oluyo icimde sanki galiba tosun pasam harekete gecti 😂

Valla canim bende 5 aya girdim hic bebis karnim yok kendi göbüşüm büyüdü cevrede hep aynisini diyo hic cikmamis karnin die benim yapi olarak kalcam genis cok cikmaz die düşünüyorum bende hic hissetmiyodum ama iki gundur bi seyirme oluyo icimde sanki galiba tosun pasam harekete gecti 😂
Ya yerim tosun paşayı 😊 evet canım özellikle 20. Haftadan sonra hissediliyor. Evet senin haftalarında bana da göbek mi bebek mi diye takılıyorlardi. Ama altı ay bitti yediye girdim.simdi hala hamile gibi durmuyorum heralde bundan sonra çıkacak 🤣

Ya yerim tosun paşayı 😊 evet canım özellikle 20. Haftadan sonra hissediliyor. Evet senin haftalarında bana da göbek mi bebek mi diye takılıyorlardi. Ama altı ay bitti yediye girdim.simdi hala hamile gibi rum heralde bundan sonra çıkacak 🤣
Bende öyleyim 😂benimde 5 bitip 6 ya gireceğim iki tane olmasına rağmen öyle aman aman karnım yok. Hatta beşik almaya gittik satıcı bebek doğdu mu doğacak mı dedi ben orda gittim 😂😂😂çok sinir oldum seneye yapmayı düşünüyoruz önden çeyizi yapalım diye düşündük diyecektim neyse dedim eşim alttan alttan gülüyor. Çıktık diyemedin ben ünlüler gibi çaktırmadan doğuracağım diye 😂 velilerden de fark etmeyen var gerçi şal örtüyorum ama ne bilim ailece şaşkınız şimdiye duba gibi olmam gerekiyordu 😂😂😂 böyle daha iyi benim için iki tane ne kadar geç ağırlaşsam kar.

Ya evet temizlik manyağı olan erkekler var 🤣 bizimkiler sonradan öğrenme ile ancak bu kadar yapabiliyorlar 🤣🤣
Benimki şimdi dip köşe yaptı arkadaşlarıyla buluşma ödülü verdim 😂😂 üstüne bugün doğum günü 💞 mutfak dışında benimki fena değil annemden geçer not aldı ama mutfak 🙈

Ben de hiç caktirmiyorum her seferinde Allah razı olsun diyorum. Ben de öğretmenim geçen okuldan geldim yemek yapmış baya dua ettim ona 🤣 ödül vermek gerekiyor dediğin gibi kötü yorum yapsak daha yapmazlar 🤣
Yemeğin yenebileceği konusunda şüphelerim var 😅 yemeği pazarları ben yapıyorum kalan işler onda

😆Yapan yapıyo anacım bizimkilerde iş yok
Amann o kadar anlıyo deyip geçiyorum ben işlerine öyle geliyo aslında 😂😂 mesela söylemesen asla yatak odasında bi puf var onu çekip altınıda süpürmeyi düşünmez 😅 söyleye söyleye öğrendi ama bide önceden bakıyodum napıyo diye hiç sallamıyorum süpürülsün evin tozu gitsin yeter

Benimki şimdi dip köşe yaptı arkadaşlarıyla buluşma ödülü verdim 😂😂 üstüne bugün doğum günü 💞 mutfak dışında benimki fena değil annemden geçer not aldı ama mutfak 🙈
O mutfak olayını hiç sorma hadi yaptı diyelim bişeyler en basiti makarna süzgeç yıkanıp kaldırılmaz 😂😂😂

Aynı durumdayiz canım bol giyinince hiç anlayamiyorlar.bi ara daha büyüktü sanırım ödemdi bu aralar yine normal boyutuna döndü.Ben memnunum böyle olmasından inşallah çok genislemem.Bu arada doktor değiştirdim o farklı şekilde hesapladı 24+4 onun hesaba göre anlamadım neden farklı çıkıyor böyle.4 gün daha geri onun hesabı.seker yüklemesi olayı ile ilgili doktorun nasıl yönlendirdi? Siz ne düşünüyor sunuz?

benimki birazcık sivri çıktı çift erkek olunca sanırım 😅

Canım benim ayrıntılıda da plesanta previa yazıyor şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Doktorum ve perinatolog da bana her şeyin yolunda olduğunu söylediler hiç durumdan bahsetmediler
Aa soylemeleri gerekti canim sormadinmii

Bende öyleyim 😂benimde 5 bitip 6 ya gireceğim iki tane olmasına rağmen öyle aman aman karnım yok. Hatta beşik almaya gittik satıcı bebek doğdu mu doğacak mı dedi ben orda gittim 😂😂😂çok sinir oldum seneye yapmayı düşünüyoruz önden çeyizi yapalım diye düşündük diyecektim neyse dedim eşim alttan alttan gülüyor. Çıktık diyemedin ben ünlüler gibi çaktırmadan doğuracağım diye 😂 velilerden de fark etmeyen var gerçi şal örtüyorum ama ne bilim ailece şaşkınız şimdiye duba gibi olmam gerekiyordu 😂😂😂 böyle daha iyi benim için iki tane ne kadar geç ağırlaşsam kar.
Evet canım bana da hem karnın hiç çıkmamış kilo almamışsin diyorlar hem ne kadar şanslısın çatlak olmayacak gereksiz kilo almamış olacaksın diyorlar. 🤣 Ama bir yandan da ne zaman çıkacak bu karın diyorum ay galiba son ay çıkacak karnımiz. Evet senin ikiz dimi son aylarda kocaman karnın olacak senin 😊

Aa soylemeleri gerekti canim sormadinmii
Şöyle ki canım perinatolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ben onun verdiği kağıda o gün bakmadım. O gün doktora gittim gösterdim o da bir şey demedi. Sonra ben eve gidince raporda okudum belki benim ciddi boyutta değildir. Bu hafta gideceğim doktora kontrole o zaman soracağım 😊

Yaaa maşallah maşallah 😊 hahah temizlk yaparak kutlamışsiniz 🤣 o kadar olsun kız. Ne güzel merhamet eden eşlerimiz var 🙏🏼

Şöyle ki canım perinatolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ben onun verdiği kağıda o gün bakmadım. O gün doktora gittim gösterdim o da bir şey demedi. Sonra ben eve gidince raporda okudum belki benim ciddi boyutta değildir. Bu hafta gideceğim doktora kontrole o zaman soracağım 😊
Benim rahim agziini tamamen kaptyor canim kac kez kanamam oldu

Back
X