Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Genelde aynı odada uyutmuyo ikiz duyduklarım. Bebekler birbirini uyutmuyormuş yani mantıklı da biri uyansa diğeri de kalkar sonuçta

N
Ben şu an gerek duymuyorum tuniklerim boldu yeni yenş daralma başlıyor onu da şu an şal ile kapıyorum. Havalar ısınınca yazlık ince kot elbise alacağım. Elbise seviyorum ben alt üst tunikte bir tane alırım. Ama kışa gerek olmayacak gibi.

Genelde aynı odada uyutmuyo ikiz duyduklarım. Bebekler birbirini uyutmuyormuş yani mantıklı da biri uyansa diğeri de kalkar sonuçta
Aynen bizde formlarda bunları okuduk gözüm korktu inşallah çok ağlamazlar bir beşik benim yanıma bir tanesi eşimin artık kiminki ağlarsa alır diğer odaya gider huni fotosu atarım sizlere

Kızlar merhaba hala okuyorum yazismalarinizi keşke benimde gebeliğim devam etseydi isterdim ama olsun her şey Allahtan. Sizden bir şey rica edeceğim 2.3.4. Denemesinde hamile olan arkadaşlar diğer olmayan denemelerinizden farklı sizlere neler yaptı doktorlarınız iğne ilaç tedavi vs.siz neler yaptiniz
Bu denemem. 2 olcak bir daha kötü bir şey yaşamamak adına diğer arkadaşlarımız icin de. Ister buraya yazın takip edelim uygun olursa tabi ya da Öyle bir konu var 2.3.4. Deneme yapan arkadaşlar moralinizi nasıl koruyorsunuz tarzı bir baslikti oraya yazarsanız cok seviniriz. Iyi aksamlar

Canım benim dondurulmuşlarım vardı ama uzun bir ara verdim kafamı toplamak için 2. Ye bu arada genetik testlerim yapılmamıştı onları yaptırdım pıhtılaşma bozukluğu çıktı bu transferde iğne kullandık Rabbim sağlıkla sonuna kadar gidip kucağına almayı nasip etsin herkese

Ben oraya yazmıştım canım belki birine umut olur diye. Tekrar yazayım burdan da. Benim 3. Tedavi de oldu. İlk ikisinde klasik tüp bebek oldum ekstra bir şey yapılmadı. İlk ikisi aynı şeyleri yaptı. Bu tedaviye gelecek olursam. En önemli farklılık sperm seçimi için mikroçip yöntemi uygulandı. Ek ödeme yaptık bunun için. Benim ilaç dozum arttı. Daha fazla iyi kalite yumurta elde edildi. Ve kolaylaştırıcı takviye ilaçlar aldım. Mesela bağışıklık için intralip serum transfer günü verildi. Pıhtı yoktu ama bir gen sıkıntılı olmasına rağmen kan sulandırıcı verildi ve halen devam ediyorum. Benim merkez ilaç desteğine çok önem veriyor. Sonra rahim dinlendirme ile transfer yapıldı. İlk ikisi tazeydi. Birçok farklılık oldu. Rabbim nasip etti onlarda vesile oldu. Bende 2. Tedavi sonrası çok yıprandım 6 ay içinde ilk ikisi oldu onun için bu tedavi için bir yıl ara verip başladım. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah

Baska bi yerde bi arkadas odayi paylasti, kucuk ve kullanisli oldugu icin ikizlercin alina bilir diye dusunuyorum tabii 2,3 yasina ksdar kullana bilcez zaten sonrasinda farkli bi yere gidersek odaya uygun doseriz diye dusunuyorum
Sizce bunu kaç yaşa kadar kullabilir 2-3 yaşa kadar kullanabilir mi ki?? Benimde ikiz 2 tane almak zorundayım hem yatak odama sığsın hem kullanışlı olsun istiyorum kafam karıştı

Sizce bunu kaç yaşa kadar kullabilir 2-3 yaşa kadar kullanabilir mi ki?? Benimde ikiz 2 tane almak zorundayım hem yatak odama sığsın hem kullanışlı olsun istiyorum kafam karıştı
3 4 yaşına kadar kullanılır park yataklar varmış. Hafta sonu ayrıntılı ultrasona gidip sonra yatağı alacağım artık daralıyorum yoksa. Odayı boşaltıp iki yatağı sokacaz mecburen

3 4 yaşına kadar kullanılır park yataklar varmış. Hafta sonu ayrıntılı ultrasona gidip sonra yatağı alacağım artık daralıyorum yoksa. Odayı boşaltıp iki yatağı sokacaz mecburen
Canım beni hatırladın mı tüp bebekle aynı zamanlarda pozitif almıştık benimde ikizdi 2 aydır kusuyorum yeni geldim kendime henen koştum buraya.. park yatak yada asansörlü çubuklu sallanan beşikler var ya o nasıl acaba foto bulabilirsem atıyım

Hah bu işte kaç yaşa kadar kullanabiliriz ki 2-3 yaşı bulur mu acaba

Eklentiler

• IMG_3258.PNG
    363,2 KB · Görüntüleme: 28
Hatırladım canım. İnşallah bitmiştir kusmaların o kadar çok düşündükki canım biz vallahi sallanan çekmeceli büyüyen beşik ile başladım park yatakla sonlandırdım yatak işini. Benim gönlüm büyüyen yataktaydı çekmeceli, ahşap sonra mantıklı olmadığına karar verdik. Kafty ın park yatağını e bebekten alacağız cumartesi günü hayırlısı ile ayrıntılıya girdin mi cinsiyetleri ne minik kuşların

Şuan 16 haftam yeni doldu mart 11 detaylı günüm ikiside kız Allah nasip ederse Sizin

Şuan 16 haftam yeni doldu mart 11 detaylı günüm ikiside kız Allah nasip ederse Sizin
Allahım bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimize bir kız bir erkek 15. Hafta ortasında öğrendik. Benimde cuma günü ayrıntılı

İşte bende bunu istiyordum vazgeçtim. Yatılır canım bunlar büyüyor ilerde mobilya olarak kullanırsın.
Aaaa büyüdüğünü bilmiyordum.. en iyisi park yatak ve buna yakından bakmak evin durumuna göre karar vermek bende kiracıyım gittiğim evde yer sıkıntısı yaşamamak adına biraz uzun vadeli kullanılsın diyorum ama bakarak almak en iyisi sanırım

Allahım bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin hepimize bir kız bir erkek 15. Hafta ortasında öğrendik. Benimde cuma günü ayrıntılı
Ayyy maşallah maşallah doktorum da çift yumurtalarda genelde 1 kız 1 erkek olur 2 kız 2 erkek ihtimali zordur dedi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin arkadasım zor süreçten geçtik hala da geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…