• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Aaaa büyüdüğünü bilmiyordum.. en iyisi park yatak ve buna yakından bakmak evin durumuna göre karar vermek bende kiracıyım gittiğim evde yer sıkıntısı yaşamamak adına biraz uzun vadeli kullanılsın diyorum ama bakarak almak en iyisi sanırım 😊😊
Gez canım üç alternatif var. çekmeceli büyüyen beşik, senin attığın ahşap mobilya (ben büyüyor diye biliyorum) ve park yatak. Evin durumuna göre karar vermek gerekiyor. 2 3 yaşına kadar park yatakta yatır çocuk büyüsün oda öyle yap dedi annem, arkadaşlarım, eşim de formları okudu oralarda da aynısı deniliyordu böyle daha iyi olacak gibi en son buna karar verdim. Tek bebiş olsaydı ama kesinlikle mobilya alırdım. Çok şükür rabbime olsun biraz kafa karışıklığı oluyor ama kurban olurum onları verene sağ salim gelsinler kendi yatağımızı verir kendimiz yerde yatarız gerekirse 😂😂🙏

Ayyy maşallah maşallah doktorum da çift yumurtalarda genelde 1 kız 1 erkek olur 2 kız 2 erkek ihtimali zordur dedi. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin arkadasım zor süreçten geçtik hala da geçiyoruz
Aynen canim aynen çok şükür inşallah rabbim bekleyen, umudu yarım kalan arkadaşlara da tez zamanda nasip eder 🙏🙏 eşimle sürekli dua ediyoruz.

Hah bu işte kaç yaşa kadar kullanabiliriz ki 2-3 yaşı bulur mu acaba 🤔
Biz bunun aynısını ama farklı bi markasını aldık canım 5 yaşa kadar yatılır diyo fabrika. ölçüsü 60-120 bence de cok asırı iri bi bebek olmazsa 4-5 yasa kullanılır. Bu beşik buyumuyor. Anne yatagıyla sabitleniyor 3 kademesi var sallanıyor biz cok begendık

Biz bunun aynısını ama farklı bi markasını aldık canım 5 yaşa kadar yatılır diyo fabrika. ölçüsü 60-120 bence de cok asırı iri bi bebek olmazsa 4-5 yasa kullanılır. Bu beşik buyumuyor. Anne yatagıyla sabitleniyor 3 kademesi var sallanıyor biz cok begendık
Ayyy güzelmiş özelikleri görüntüsü de hoş odaları ayırsak odaya da olur hem tesekkür ederim canım. 😊

Kızlar merhaba hala okuyorum yazismalarinizi keşke benimde gebeliğim devam etseydi isterdim ama olsun her şey Allahtan. Sizden bir şey rica edeceğim 2.3.4. Denemesinde hamile olan arkadaşlar diğer olmayan denemelerinizden farklı sizlere neler yaptı doktorlarınız iğne ilaç tedavi vs.siz neler yaptiniz
Bu denemem. 2 olcak bir daha kötü bir şey yaşamamak adına diğer arkadaşlarımız icin de. Ister buraya yazın takip edelim uygun olursa tabi ya da Öyle bir konu var 2.3.4. Deneme yapan arkadaşlar moralinizi nasıl koruyorsunuz tarzı bir baslikti oraya yazarsanız cok seviniriz. Iyi aksamlar
Canim benim 4. Denemede tuttu 2 taze transferim oldu negatif sonuclanan birde donmuş aslinda bundada pek umut yoktu donmus embriyolari bitirmekdi ama rabbim ol deyince hic bisey engel olmuyo moralini yüksek tut mevlaya sığın hayırlı bi kapi açıp tez zamanda hayirli bir evlat nasb etsin sana sag salim de kucağına almayi sana da bizlerede nasib etsin

Kızlar ben de ebebekten bundan almayı planlıyorum. Tekerlekleri sayesinde yatak odamdan bebeğimin kendi odasına taşımam kolay olur diye düşünüyorum. Yatak odam dar sürekli orada tutamam galiba . Ve indirime girecek onu bekliyorum 😊

Eklentiler

• IMG_20200211_231507.jpg
    IMG_20200211_231507.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar merhaba, 11+2 de usg de ikili test icin gitmistim. Cinsiyeti kiz dedi 🥰 ben 3 4 ayliikken soylerler saniyordum. Bu kadar erken ogrenmek beni cok sasirtti. Doktor,artik bu yeni cihazlar sayesinde ogrenebiliyoruz dedi. Bu kadar erken ogrenen var mi ? Ayrica direk net sekilde kiz dedi yani benziyor acaba falan demedi.😀

Kizlar merhaba, 11+2 de usg de ikili test icin gitmistim. Cinsiyeti kiz dedi 🥰 ben 3 4 ayliikken soylerler saniyordum. Bu kadar erken ogrenmek beni cok sasirtti. Doktor,artik bu yeni cihazlar sayesinde ogrenebiliyoruz dedi. Bu kadar erken ogrenen var mi ? Ayrica direk net sekilde kiz dedi yani benziyor acaba falan demedi.😀
Günaydın canım 😘 bence erken ya biz 11+4 de gittik bir heyacan ile doktor erken dedi. Aslında bence gördü çünkü birine bakınca çok küçükler bu zamanda söylenen çok da sağlıklı olmuyor dedi. Diğerine geçince bunda bir çıkıntı var ama kesin cinsiyetidir demiyorum dedi. Anneler şartlanıyor alışıyor sonra kabullenmek birkaç gün zor geliyor demişti. 14+4 de kesin olarak bir kız bir erkek dedi. Değişme ihtimali olabilir sen yinede isim koyma 😂

Hayırlı olsun canım bize de 11+3 de erkek ama yanılabilirim de demişti suan 19 haftalığım kesin erkek

benim doktorumda 11+2 de biri kız biri erkek olabilir dedi ama bu kesin değil bildiğimiz şeylere ve duymuşsunuzdur nub teorisi falan var bunlara göre söylüyoruz dedi :KK66:

Günaydın canım 😘 bence erken ya biz 11+4 de gittik bir heyacan ile doktor erken dedi. Aslında bence gördü çünkü birine bakınca çok küçükler bu zamanda söylenen çok da sağlıklı olmuyor dedi. Diğerine geçince bunda bir çıkıntı var ama kesin cinsiyetidir demiyorum dedi. Anneler şartlanıyor alışıyor sonra kabullenmek birkaç gün zor geliyor demişti. 14+4 de kesin olarak bir kız bir erkek dedi. Değişme ihtimali olabilir sen yinede isim koyma 😂
bende 14+2 de gitcem bu cumartesi bakalım sıpalar göstercekmi :emir_bebek::KK9:

benim doktorumda 11+2 de biri kız biri erkek olabilir dedi ama bu kesin değil bildiğimiz şeylere ve duymuşsunuzdur nub teorisi falan var bunlara göre söylüyoruz dedi :KK66:
Iste zaten ben de buna sasirdim..cok net gordum kesin kiz demesi beni hem sevindirdi hem sasirtti. Cunku anladigim kadariyla bu haftalarda gozukse bile kesinlik vermekten kaciniyor doktorlar. Yani benziyor olabilir diyorlar. Benim ki bayagi aciverdi galiba 🤭🥰💕

Hayırlı olsun canım bize de 11+3 de erkek ama yanılabilirim de demişti suan 19 haftalığım kesin erkek
Hayirli olsun canim. Valla benim ki net konustu ona sasirdim zaten. Herkese de yaydik kiz diye 😀🥰🥰 bizim doktor acayip emindi kendinden hic yanilabilirim demedi. Ay yanilir mi acaba ? Ben adini bile koydum 😀

Ismini koydum bile 🤭 beyza 💕💕 Ama ben hissediyordum kiz diye, basindan beri hem de :)) bebekler usg de hareketlimi cok hareket edince rahat gozukuyormus? Bizimki bayagi donup duruyordu rahat gordu galiba ondan dolayi 🙃🤭🤭

Hayirli olsun canim. Valla benim ki net konustu ona sasirdim zaten. Herkese de yaydik kiz diye 😀🥰🥰 bizim doktor acayip emindi kendinden hic yanilabilirim demedi. Ay yanilir mi acaba ? Ben adini bile koydum 😀

Hayırlı olsun cnm 💜 ama yinede bidaha ki kontrole kadar bekleseydin herkese duyurmasaydin çünkü gerçekten çok erken 🙄

Hayırlı olsun cnm 💜 ama yinede bidaha ki kontrole kadar bekleseydin herkese duyurmasaydin çünkü gerçekten çok erken 🙄
Deme yaa..ay ayy neyse hakkimizda en hayirlisi diyelim artik..ama cok net soyledi..yine de yanilir mi bilemedim. Su an 14.haftanin icindeyim dur bakalim cuma gel demisti bi giderim yine.

Ismini koydum bile 🤭 beyza 💕💕 Ama ben hissediyordum kiz diye, basindan beri hem de :)) bebekler usg de hareketlimi cok hareket edince rahat gozukuyormus? Bizimki bayagi donup duruyordu rahat gordu galiba ondan dolayi 🙃🤭🤭
Anneler hisseder bana topiklerde iki kız, normal çevremde iki erkek dediler inatla değil ben öyle hissediyorum dedim benim hissettiğim oldu 😂 inşallah seninde gönlüne göre olur 💓

Kızlar ben de ebebekten bundan almayı planlıyorum. Tekerlekleri sayesinde yatak odamdan bebeğimin kendi odasına taşımam kolay olur diye düşünüyorum. Yatak odam dar sürekli orada tutamam galiba . Ve indirime girecek onu bekliyorum 😊
Bunu bende beğendim acaba kaç yaşına kadar kullanabilir? Yanı tekerlikli olması odalar arasında taşımak için rahat gibi geldi ama kapıdan geçebilirse :))) Bide yatağı da dahil galiba? Sen tam mağaza gördün mı canım? Bana 2 tane lazım tabii ki de :))))

Back