Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Anneler hisseder bana topiklerde iki kız, normal çevremde iki erkek dediler inatla değil ben öyle hissediyorum dedim benim hissettiğim oldu inşallah seninde gönlüne göre olur
Canim cevre ikiye bolundu bende de kimisi popon buyudu kiz dediler. Kimi de bulanti kusma zorluk yasamadin erkek bebektir dediler. Kizlarin ki guya zorlayici gebelik oluyormus. Nasip bakalim

Ben de tam olarak bilmiyorum ama 3 veya 4 yaşına kadar kullanılır diye düşünüyorum. Ondan sonra baza alacağım ben kapıdan geçsin diye 60&120 ölçü alacağım galiba. 70&130 ölçülü olan da var. Aaa sen de mi ikiz annesisin evet yatak, uyku seti cibinlik içinde. 21 Şubat'ta indirme girecek 600 TL'ye kadar düşecek

her çocuk farklıdır tabiki ama 2-3 yaşından sonra o beşiğe sığan çocuk görmedim bende 60*120 çileğin beşiğini alacağım sanırım 2 tane çok sevdim, ikisinden birini alacağız. Bu beşikler için 0-3 yaş arası uygundur ibaresi var

Hım muhtemelen benim attığım besige de 3 yaşına kadar ancak yatabilir neyse ondan sonra yatak alırız zaten ilk beşik daha hoşmuş

kızlar bu gün verifi( nifti benzeri test)testimizin sonucu çıktı. temiz çıktı çok şükür. içim rahatladı. bide cinsiyetlerini öğrenirsem? her şeyi o kadar çok merak ediyorum kibende bel ağrısı çok var bide karın ağrısı. sanki iğne batması gibi.özellikle kasıklarda ve karınımın yan taraflarına doğru. çalışırken yürümekte zorlanıyorum. bel ağrısı bacağıma vuruyo. sizdede oluyor mu ikizlere hamileyim acaba ondan mı bu kadar ağrı oluyo.

Bende en başından beri karın ağrısı var. Bu hafta bel ağrısı çok ayakta durunca olmaya başladı. Dokturum çok normal iki bebiş var yükün iki kat fazla bunlara hazırlıklı ol dedi. Çok şükür şu ana kadar ikiz olmalarının dezavantajnı yaşamadım

Canim cevre ikiye bolundu bende de kimisi popon buyudu kiz dediler. Kimi de bulanti kusma zorluk yasamadin erkek bebektir dediler. Kizlarin ki guya zorlayici gebelik oluyormus. Nasip bakalim

Alakası var mı bilmiyorum benim oğlumda ne kusma ne bulantı hamile değil gibi geçti. Ama bu sefer bulantı kusma oldu çok zorlandım ama tekrar erkek annesi oluyorum 2 defa doktor kontrolde erkek dedi kesinleşti yani.

Canim bu testleri doktorlar neden onerdi riskli olunca mi yaptiriyorlar..yani bazi arkadaslara ikili testten sonra hic test onermemis doktorlar ?

Canim bu testleri doktorlar neden onerdi riskli olunca mi yaptiriyorlar..yani bazi arkadaslara ikili testten sonra hic test onermemis doktorlar ?
ben ikiz olduğum için 2 li 3lü 4lü testler anlamsız dedi doktorum yaptırdığım genetik testi istedi sadece. 31 yaşındayım ben yaş faktörü yok ama usg de görülen %60 problemi yakalarmış o yüzden önerdi

Canım o verify testinde cinsiyette çıkmıyomu kromızoma bakıyo sonuçta nifty testinde çıkıyo diye biliyorum

Hım muhtemelen benim attığım besige de 3 yaşına kadar ancak yatabilir neyse ondan sonra yatak alırız zaten ilk beşik daha hoşmuş
Evet o beşik bide en dibe kadar iniyor park yatak gibi aradan 3 koruması çıkıp içine girip çıkabiliyor odaya koyalım dedik ilk başta sonra oda yaparız

Bende buna yatkınım uzun zamandır 3 yaşa kadar yatabiliyormuş 60*120 olanları

türkiyede yasakmış söylemek. bakılıyo ama... ilk çıktığı zamanlarda 9. haftada bu testi yaptırıp cinsiyete göre kürtaj yaptıranlar olmuş o yüzden yasakmış
aa şok oldum cidden öyle okumuştum çünkü bizim bu hafta sonu cinsiyet randevusu bakalım gösterceklermi

evet 60*120 ancak kapıdan geçer değil mi? Bende aslında çilekte baktım ama onun tekerleri yok o yüzden buna daha yatkınım yanı bazen salona bazen mutfağa falan getirisin diye yoksa onun için ayrı anne kucağı falan mı almak lazım çok kafam karışık :))))) bide herşey dahil olup 600tl inerse çok iyi olurdu :))))) Hayırlısı bakalım

Eğer burdan beşik alırsam yatağı başka yerden alırım galiba senin tavsiye edecek yatak satıcı var mı?
Tekerler hariç ilk bunları bende beğendim :))))

Eğer burdan beşik alırsam yatağı başka yerden alırım galiba senin tavsiye edecek yatak satıcı var mı?
Tekerler hariç ilk bunları bende beğendim :))))
çileğin yatakları iyi aslında arkadaşım ikizlerine kullanıyor kuzenimde yeni aldı ama çok iyi olsun istersen yataşa falan bakabilirsin

beşiği mutfağa falan zor taşırsın canım hamak beşikler falan var onlardan bakıyorum taşıma olayı için hem annemlere falanda götürebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…