• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

saolun kizlar. 2 li testim normal çıktı ama yinede doktorum nift yaptir dedi. 14. haftadayim ben bu aralar da yapilabiliyormus. hala tereddutluyum acikcasi

ben geçen cumartesi kan verdim verifi testi için. niptinin bir çeşiti. usg normal çıktı ama hoca güvenirliliği %60 dedi yaptırmanı öneririm dedi. ikili test bizde anlamsızmış ikiz olduğu için. 600 dolar testin ücreti.10 günde sonuç çıkıyormuş. kan amerikaya gidiyormuş orda bakılıyormuş.
evet 1 tup kan alinip isvece gonderilecekmis benim görüştügumde de. benim tek bebek ve 14. haftadayim ve 2 li testim normal ama doktorum yaptirmami istedi ama hala bi tereddutluyum acikcasi. digerleri tarama testi bu daha kesin tani testi de denilebilirmis ama bilemiyorum kesinligini.

evet 1 tup kan alinip isvece gonderilecekmis benim görüştügumde de. benim tek bebek ve 14. haftadayim ve 2 li testim normal ama doktorum yaptirmami istedi ama hala bi tereddutluyum acikcasi. digerleri tarama testi bu daha kesin tani testi de denilebilirmis ama bilemiyorum kesinligini.
Yaşın kaç? 2li test iyi çıktıysa kendin bilirsin ama ben yaşım nedenle yaptırdım harmony 2700tl sonuç 9 günde geldi kan Almanya'ya gidiyor. Tek gebelikte 10.haftadan sonra her zaman yapılabilir , ikiz gebelikte 12.haftadan sonra yanı anne kanındakı bebeğe ait dna %4 orandan fazla olması gerekiyormuş. Benim ikiz bide yaştan dolayı 2li 3lü testlerle hiç uğraşmadım çünkü onlar doğru sonuç vermezmiş , detaylı ultrason tek başına sadece 60% tespit ediyor. Nifty 99% oranla sonuç veriyor. İçin rahat edecekse verin derim.

Bu arada 2li testler kandan hormonlara bakarak bir tarama yapar ama nifty bebeğe ait dna bakıyor bu yüzden tabii ki nifty kesin sonuça daha yakındır.

Kullanıyodum canım ,dr 12.haftada bırak demişti,içim rahat etmesı bu testlerı yaptırdım yeni çıktı sonuc,ıykı kullanmısım ozmn demi ? Dr a da soracagım bakalım.. tesekkurler yorumun için
ben öyle anladım canım ama tabi ki doktorun söyler hatırlıyorum yaptıracağım demiştin. Sağlıkla kucağına al bebişini

Yaşın kaç? 2li test iyi çıktıysa kendin bilirsin ama ben yaşım nedenle yaptırdım harmony 2700tl sonuç 9 günde geldi kan Almanya'ya gidiyor. Tek gebelikte 10.haftadan sonra her zaman yapılabilir , ikiz gebelikte 12.haftadan sonra yanı anne kanındakı bebeğe ait dna %4 orandan fazla olması gerekiyormuş. Benim ikiz bide yaştan dolayı 2li 3lü testlerle hiç uğraşmadım çünkü onlar doğru sonuç vermezmiş , detaylı ultrason tek başına sadece 60% tespit ediyor. Nifty 99% oranla sonuç veriyor. İçin rahat edecekse verin derim.
ikiz oldugunda yaptirmak cok daha mantikli dedigin gibi diger testler zaten net olmuyor ama tekil gebeliklerde pek istendigini duymadim aslinda doktorun bakisina gore de degisiyor sanirim benim doktora gore gerekli bi test hrlde. yasim 31 aslinda riskli bir yas degil ama dokktor istedigi icin icimde kalmasin yaptirayim diyorum.

ikiz oldugunda yaptirmak cok daha mantikli dedigin gibi diger testler zaten net olmuyor ama tekil gebeliklerde pek istendigini duymadim aslinda doktorun bakisina gore de degisiyor sanirim benim doktora gore gerekli bi test hrlde. yasim 31 aslinda riskli bir yas degil ama dokktor istedigi icin icimde kalmasin yaptirayim diyorum.
Anladım canım yaşın genç aslında. Bazı doktorlar öyle evet. Bir araştır bakalım isimler farklı ama sonuçta baktığı kromozomlar aynı o yüzden kim en uygun fiyat verirse ona yaptır canım. Eğer bunu yaptırırsa zaten 3lü 4 lü gerek kalmaz.

Yorgunluk bende de var. Çabuk yorulmaya başladım biraz yürüsem nefesim zorlanıyor. Nabzım 95 atıyor. Haftaya cuma günü ayrıntılı kontrol randevum var. Üç hafta oldu görmüyorum çok özledim 💞 anneannemiz bugun küçük bir hediye almış bayıldım ya pijama takımı. Kayınvalidem bayağı almış hastane çıkışı falan çok tatlılardı ya foto attılar sağlıkla gelseler de giydirsek 🙏🙏
Ayrıntılı ultrasondan hayırlı güzel sonuclarla gel kuzum. 😊

Canım doktorun neden senden istedi o testi

Anladım canım yaşın genç aslında. Bazı doktorlar öyle evet. Bir araştır bakalım isimler farklı ama sonuçta baktığı kromozomlar aynı o yüzden kim en uygun fiyat verirse ona yaptır canım. Eğer bunu yaptırırsa zaten 3lü 4 lü gerek kalmaz.
aynen 3 lu 4lu yapmiycaz bunu yaptirinca. direk detayli ulttason olucak sonraki aşama. hayirliai insallah ya cok saol canim

bi sebep sunmadi aslinda canim. daha guvenilir dedi. digerleri tarama testi bu daha cok tani testi dedi. 2 li testim de normal ama bunu yaptir dedi. doktoryna gore degisiyor galiba dedigim gibi.
Kesinlikle kuzum. Aslında baktığımızda bizim girdiğimiz testler bize stresten başka bir şey vermiyor. Ve kesin sonuç olmuyor. Ücreti bu kadar pahalı olmasa herkes sadece bu testen yaptırsa keşke

Arkadaşlar ben 17 haftanın içindeyim şu yemeklerden ve kokulardan tiksinmem geçmek bilmedi, ne yesem 2 kasik 3 saat midem kötü oluyo kusmasamda bulantı oluyo, çevrem de çok baskı yapiyo ye ye ye diyo cocuk beslenmiyo fln ozmn cok sinirlenip geriliyorum , kv tuturmus balık yapım ye annem et ye ya ben binada yemek kokusu gelse baygınlık geçiriyorum sanki bilerek yapiyomusum gibi hic canim bisey cekmiyo fln peynir ekmek yani kahvaltı yapsam bile bulantı hissi var uff dr.a söylesem hiç umrunda değil geçer diyo folic asit hariç vitaminde vermedi dr. napsam bilmiyorum

Arkadaşlar ben 17 haftanın içindeyim şu yemeklerden ve kokulardan tiksinmem geçmek bilmedi, ne yesem 2 kasik 3 saat midem kötü oluyo kusmasamda bulantı oluyo, çevrem de çok baskı yapiyo ye ye ye diyo cocuk beslenmiyo fln ozmn cok sinirlenip geriliyorum , kv tuturmus balık yapım ye annem et ye ya ben binada yemek kokusu gelse baygınlık geçiriyorum sanki bilerek yapiyomusum gibi hic canim bisey cekmiyo fln peynir ekmek yani kahvaltı yapsam bile bulantı hissi var uff dr.a söylesem hiç umrunda değil geçer diyo folic asit hariç vitaminde vermedi dr. napsam bilmiyorum
Bana doktor premesis diye doğal bi ilaç önermişti bulantı için o ara çok ilaç içiyodum bide bu çıkmasın diye almadım azaldı çok şükür benim belki iyi gelir sana araştır istersen

Kesinlikle kuzum. Aslında baktığımızda bizim girdiğimiz testler bize stresten başka bir şey vermiyor. Ve kesin sonuç olmuyor. Ücreti bu kadar pahalı olmasa herkes sadece bu testen yaptırsa keşke
evet ucreti oldukca pahali bi testmis ogrendim bende. yurtdisina gittigi icin bu kadar pahalı aslinda ulkemizde olsa keske sadece bunu yaptırsak dedigin gibi digerlerine hic gerek kalmaz. guvenirliligi baya yuksekmis cunku. giderek yayginlasiyor bakildiginda aslinda ama ben tereddut yasadim ilk duydugumda gerek varmi diye acikcasi. ama yaptirmayi dusunuyorum artik. hayirlisi bakalim hakkimizda canim.

Back