- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #3.941
Canım şu ana kadar gitipte orasında burasında parlaklık var demedikleri yok herhalde bu nasıl iş bi parlaklık takmışlar. İçini ferah tut tek başına hiçbir şey ifade etmiyor. Eşimin akrabası az daha bebeği aldıracaktı sıvı aldırıp yurt dışına gönderdi temiz geldi. Ona da öyle dediler çok yakın arkadaşıma yine öyle dediler. Üç tane tanıdığa öyle dediler sonuç nur topu gibi bebişlerArkadaşlar ben de bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Yine stres yapacak bir şey çıktı ya . Tabi sonu güzel olsun da stresi cekerimradyolog baktı her şey normal dedi en son kalbinde ekolojik odak ( kalp parlaklığı) var dedi. Ama önemli bir şey değil zamanla gidiyor bu odak. Diğer bütün değerlerin normal dedi. Ben de dışarı çıkınca internetten baktım down sendromunun bir belirtisi de kalp parlaklığı imiş. Az daha bayilacaktim. Sonra hemen kendi tüp.bebek uzmani doktoruma gittim sonucu gösterdim. Telaş yaptığımı söyledim. Doktorum da telaş yapılacak bir durum yok senin ikili testin ve diğer ense kalınlığı burun kemiği ölçüleri her şey normal cikitigindan dolayı onemsenecek bir durum değil. Her gebede olabiliyor. Bu tek bulgu bir şey ifade etmez dedi. Ama işte hala beynimden atamadım. Rabbim her şeyin hayırlısını bilir tabi. Ne bileyim biraz kafama taktım kızlar inşallah geçer bu duygu