• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Siz benim eşimin doktoruna söylediğine bakın 😂😂😂 14+4 te öğrendik biz. İlk baktı pat diye bu erkek dedi zaten bir önceki kontrolde de o bebiş için bir çıkıntı var ama kordon olabilir cinsiyetidir demiyorum demişti. Neyse diğerine bu da kız dedi o an çığlığı bastım video da sesim geliyor. Kalbim küt küt ne olur kız kız diyorum içimden çok şükür 🙏 neyse eşim kadına neye göre şimdi buna erkek dediniz ne farkı var ki bende aynı ekrana bakıyorum bir fark göremiyorum dedi kadın gülmeye başladı 😂😂😂 bu iyidi ya dedi hiç böyle bir şey diyen olmamıştı çok hoş babamız dedi 😂 yok babası eminim cinsiyetlerinden bir kız bir erkek dedi . Eşim kadını delirtmeden inşallah doğuracam bu aylarda renkli foto vermiyor zorla aldı kadından 😂
hahahha bende o renkli fotoları nasıl aldığınızı merak etmiştim :KK48: :KK48: :KK48:

Ben o anda sormayı unuttum göremeden neye göre dediğini. Vardır bi bildikleri. Ay inşallah gösterirler de görürsün. Hani bişey olcağından değil de insan merak ediyo ister istemez
ya ben hiç beklemiyodum aslında çünkü ultrasona girmeden önce doktor büyüklüklerine göre 2 yada 3 hafta sonra cinsiyet randevusu veririm demişti sonrada öyle muhabbet ettik %75 80 gibi doğruluk olasılığı varmış nub teorisinin

Kızlar şubat ayıyla isim bulma çalışmalarına başlayacağız inşallah :halay: İnternette şöyle bir yöntem okudum. Benle eşim isim koyma olayına farklı boyutta bakıyoruz. Ben birbiri ile uyumlu, kendi ismime uyumlu, soyadımıza uyumlu olsun istiyorum. Eşim daha derin bakıyor. Ayrı telden çalıyoruz yani 😂😂 bir kağıt kendime bir kağıt eşime vereceğim. Kız için istediği on ismi yazmasını isteyeceğim. On isimde ben yazacağım. Sonra kağıtları değişip benim listemden istemediği isimleri silmesini isteyeceğim aynısını ben onun listesinde yapacağım. Böylelikle çember biraz daha daralmış olur. Erkek içinde aynı şekilde yaparız yoksa bu gidişle kura çekecez 😂😂😂 çınar ile sedef istiyordum vazgeçtim. Şu an Defne ile Demir e odaklandım 🙏

Kızlar şubat ayıyla isim bulma çalışmalarına başlayacağız inşallah :halay: İnternette şöyle bir yöntem okudum. Benle eşim isim koyma olayına farklı boyutta bakıyoruz. Ben birbiri ile uyumlu, kendi ismime uyumlu, soyadımıza uyumlu olsun istiyorum. Eşim daha derin bakıyor. Ayrı telden çalıyoruz yani 😂😂 bir kağıt kendime bir kağıt eşime vereceğim. Kız için istediği on ismi yazmasını isteyeceğim. On isimde ben yazacağım. Sonra kağıtları değişip benim listemden istemediği isimleri silmesini isteyeceğim aynısını ben onun listesinde yapacağım. Böylelikle çember biraz daha daralmış olur. Erkek içinde aynı şekilde yaparız yoksa bu gidişle kura çekecez 😂😂😂 çınar ile sedef istiyordum vazgeçtim. Şu an Defne ile Demir e odaklandım 🙏
Defne Demir 👍👍

Karnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.

Karnınıza bişey sürüyo musunuz kızlar başladınız mı? Ne kullanıyosunuz? Badem yağı dediler o da tüylenme yaparsa dedim zaten yeterince arttı daha da artmasın. Hindistan cevizi yağı duydum bi de.
Kantoron yağı kullanmıştım bir kaç iyi geliyor baya nemlendiriyor fakat baktım iyice besliyor gibi geldi ben de hindistan cevizi veya kakao yağı almayı düşünüyorum.Badem yağı bana da besler gibi geliyor.

Bende vazelin sürüyorum bol bol, tüylenme baştan oldu benim sanırım kullandığımız ilaçlardan. vazelin ekstra bir tüylenme yapmadı. Pembe kutuda olanı çok rahatlatıyor yoksa kaşınıyor. Birde kremi sürdüğümden bu yana oksapar iğnem derime daha rahat giriyor ve morarmıyor.

Siz benim eşimin doktoruna söylediğine bakın 😂😂😂 14+4 te öğrendik biz. İlk baktı pat diye bu erkek dedi zaten bir önceki kontrolde de o bebiş için bir çıkıntı var ama kordon olabilir cinsiyetidir demiyorum demişti. Neyse diğerine bu da kız dedi o an çığlığı bastım video da sesim geliyor. Kalbim küt küt ne olur kız kız diyorum içimden çok şükür 🙏 neyse eşim kadına neye göre şimdi buna erkek dediniz ne farkı var ki bende aynı ekrana bakıyorum bir fark göremiyorum dedi kadın gülmeye başladı 😂😂😂 bu iyidi ya dedi hiç böyle bir şey diyen olmamıştı çok hoş babamız dedi 😂 yok babası eminim cinsiyetlerinden bir kız bir erkek dedi . Eşim kadını delirtmeden inşallah doğuracam bu aylarda renkli foto vermiyor zorla aldı kadından 😂
Benim 12. Haftalıkdi son muayenede renkli verdi doktorum cok guzel ama her yer belirgin sadece bacaklar kapali olduğu icin goremedik 🙈

Organik hindistan ceviz yağı sürüyorum kokusuda güzel bide hemen emiliyor yapışık değil. Zaten önceden yüzüme ve elime kullanıyordum

Aldığın bi yer var mı internetten mi aldın
Kozmela dan almıştım

ecowera-urun.jpg

Defne ve Demir uyumuna bayıldım 😊 bence defne ile Demir olsun 🤣🤣

Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum canım göbeğime. Zaten gobegimde kıllar almış başını gidiyor bilmiyorum kıl yapıyorsa da çok önemli değil zaten hormonlar kil yapıyor sir ağda ile alıyorum zaman zaman

Ben hindistan cevizi yağı sürüyorum canım göbeğime. Zaten gobegimde kıllar almış başını gidiyor bilmiyorum kıl yapıyorsa da çok önemli değil zaten hormonlar kil yapıyor sir ağda ile alıyorum zaman zaman

Ayrıntılı ultrasona giren var mı 😊 ben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu 🥰🥰 şükürler olsun bebeğim içeride sağlam 🤣 her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de 😊

Back