• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar cinsiyeti göremedik. Üç kere aldı ultrasona aralıklarla ama kapattı bacakları. Yüzünü de kapattı. Kıza benzettim ama kesin değil dedi. Doktor dürttükçe o kapattı arkasını döndü.❤️❤️ Boyu uzun yalnız inşallah doğuma kadar da Sonra da öyle gider. Bi de hareketlerini günde en az bir kere hissediyorum artık çok şükür. Cinsiyeti de öğrenseydim rahatlıcaktım ama ayrıntılıya kaldı artık

Kızlar cinsiyeti göremedik. Üç kere aldı ultrasona aralıklarla ama kapattı bacakları. Yüzünü de kapattı. Kıza benzettim ama kesin değil dedi. Doktor dürttükçe o kapattı arkasını döndü.❤❤ Boyu uzun yalnız inşallah doğuma kadar da Sonra da öyle gider. Bi de hareketlerini günde en az bir kere hissediyorum artık çok şükür. Cinsiyeti de öğrenseydim rahatlıcaktım ama ayrıntılıya kaldı artık
Benim e bebek uygulamasındaki bebiş gibi göstermeyeceğim diyip duruyor oradaki bebiş 😂 sağlıkla gelsinler. Benimkiler aynı boy aynı kiloda çıktı son kontrolde. Biri kısa ve günü iki gün gerideydi kızım benim arayı kapattı şu an gün olarak kilo boy aynılar. Yerim onları 💞

Kızlar cinsiyeti göremedik. Üç kere aldı ultrasona aralıklarla ama kapattı bacakları. Yüzünü de kapattı. Kıza benzettim ama kesin değil dedi. Doktor dürttükçe o kapattı arkasını döndü.❤❤ Boyu uzun yalnız inşallah doğuma kadar da Sonra da öyle gider. Bi de hareketlerini günde en az bir kere hissediyorum artık çok şükür. Cinsiyeti de öğrenseydim rahatlıcaktım ama ayrıntılıya kaldı artık
Göstermedi mi göstermiyorlar ya 🤦🏼‍♀️ Bugun bende iki kere yattım sedyeye yüzünü göstermedi sıpa doktor renkli verecekti ne güzel veremedi 🤷🏼‍♀️ Tam olarak kaç haftalıksın? Bugun 16+3 üz biz 14 cmdi normal mi uzun mu bilemedim 🤷🏼‍♀️

Göstermedi mi göstermiyorlar ya 🤦🏼‍♀️ Bugun bende iki kere yattım sedyeye yüzünü göstermedi sıpa doktor renkli verecekti ne güzel veremedi 🤷🏼‍♀️ Tam olarak kaç haftalıksın? Bugun 16+3 üz biz 14 cmdi normal mi uzun mu bilemedim 🤷🏼‍♀️
Haftasına göre normal canım. Buradaki tablo ortalama boy kilo yani illa bu olacak değil ama ortalama böyleymiş.

Eklentiler

• Screenshot_20200117-212651.png
    Screenshot_20200117-212651.png
    623,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin 😢😢

Hayırlı olsuuuun Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah🤗 nasıl bişey aldınız?
Amin insallah canim :-) :-) anne yani karyola besiklerden canim 3 kademeli meltem smart cok kaliteli o markayi tavsiye ederim cok rahat sallaniyor ve hic ses yok. Cok baktik hep ses cikryolrdi malzemesi cok kaliteli degildi.. sen nasil bisey dsnuyosun canim?

Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin 😢😢
Canim cok uzuldum rabbim insallah tekrar nasip eder kac haftalikti?

Rabbim tez zamanda yeniden yüzünü güldürsün canım 🙏 😢

Amin insallah canim :-) :-) anne yani karyola besiklerden canim 3 kademeli meltem smart cok kaliteli o markayi tavsiye ederim cok rahat sallaniyor ve hic ses yok. Cok baktik hep ses cikryolrdi malzemesi cok kaliteli degildi.. sen nasil bisey dsnuyosun can
nim?
Canım baktım senin beşiğe şimdi netten çok güzel ama 0-3 yaş diyor. Tek bebiş olsaydı düşünmeden alırdım.. İki tane olunca çok fazla oluyor 0-6 yaş aralığı inşallah bulurum. Bunu alsam iki yıl sonra tekrar parayı yatıp kalkıp beşiğe vermiş olacağım 😂 güle güle kullansın canım bebişin🙏

Canim gecmis olsun, kac haftaliktin? Doktor neden boyle oldugunu soyledimi? Rabbim tez zamanda kucagini doldursun 😔🤲

Selam hanımlar maşallah tatlı telaşlar başladı. 🤗👶🤰🤰🤗🍼
Bende 2.kez erkek annesi olacam diye çok heyecanlıyım oğluma oda yapıcam şimdiye kadar bizimleydi 🙂 ona aldığım cilekten yatağı açıp kullanacam. Yeni bebeğe de daha küçük beşik almayı düşünüyorum. Büyünce de baza tarzı düşünüyorum.

Screenshot_20200125_133331_com.android.chrome.jpg böyle kullandım şimdiye kadar içi gayet geniş oğlum 2 yaşında.
Screenshot_20200125_133306_com.android.chrome.jpg odasına geçince yatağı açmayı düşünüyorum.
Bu arada 2 sene önce bin TL ye aldığım yatak şuanda 1.700 TL olmuş 😶

😔 Çok üzüldüm cnm senin için 😟çok zor biliyorum. Allah sabır versin.

Canım baktım senin beşiğe şimdi netten çok güzel ama 0-3 yaş diyor. Tek bebiş olsaydı düşünmeden alırdım.. İki tane olunca çok fazla oluyor 0-6 yaş aralığı inşallah bulurum. Bunu alsam iki yıl sonra tekrar parayı yatıp kalkıp beşiğe vermiş olacağım 😂 güle güle kullansın canım bebişin🙏
Cok tesekkur ederim canim evet 3 yasa kdr zaten ondan snra montesore gecircem insallah ayy iki tane olunca masraflrda cogaliyr tabi canlari sagolsun :-)

Amin insallah canim :-) :-) anne yani karyola besiklerden canim 3 kademeli meltem smart cok kaliteli o markayi tavsiye ederim cok rahat sallaniyor ve hic ses yok. Cok baktik hep ses cikryolrdi malzemesi cok kaliteli degildi.. sen nasil bisey dsnuyosun canim?
Bizde sabah sipariş verdik canım:KK68:aynı model farklı marka canım. Anne yanı doğal ahşap heyner beşik diye geçiyor. İndirim vardı 31 ine kadar bizde sipariş verdik erken ama olsun nasılsa alınacaktı. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasıp etsin inş 🤗

Back