• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım baktım senin beşiğe şimdi netten çok güzel ama 0-3 yaş diyor. Tek bebiş olsaydı düşünmeden alırdım.. İki tane olunca çok fazla oluyor 0-6 yaş aralığı inşallah bulurum. Bunu alsam iki yıl sonra tekrar parayı yatıp kalkıp beşiğe vermiş olacağım 😂 güle güle kullansın canım bebişin🙏
Bizim aldıgımız 0-5 yas diyor canım bak istersen

Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin 😢😢
Rabbim dayanma gücü versin cok üzüldüm 😔

Günaydın kızlar dün kontrol günümdü hamileligimi öğrendiğimden beri ilk kez korkmadan Dr masasına oturdum çünkü yaklaşık 15 gündür ne ağrım ne lekelenme hiçbiri yoktu bu yüzden büyük bir merakla gittim çünkü cinsiyetini öğrenecektim eşim ilk kez benimle içeri girdi bebeğimizi görmek için öncesinde pek cesaret edemedi ama Dr yüzü birden değişti anladım tabi birşey olduğunu kalbi durmuştu her gittiğimde gümbür gümbür atan minik kalbi durmuştu Dr iki gün olmuş dedi aslında yazmayacaktım buraya sizi üzmek istemiyorum dünde beri tek duam siz sağlıkla alın kucaklariniza inşallah banada dua edin sizinle dertleşmek istedim hakkınızı helal edin 😢😢
Çok üzüldüm canim Allah sabir versin en kisa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Bizde sabah sipariş verdik canım:KK68:aynı model farklı marka canım. Anne yanı doğal ahşap heyner beşik diye geçiyor. İndirim vardı 31 ine kadar bizde sipariş verdik erken ama olsun nasılsa alınacaktı. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasıp etsin inş 🤗
Cok iyi yapmissin canim gule gule kullansin insallah bebislerimiz :-) :-)

Yok canım düşük yaptım daha önce 7 haftalikti sağolun kızlar Allah razı olsun sizin bebeklerinizi korusun takdiri ilahi pazartesi ameliyatla alınacak bebeğim
Allah güç versin inşallah en yakın zamanda yine sevindirsin çok üzüldüm

Bugün 2li tarama yapıldı doktora sordum ikizlere ikili tarama yapılıyormuydu diye tabiki yapıyoruz tekten çok farkı yok dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi kanda da bişey çıkmaz inşallah☺ bide cinsiyet tahmininde bulundu 😂😂 biri kız biri erkek sağlıkla gelsinler inşallah 3 hafta sonra belli olacak tam olarak

Bugün 2li tarama yapıldı doktora sordum ikizlere ikili tarama yapılıyormuydu diye tabiki yapıyoruz tekten çok farkı yok dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği normaldi kanda da bişey çıkmaz inşallah☺ bide cinsiyet tahmininde bulundu 😂😂 biri kız biri erkek sağlıkla gelsinler inşallah 3 hafta sonra belli olacak tam olarak
Oh maşallah inşallah çıkmasın canım artık rahat bi nefes al :) bende onları bekliyorum ğnşallah bendede bişey çıkmaz ne güzel bi kız bi erkek bi kerede halledicen Allah’ın izniyle :)

Oh maşallah inşallah çıkmasın canım artık rahat bi nefes al :) bende onları bekliyorum ğnşallah bendede bişey çıkmaz ne güzel bi kız bi erkek bi kerede halledicen Allah’ın izniyle :)
İnşallah canım nub teorisine göre söyledi sanırım ense kalınlığıda ikisininde 0.8 çıktı 2.5 üzeri sorunmuş sen ne durumdasın

İnşallah canım nub teorisine göre söyledi sanırım ense kalınlığıda ikisininde 0.8 çıktı 2.5 üzeri sorunmuş sen ne durumdasın
Canım ben 11+3 oldum şükür cuma gidicem kontrole ense kalınlığına bakıcam dedi ikili teste sen karar ver dedi cinsiyet için belki bi tahminde bulunurum dedi valla hep stres hep stres :)

Göstermedi mi göstermiyorlar ya 🤦🏼‍♀️ Bugun bende iki kere yattım sedyeye yüzünü göstermedi sıpa doktor renkli verecekti ne güzel veremedi 🤷🏼‍♀️ Tam olarak kaç haftalıksın? Bugun 16+3 üz biz 14 cmdi normal mi uzun mu bilemedim 🤷🏼‍♀️
Doktora Gittiğimde 15+3tü 15 cmdi de doktor öyle dedi. Kıza benzettim dedi ama değişir mi ki. Göremedi de neye bakarak benzetiyolar ki kemik yapısına falan mı acaba

Doktora Gittiğimde 15+3tü 15 cmdi de doktor öyle dedi. Kıza benzettim dedi ama değişir mi ki. Göremedi de neye bakarak benzetiyolar ki kemik yapısına falan mı acaba
canım ben 11+2 de gittim doktor ne hissediyosun diye sordu öndeki erkek arkadaki kız dedim, oda hadi inşallah dedi. Siz ne diyosunuz dedim öndeki kız arkadaki erkek dedi. Neye göre söylüyosunuz diye sordum bildiğimiz tahmin ettiğimiz şeyler oluyo dedi nub teorisi gibi ama tabiki muhabbet ediyoruz 3 hafta sonra belli olur dedi. Ama 15 haftalıkken genital organı görebiliyo olması gerek gösterirse benim veletler sereserpe yatıyolar inşallah 3 hafta sonrada öyle olurlar :KK48:

canım ben 11+2 de gittim doktor ne hissediyosun diye sordu öndeki erkek arkadaki kız dedim, oda hadi inşallah dedi. Siz ne diyosunuz dedim öndeki kız arkadaki erkek dedi. Neye göre söylüyosunuz diye sordum bildiğimiz tahmin ettiğimiz şeyler oluyo dedi nub teorisi gibi ama tabiki muhabbet ediyoruz 3 hafta sonra belli olur dedi. Ama 15 haftalıkken genital organı görebiliyo olması gerek gösterirse benim veletler sereserpe yatıyolar inşallah 3 hafta sonrada öyle olurlar :KK48:
Ben o anda sormayı unuttum göremeden neye göre dediğini. Vardır bi bildikleri. Ay inşallah gösterirler de görürsün. Hani bişey olcağından değil de insan merak ediyo ister istemez

Siz benim eşimin doktoruna söylediğine bakın 😂😂😂 14+4 te öğrendik biz. İlk baktı pat diye bu erkek dedi zaten bir önceki kontrolde de o bebiş için bir çıkıntı var ama kordon olabilir cinsiyetidir demiyorum demişti. Neyse diğerine bu da kız dedi o an çığlığı bastım video da sesim geliyor. Kalbim küt küt ne olur kız kız diyorum içimden çok şükür 🙏 neyse eşim kadına neye göre şimdi buna erkek dediniz ne farkı var ki bende aynı ekrana bakıyorum bir fark göremiyorum dedi kadın gülmeye başladı 😂😂😂 bu iyidi ya dedi hiç böyle bir şey diyen olmamıştı çok hoş babamız dedi 😂 yok babası eminim cinsiyetlerinden bir kız bir erkek dedi . Eşim kadını delirtmeden inşallah doğuracam bu aylarda renkli foto vermiyor zorla aldı kadından 😂

Back