• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Gögüsten çatladım çatalayacam 😂 çünkü ilk öğrendiğimiz ay gögüslerim iki kat oldu damarlar şu an çok net masmavi. Ben arada gögüsede sürüyorum. Üç günde bir. Belime kalçama baldır vallahi neresi denk gelirse 😂😂😂
Benim o kadar gögüslerim büyümedi yani eskiye göre büyük ama iki katı değil 🤷🏼‍♀️ Sol gögsumun ucu cok acıyor ya dokunulmuyor sizde de oluyor mu?

Tüp bebek doktorun perinatolog uzmanlığı vardır canım. Perinatolog ve radyoloji de bakılıyor diye bende biliyorum. Benim dokturum perinatolog a yönlendirdi 12 Şubatta gideceğim dokturum o tarihi verdi 19+4 günlük olmuş oluyorlar. Belki 14 şubatı bekler 20. Haftayı da bitiririm. Hayırlı haberlerini bekliyoruz ✋💞
Teşekkür ediyorum canım bilgilerin için 🥰 yoksa bana 17. Haftamda gittiğimde direk ayrıntılı ultrason diye perinatologa yollardi 🤣 hiç oyle bir şey demedi. Ya inşallah o bakar başka doktora kim gidecek üşeniyorum 🤣

Ekim / Kasım ayında transfer olup pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. 👨‍👩‍👧‍👦 Sat 5 Ekim, 5+6 günlük olduk . Transferin 20. Günü keselerini gördük , 22 Kasım Cuma günü kalp atışı için gideceğiz. Biz daha buradayız ilerisi inşallah olacak 🙏🙏Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰
Lutfen cevap verin 😞😞😢😢😢

Teşekkür ediyorum canım bilgilerin için 🥰 yoksa bana 17. Haftamda gittiğimde direk ayrıntılı ultrason diye perinatologa yollardi 🤣 hiç oyle bir şey demedi. Ya inşallah o bakar başka doktora kim gidecek üşeniyorum 🤣
Benim gideceğim perinatolog direkt söylüyormuş bütün olumlu olumsuz ihtimalleri çok tırsıyorum 😢başka seçenek devlette var ona da sıra almak için geç kaldık. Mecbur gideceğim korka korka.

Benim o kadar gögüslerim büyümedi yani eskiye göre büyük ama iki katı değil 🤷🏼‍♀️ Sol gögsumun ucu cok acıyor ya dokunulmuyor sizde de oluyor mu?
Bir iki haftadır daha iyi durumda ama benimde ucuna atlet değse ağlayacak gibi oluyordum. Şimdi biraz daha az ağrıyor. Benim birden kalp atışı sonrası büyüdü bende anlayamadım o hızla devam etmedi allahtan durdu 😂

Olsun kuzum paylaşma. Ama sen çok uyumlu diyorsan öyledir. Yaaa yerim ben onların uyumunu 😍😍😍 inşallah eşin de ikna olur. Bizim kızın ismini ben koyacam diyordum. Şaka Maka eşim koydu 🤣
Bende ondan korkuyorum sonunda onunkine tamam olacağım diye 😂 bakalım netleşince yazarım ✋😂

Allah bağışlasın hepinize ben bu

Allah hayırlı etsin hepimizin bebeklerini ben bu gün transferin 10. Günündeyim nolur bana yardımcı olun kahverengi lekem var ve sürekli kasık ağrım var normalmi acaba gebelik oluşmuşmudur Allah rızası icin bilgilerinizi paylaşın benimleyarin test günü ama korkuyorum 😢😢😢
Şimdi gördüm mesajını burda zaman kayıt etmek yerine acilde kan ver derim canım. Çok daha kesin sonuç olur senin için. Bugün versen çıkar sonuç bende birgün kala öğrendim. Bebeğin tutunma kanaması da olabilir Allah korusun müdahale edilecek bir şey de olabilir.

Kızlar devlette nasıl yapılcak bu ayrıntılı ultrason biliyo musunuz? Kadın doğuma mı gidicez randevu alıp yoksa ayrı bi randevu mu lazım? İznim çok kısıtlı olacak randevu falan lazımsa şimdiden halletmek istiyorum. Özelde gideceğim hastane 400 500 küsürden bahsediyo çok fazla geldi maddi olarak

Kızlar devlette nasıl yapılcak bu ayrıntılı ultrason biliyo musunuz? Kadın doğuma mı gidicez randevu alıp yoksa ayrı bi randevu mu lazım? İznim çok kısıtlı olacak randevu falan lazımsa şimdiden halletmek istiyorum. Özelde gideceğim hastane 400 500 küsürden bahsediyo çok fazla geldi maddi olarak
Ben devlete önce gitmeyi düşündüm. Randevu almak için aradık perinatoloijiyi vermedi randevu önce devletin kadın doğum bölümünden randevu alın onun yönlendirmesi ile gidersiniz dedi. Şimdi kadın doğuma gitsen bir ay sonra da oraya gidersin bak eğer haftaları kaçırmazsan olur. Benim tek karne günüm boştu o gün gidemedik mecbur özele gideceğim. İki bebeğe 350 lira dedi.

Ben devlete önce gitmeyi düşündüm. Randevu almak için aradık perinatoloijiyi vermedi randevu önce devletin kadın doğum bölümünden randevu alın onun yönlendirmesi ile gidersiniz dedi. Şimdi kadın doğuma gitsen bir ay sonra da oraya gidersin bak eğer haftaları kaçırmazsan olur. Benim tek karne günüm boştu o gün gidemedik mecbur özele gideceğim. İki bebeğe 350 lira dedi.
350 lira cok uygun demis canim ben 600tl verdim ikizlerde boyle dedi

Ayrıntılı ultrasona giren var mı 😊 ben Perşembe olacağım galiba. Ayrıntılı ultrasona tüp bebek doktorları bakıyor mu acaba. Çünkü doktorum son muayne de bir ay sonra gel ayrıntılı ultrasona yapalım dedi. Bir de arkadaşlar bebeğimin tekmelerini çok net hissediyorum her gün belli aralıklarla tekmeliyor çok güzel bir duygu 🥰🥰 şükürler olsun bebeğim içeride sağlam 🤣 her geçen gün tekme kuvveti artacak sizde de 😊
Benimde detaylı randevum Perşembe 🙃

Transferimin 10. Günü ve kahverengi lekem var kasik ağrım hamilelik oluşmuşmudur korkuyorum 😞
Ben dayanamayıp 8.gun kan vermistim
Pozitifi orda gördüm.10.11.gun jel kullanırken hafif kan ve kahverengi leke olmuştu sonucu bildiğim için yerleşme kanaması olduğunu biliyordum.kasik ağrısı transferin 3.gununden itibaren vardı bende giderek siddetlenmisti.insallah güzel sonuç alırsınız.

Back