• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

40 ı çıkana kadar canım sadece hastahaneye çıkacak. Sonra kış gelir bizimde işte avm ye falan gidince belki ister de o da çok kalabalık ortama 6 ay dan önce girmeyiz. Puset çok önemli oto koltuğu fonksiyonlusu. Rica ederim yine alınca yazarım burdan. Seninle aramızda 2 ay var.
Evet o yüzden sizi yakından takip ediyorum 😂😍☺️ Şaka bir yana ikiz taaaa gençliğimden beri istediğim birseydi ama biraz şaşırdık , biraz da korkular var (her an kaybetme, yetebilme, büyütebilme) .... daha bir bebeğe bile nasıl bakılacağını bilmezken iki bebeğe aynı anda nasıl bakarım bilmiyorum hiçbirsey bilmiyorum çünkü o yüzden de herseyi sormam ve öğrenmem lazım 😬😬😋 hangi testleri hangi zamanda yaptırmam lazım , neye özellikle dikkat etmem lazım gibi ....

Daha net oldu kafamda canım 🙏 😘 maşallah ona kuzucuk. Bizde yarın 16 yı dolduracağız 15+6 oluyoruz. Çok şükür 🙏 yazarsın gidince belki aynı zamanda gideriz ben 19. Haftayı cumartesi doldurup pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum yani 19+2 de en geç 19+4 de gitmiş olurum 😂
Sabredemiyoruz maalesef 😂 senin hesabına göre 21. Haftada gideceğim ben o zaman canım sen benden önce gidersin 😍

Evet o yüzden sizi yakından takip ediyorum 😂😍☺ Şaka bir yana ikiz taaaa gençliğimden beri istediğim birseydi ama biraz şaşırdık , biraz da korkular var (her an kaybetme, yetebilme, büyütebilme) .... daha bir bebeğe bile nasıl bakılacağını bilmezken iki bebeğe aynı anda nasıl bakarım bilmiyorum hiçbirsey bilmiyorum çünkü o yüzden de herseyi sormam ve öğrenmem lazım 😬😬😋 hangi testleri hangi zamanda yaptırmam lazım , neye özellikle dikkat etmem lazım gibi ....
Üzerimde stres oluşturacak hiçbir şeyi düşünmüyorum 😂😂 herkes nasıl bakıyorsa bizde bakarız diyorum 😂 zorlukları mutlaka olacak tabi Allah dağına göre kar verir diye teselli ediyorum kendimi aileden yardım edenin varsa hiç korkma 4 5 aylık oldular mı tamamdır 😂 ben ikili üçlü test yaptırmadım canım ayrıntılı ultrasona da 20. Hafta gireceğim. Senin 12. Haftada ense kalınlığı burun ölçümü olur doktorun kontrolde söyler zaten. Sonra ayrıntılı ultrason. Her organa tek tek bakılıyormuş yarım saat sürüyor o kadar ayrıntılı :)))

Üzerimde stres oluşturacak hiçbir şeyi düşünmüyorum 😂😂 herkes nasıl bakıyorsa bizde bakarız diyorum 😂 zorlukları mutlaka olacak tabi Allah dağına göre kar verir diye teselli ediyorum kendimi aileden yardım edenin varsa hiç korkma 4 5 aylık oldular mı tamamdır 😂 ben ikili üçlü test yaptırmadım canım ayrıntılı ultrasona da 20. Hafta gireceğim. Senin 12. Haftada ense kalınlığı burun ölçümü olur doktorun kontrolde söyler zaten. Sonra ayrıntılı ultrason. Her organa tek tek bakılıyormuş yarım saat sürüyor o kadar ayrıntılı :)))
Canim sende ense kalinligi ne kadardi? Ben 12+5deyken 1.6 ve 1.7 olmustu burun kemigi gorumuyo dedi doktor bi sikinti yok demi dedim yok canim sagliklilar soylemisdi

Canim sende ense kalinligi ne kadardi? Ben 12+5deyken 1.6 ve 1.7 olmustu burun kemigi gorumuyo dedi doktor bi sikinti yok demi dedim yok canim sagliklilar soylemisdi
11+3 te gitmiştim canım ense kalınlığı için biraz Minnaklardılar 0,5 biri 0,6 diğeriydi. Biz çok şüpheci bakıyoruz annelik evhamı ile oysa ters giden bir şey olsa doktor bizden saklayamaz ama işte gelde kendimize bunu anlat 🤷 benimki de gayet iyiler her şey yolunda merak etme dedi.

Ha tamam sen doldurup gideceksin. 😘Dokturum bir ay sonra git dedi 12 şubat a denk geliyor o gün kaç günlük olurlarsa artık inşallah kazasız belasız atlatırız ayrıntılıyı 🙏🙏🙏
Canim besik olarak ne dusunuyorsun? Gerci bizim odaya iki besik sigdiramam diye dusunuyorum ama bakicaz artik hayirlisiyla saglikli gelsinlerde

Canim besik olarak ne dusunuyorsun? Gerci bizim odaya iki besik sigdiramam diye dusunuyorum ama bakicaz artik hayirlisiyla saglikli gelsinlerde
Parkyatak düşünmüyorum canım artık. Onlarda 250 den aşağı değil. İki beşik alacağım. İlerde de okula başlayacakları zamana kadar yatabilsinler. İnşallah rabbim o günlerini de göstersin 🙏 iki beşik bir dolap halı. perde almayacağım ama perdeyi de aksesuarlarla süslerim biraz herhalde. Ev benim değil benim olsa daha net bir şey yaparız da olduğu kadar. Benim odam alır gibi çok büyük değil ama sanki sığar kafamda olanlar. Ben şimdi böyle diyorum çarşıya gidince kendimi kaybetmezsem bakalım 😂

Parkyatak düşünmüyorum canım artık. Onlarda 250 den aşağı değil. İki beşik alacağım. İlerde de okula başlayacakları zamana kadar yatabilsinler. İnşallah rabbim o günlerini de göstersin 🙏 iki beşik bir dolap halı. perde almayacağım ama perdeyi de aksesuarlarla süslerim biraz herhalde. Ev benim değil benim olsa daha net bir şey yaparız da olduğu kadar. Benim odam alır gibi çok büyük değil ama sanki sığar kafamda olanlar. Ben şimdi böyle diyorum çarşıya gidince kendimi kaybetmezsem bakalım 😂
Ben ikiz olduklarini bilmedigimde anne yani dusunuyordum fakat simdi kendi yatak odama ve ya coxuk icin dusjndugumuz odaya iki besik sigcak gibi diyil tabii saglikla gelsinler de yer buluruz ama qaliba ben kendim bi yerlerde yaptircam

Odamizin olcusune uygun boyle bisiy yaptra biliriz marangozda tabii ne kadar kaliteli olur bilemem

Eklentiler

• FC53F3E7-9E53-4EEC-81F3-98342E462CE4.png
    FC53F3E7-9E53-4EEC-81F3-98342E462CE4.png
    310 KB · Görüntüleme: 35
Ben çileğin küçük beşiklerinden alıcam sanırım 2 tane 60*120 o zamana kadar fikrim değişmezse :KK48:
Benim 6 yaşına kadar kullanılacak olanlar da sallanıyor inşallah uygun fiyata bulurum. Ben çok şey istiyorum hem sallanacak hem 6 yaşına kadar kullanacak hem yer kaplamayacak 😂😂🙃🙃🙃

Bundan alacağım sanırım. Başındaki çekmeceler çocuklar büyünce çıkıyor. Boyu uzuyor yani sallanıyorda bunlar.

Eklentiler

• Screenshot_20200124-112126.png
    Screenshot_20200124-112126.png
    362,9 KB · Görüntüleme: 31
Fiyatı 700 lira. Her şey içinde iki tane olunca belki uygun yaparlar ama ben İnternetten emin olamam önce mağazalara bakarım. 1400 yatak dolap halı 2000 e patlar gibi hayırlısı ile rabbim güç kuvvet versin 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20200124-112431.png
    Screenshot_20200124-112431.png
    207,8 KB · Görüntüleme: 25
Benim 6 yaşına kadar kullanılacak olanlar da sallanıyor inşallah uygun fiyata bulurum. Ben çok şey istiyorum hem sallanacak hem 6 yaşına kadar kullanacak hem yer kaplamayacak 😂😂🙃🙃🙃
sallanıp 6 yaşna kadar kullanılabilecek bir beşik görmedim canım ancak kendin yaptırabilirsin sanırım, 6 yaşına kadar kullanılabilecek sadece büyüyen beşikler var onlarda çok çok kaba duruyo ve sallanmıyo

İki seçenek var ya ilk attığım ya da bunu düşünüyorum. Park yatak alsam da yine 250 den 500 edecek. O yatağa yiğenimi yaptıramadılar ucuz olunca çocuğun sırtı ağırdı. Şimdi 2 yaşında tekrardan yatak aldılar. Yine aynı paraya geldi.

Eklentiler

• Screenshot_20200124-112724.png
    Screenshot_20200124-112724.png
    433 KB · Görüntüleme: 34
Back