- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #3.501
TebriklerSelam hanımlar. Benim de cinsiyet belli oldu galiba erkek Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TebriklerSelam hanımlar. Benim de cinsiyet belli oldu galiba erkek Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canm sag salim kucagina almayi nasib etsin AllahSelam hanımlar. Benim de cinsiyet belli oldu galiba erkek Rabbim zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Bize çok erken. Ben de 5. Ayda başlarım sanırım. Tatil yat kalk yemek ye bundan ibaret. Uygun bulduğun ürünlerde bize de haber edersen mutlu oluruzAlışveriş listesi yapmaya başlayan var mı??? Şubat çıksın mart ayında piyasa gezip Nisan da alacağız inşallah her şeyi. Beşikte kesinlikle ilerde kullanacağım bir şey alacağım. Yatıp kalkıp beşik alamam cesaret edip tatil için şehir dışına çıkmadım. Annemle babam yanıma geldi eşimi hava değişimi için memleketine yolladım. Bugün eşime diyorum kendimi yumurtaların başını bekleyen penguenlere benzetiyorum eşim dönsün listemi yapacağız hayırlısı ile
Ben yükü son aylara bırakma taraftarı değilim maddi açıdan bizi zorlar. Her ay ya bi eksik alalım ya da küçük altın alıp kenara koyalım diye anlaştık eşimle. Bıraz biriktirdik bu ay da oto koltuğunu aldık. Dedesi de ana kucağını aldı bu ay. E bebekte indirim vardı battaniyelerde bi alana bi bedava biraz da ordan alısveris yapmıslar şimdilik o kadar bir daha ki ay da kanguruyu alalım dedik bakalım öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz. Nasipse martta da beşiğiyle dolabını alıcaz Rabbim sağlık versin gerisi gelir Allahın izniyle Yarın kontrol var özledim sıpayıAlışveriş listesi yapmaya başlayan var mı??? Şubat çıksın mart ayında piyasa gezip Nisan da alacağız inşallah her şeyi. Beşikte kesinlikle ilerde kullanacağım bir şey alacağım. Yatıp kalkıp beşik alamam cesaret edip tatil için şehir dışına çıkmadım. Annemle babam yanıma geldi eşimi hava değişimi için memleketine yolladım. Bugün eşime diyorum kendimi yumurtaların başını bekleyen penguenlere benzetiyorum eşim dönsün listemi yapacağız hayırlısı ile
Vallahi aslında sizinki mantıklı canım ama benimki taktı hepsini birden alcaz çıkacak diye. Bizde altın yapacaklar eşya yerine. Kıyafet alacaklar hastane çıkışı yeni doğan bebek için annemle kayınvalidem konuşuyor 6. Ay alacaklar ben kanguru almayacağım. Oto koltuğu da şu an çok küçükler ben üç ay dışarı doktor dışında çok çıkaracağımı sanmıyorum karnımdalar çıkmadım onbeş gün onlar için kaldım evde ben şu an ilk üç aya odaklıyım puset kesin alacağım hastaneye gidince götürmek için ama eşim hepsini almaya odaklı bakalım gelsin beyefendi kafa izninden ben geçen ay duramadım cinsiyet yüzünden belirsizlik beni deli ediyor bu ay iyim on gün geçti 20 gün sonra ayrıntılı ultrason var senin yarın cinsiyet netleşirBen yükü son aylara bırakma taraftarı değilim maddi açıdan bizi zorlar. Her ay ya bi eksik alalım ya da küçük altın alıp kenara koyalım diye anlaştık eşimle. Bıraz biriktirdik bu ay da oto koltuğunu aldık. Dedesi de ana kucağını aldı bu ay. E bebekte indirim vardı battaniyelerde bi alana bi bedava biraz da ordan alısveris yapmıslar şimdilik o kadar bir daha ki ay da kanguruyu alalım dedik bakalım öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz. Nasipse ta da beşiğiyle dolabını alıcaz Rabbim sağlık versin gerisi gelir Allahın izniyle ☺ Yarın kontrol var özledim sıpayı
Ben yükü son aylara bırakma taraftarı değilim maddi açıdan bizi zorlar. Her ay ya bi eksik alalım ya da küçük altın alıp kenara koyalım diye anlaştık eşimle. Bıraz biriktirdik bu ay da oto koltuğunu aldık. Dedesi de ana kucağını aldı bu ay. E bebekte indirim vardı battaniyelerde bi alana bi bedava biraz da ordan alısveris yapmıslar şimdilik o kadar bir daha ki ay da kanguruyu alalım dedik bakalım öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz. Nasipse martta da beşiğiyle dolabını alıcaz Rabbim sağlık versin gerisi gelir Allahın izniyle ☺ Yarın kontrol var özledim sıpayı
İkiz puseti mi alıyorsunuz ayrı ayrı iki puset mi?Vallahi aslında sizinki mantıklı canım ama benimki taktı hepsini birden alcaz çıkacak diye. Bizde altın yapacaklar eşya yerine. Kıyafet alacaklar hastane çıkışı yeni doğan bebek için annemle kayınvalidem konuşuyor 6. Ay alacaklar ben kanguru almayacağım. Oto koltuğu da şu an çok küçükler ben üç ay dışarı doktor dışında çok çıkaracağımı sanmıyorum karnımdalar çıkmadım onbeş gün onlar için kaldım evde ben şu an ilk üç aya odaklıyım puset kesin alacağım hastaneye gidince götürmek için ama eşim hepsini almaya odaklı bakalım gelsin beyefendi kafa izninden ben geçen ay duramadım cinsiyet yüzünden belirsizlik beni deli ediyor bu ay iyim on gün geçti 20 gün sonra ayrıntılı ultrason var senin yarın cinsiyet netleşir
Ben çok güzel bir oyun oynadım cinsiyet zamanı benim annemler erkek istiyorlardı. Kız olmasın demelerinin nedeni başka. Yoksa birgün kız erkek ayrımı yapmadılar kardeşimle beni ne maddi ne manevi hiç ayırmadılar. Neyse kayınvalidemlerinde kızları yok onlarda kız olsa biri diyordu. Ben çıktım anneme iki kız dedim onlara iki erkek iki tarafta şok tabiki sağlıklı olsunlar kızım önemli değil biz öylesine diyoruz dediler öyle profildeki fotoyu attım. Okulda bir arkadaşım erkekler erkek istiyor kız istemiyorlar dedi birgün çok üzüldüm neden ki dedim ya biz nasıl kız istiyorsak onlarda öyle erkek ister dedi. Kafaya taktım eve gittim yüzüm asık eşim bir şey mi var dedi yemin et dedim bir şey soracağım sana sor dedi kız mı istiyorsun erkek mi Allah ne isterse dedi. Allah ne verirse gerçekten fark etmiyor dedi ama kız erkeğe çok sevindi. Ben biraz sert çıkıyorum kızıma laf eden sevemez elinizi süremezsiniz diye annem ilk kıza battaniye dokumaya başladı korkudanKızlar eşiniz de dahil çevrenizdekiler kız ya da erkek istese diğer cinsiyeti istemese ne hissederdiniz
Mecburen canım hastaneden çıkaracağız. Sonra aşıları olacak. Nasıl götürüp getireceğiz. Oto koltuğu olan pusetlere bakacağım. İkisi birden olsa çok güzel olacakİkiz puseti mi alıyorsunuz ayrı ayrı iki puset mi?
Hatta ben devlete gittim ya dayanamadım orda biri kesin kız dedi diğerini göremedi. Eşime kızçelerimin babası demeye başladım. Eşin bebeği görsün kız erkek fark etmez o an onun için bu düşünce biter. Gerisinin ne düşündüğü çokta önemli değil benim gibi sevdirmezsin olur biter :))) kız isteyenlere erkek olursa, erkek isteyenlere kız olursa sevdirmem de :))Kızlar eşiniz de dahil çevrenizdekiler kız ya da erkek istese diğer cinsiyeti istemese ne hissederdiniz
İmkan varsa tabi hepsi birden de alınabilir canım işe bebişimle gidip gelicem nasipse. Arabayı ben kullanıyorum mecbur almamız gerekiyordu. Küçük ilçedeyim ben canım hep araba kullanıyoruz o yüzden bebek arabası almayacağız. Gezmeye de gidince kanguru kullanırız dedik şimdilik bakalım bebek arabası alacaksan eğer ekstra puset almana gerek yok diye düşünüyorum kuzm yeğenlerim var ikiz puşet tarzı bişey arabada kullanıyorlar inince de bebek arabasına takıyorlar anlatabilmişimdir umarımVallahi aslında sizinki mantıklı canım ama benimki taktı hepsini birden alcaz çıkacak diye. Bizde altın yapacaklar eşya yerine. Kıyafet alacaklar hastane çıkışı yeni doğan bebek için annemle kayınvalidem konuşuyor 6. Ay alacaklar ben kanguru almayacağım. Oto koltuğu da şu an çok küçükler ben üç ay dışarı doktor dışında çok çıkaracağımı sanmıyorum karnımdalar çıkmadım onbeş gün onlar için kaldım evde ben şu an ilk üç aya odaklıyım puset kesin alacağım hastaneye gidince götürmek için ama eşim hepsini almaya odaklı bakalım gelsin beyefendi kafa izninden ben geçen ay duramadım cinsiyet yüzünden belirsizlik beni deli ediyor bu ay iyim on gün geçti 20 gün sonra ayrıntılı ultrason var senin yarın cinsiyet netleşir
Bana kalsa bebek arabasına da gerek yok canım. Araç var çocuklar yazın doğacak sonra önü kış bir dahaki yaza kadar 1 yaşına gelecekler o zaman alırız. Biz araçsız en fazla parka götürürüz o da bir yaşında acelesi yok. O dediğin çok güzel bende öyle istiyorum işte. İnşallah güzel denk gelir. İyidir annesi hareketini hissediyor musun? Pıt pıt atmalar var mı sende de benimkiler pıt pıta başladı ayrıntılı ya kaçıncı hafta gireceksin. 20. Hafta içinde dokturum git dedi.İmkan varsa tabi hepsi birden de alınabilir canım işe bebişimle gidip gelicem nasipse. Arabayı ben kullanıyorum mecbur almamız gerekiyordu. Küçük ilçedeyim ben canım hep araba kullanıyoruz o yüzden bebek arabası almayacağız. Gezmeye de gidince kanguru kullanırız dedik şimdilik bakalım bebek arabası alacaksan eğer ekstra puset almana gerek yok diye düşünüyorum kuzm yeğenlerim var ikiz puşet tarzı bişey arabada kullanıyorlar inince de bebek arabasına takıyorlar anlatabilmişimdir umarım
Evet canım bence de kesinleşir cinsiyet. Umarım iyidir
Canım ben bebek arabası şu an için düşünmüyorum. Dediğin gibi oto koltuğu olup çıkarılınca puset olandan düşünüyorum. İkiz araba çıkanlar var aslında canım onada baktım nette ama çok pahalı onlar. İkiz bebek arabası isteyince tek bebek arabası oluyor 4 bin 5 bin den aşağı değil.ya sanırım daha tam konuya hakim değilim demek istediğim bebek arabası ikizler icin iki tane yapışık olanlar var ama geniş böyle sanki her kapıdan geçmeyecekmiş gibi .... onun yerine de herseye çevrilebilecek tekli arabalar var (puset araba koltuğu vs) ikiz araba mı almak mantıklı ayrı iki multifonksiyonel araba mı?
Aslında sizinkisi mantıklı.... bebekler belli bir aya kadar oturamıyor bile ki..... en mantıklısı koltuk-puset.... bizim de hayırlısı ile olursa zaten kışa gelecek .... teşekkürlerCanım ben bebek arabası şu an için düşünmüyorum. Dediğin gibi oto koltuğu olup çıkarılınca puset olandan düşünüyorum. İkiz araba çıkanlar var aslında canım onada baktım nette ama çok pahalı onlar. İkiz bebek arabası isteyince tek bebek arabası oluyor 4 bin 5 bin den aşağı değil.
Canım bu arada bizim aldıgımız da puset hem de araba koltuğu olanlardan aklında olsun.Bana kalsa bebek arabasına da gerek yok canım. Araç var çocuklar yazın doğacak sonra önü kış bir dahaki yaza kadar 1 yaşına gelecekler o zaman alırız. Biz araçsız en fazla parka götürürüz o da bir yaşında acelesi yok. O dediğin çok güzel bende öyle istiyorum işte. İnşallah güzel denk gelir. İyidir annesi hareketini hissediyor musun? Pıt pıt atmalar var mı sende de benimkiler pıt pıta başladı ayrıntılı ya kaçıncı hafta gireceksin. 20. Hafta içinde dokturum git dedi.
40 ı çıkana kadar canım sadece hastahaneye çıkacak. Sonra kış gelir bizimde işte avm ye falan gidince belki ister de o da çok kalabalık ortama 6 ay dan önce girmeyiz. Puset çok önemli oto koltuğu fonksiyonlusu. Rica ederim yine alınca yazarım burdan. Seninle aramızda 2 ay var.Aslında sizinkisi mantıklı.... bebekler belli bir aya kadar oturamıyor bile ki..... en mantıklısı koltuk-puset.... bizim de hayırlısı ile olursa zaten kışa gelecek .... teşekkürler
Daha net oldu kafamda canım maşallah ona kuzucuk. Bizde yarın 16 yı dolduracağız 15+6 oluyoruz. Çok şükür yazarsın gidince belki aynı zamanda gideriz ben 19. Haftayı cumartesi doldurup pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum yani 19+2 de en geç 19+4 de gitmiş olurumCanım bu arada bizim aldıgımız da puset hem de araba koltuğu olanlardan aklında olsun.
Evet canım seyirme tarzında bir haftadır hissediyorum 16+3 olucam inş yarın. Ayrıntılı ya da 20. Haftanın içinde giderim diye düşünüyorum bakalım