• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar asıl iştah olayı 12.haftadan sonra başlıyor.Gecenin 4 u mide kazinmasiyla uyanıyorum zorla uyuyorum yine.artik gece acikmamak için yatmadan önce muz süt çorba vs yemeden yatmiyorum 😒 Asıl kilolar şimdi geliyor 😁

Evet canim gitgide hormonlarda artış oluyo sonuçta baş dönmesi yapar bide kilo ile ilgili yazmıştin ya ben doktoruma sordum 5 kilo verdim dedim onu hic takma dedi o 3 ay senin depondan beslenicek onemli değil zayflasan da alsanda ama 3 ay sadece sonrasında senin beslendiklerinden oyle soyleyince rahat ettim cunku faydali die yemek istedigim bi cok seyi suan bulantidan yiyemiyorum
İkinci üç ay da 4 5 kilo alınmasını normal kabul ediyorlar demekki en önemli süreç son üç ay. Varsayım yapıyorum 😂

Arkadaşlar asıl iştah olayı 12.haftadan sonra başlıyor.Gecenin 4 u mide kazinmasiyla uyanıyorum zorla uyuyorum yine.artik gece acikmamak için yatmadan önce muz süt çorba vs yemeden yatmiyorum 😒 Asıl kilolar şimdi geliyor 😁
Benim dün 9. Haftam bitti bugün bir farklılık var canım bir şeyler çekmeye başlıyor 😂benimkiler yeni sinerji yolluyorlar :)))

Kizlar benim tup bebek doktorum ilaclari azaltarak birakacaz dedi bana da cok mantikli geldi 8.haftaya kadar aynen devam yani gunde 3 estrofem ve sabah/aksam jelim var. 8.haftadan sonra estrofem 2 olacak jel bir olacak tekrar bir hafta sonra estrofem 1 olcak jel bir olarak biraz daha devam dedi yani bu sekilde 12.haftada hepsini birakmis olcaz demek istedigim o ki azaltarak kesmek daha mantikli.

Ya sizinde akıntınızda kan oluyo mu? Özellikle şu son günler sürekli oluyo hani kanama şeklinde değil ama var yani sürekli. Doktor da yok burda bilemedim. Ben jel falan da hiçbir şey kullanmıyorum 😔

Son düzenleme:
Ya sizinde akıntınızda kan oluyo mu? Özellikle şu son günler sürekli oluyo hani kanama şeklinde değil ama var yani sürekli. Doktor da yok burda bilemedim. Ben jel falan da hiçbir şey kullanmıyorum 😔
Bende akıntı hiç yok bende bunu merak ediyorum akıntılar başladı mı? Sadece jel sıvı olunca geri çıkıyor. Kan derken çok mu kırmızı kılcardamara mı acaba çatlıyor.

Bende akıntı hiç yok bende bunu merak ediyorum akıntılar başladı mı? Sadece jel sıvı olunca geri çıkıyor. Kan derken çok mu kırmızı kılcardamara mı acaba çatlıyor.
Benim de çok akıntım yok ama bu ara kan var işte. Yumurtalıklarımda batma oluyo hep o kalan yumurtalar mı iyice büyüdü onlardan mı diyorum bazen. En son 5er cm vardı her iki taraf

Benim de çok akıntım yok ama bu ara kan var işte. Yumurtalıklarımda batma oluyo hep o kalan yumurtalar mı iyice büyüdü onlardan mı diyorum bazen. En son 5er cm vardı her iki taraf
Bu ara randevusu olan arkadaş varsa topikte sorsa benim olsaydı sorardım. Rahim kalınlaşma sürecindeki yumurtalar ne oldu diye bazen benimde aklıma geliyor.

12.haftaya kadar estrofem kullandım. Jel e devam ettiriyorlar beni hala.
Benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı canım. Bir tane demir ilacı verdi sadece. Ama ben de senin gibi estrofem, bant ve diğer tüm ilaçlari 12+5 e kadar kullandım 😊 Her doktor farklı olduğu gibi her birey de farklıdır kızlar 😊

Sana maşallah subanallah diyorum keşke ben de yiyebilsem kız 😊 benim mide bulantısı hala devam ne zaman geçecek diye bekliyorum

Benim tüm ilaçlarımı bıraktırdı canım. Bir tane demir ilacı verdi sadece. Ama ben de senin gibi estrofem, bant ve diğer tüm ilaçlari 12+5 e kadar kullandım 😊 Her doktor farklı olduğu gibi her birey de farklıdır kızlar 😊
İlaçsız yaşam çok güzel bende insallah bir gün 🤧 bana vitamin ilacımı doğuma kadar devam dedi.demir için bir sonraki kontrolde yazacağını soyledi

Sana maşallah subanallah diyorum keşke ben de yiyebilsem kız 😊 benim mide bulantısı hala devam ne zaman geçecek diye bekliyorum
İnşallah tez vakitte geçer sizinde.yemedigimde de bulanti oluyor bende tamamen geçmedi arada kendini hissettiriyor (özellikle hızlı hareketli işler yaptigimda) bebisler uğruna seve seve artik

Kizlar yaa bugun esim kafasini karnima koymus bebegimle konusuyodu tam bebegin oldugu yerde bi hareketlnme hissettim bariz icim bi hos oldu bu kadar erken hissedilirmiki yaaa :-) :-) :-)
Canım olabilir. Benimki 10. Hafta içinde yeni 9 u bitirdik son ultrasonda cuma günü yan yana olan keselerim altlı üstlü olmuş doktora bu yer mi değiştirmiş dedim oho annesi daha yeni başladılar daha ne şekillere girecekler sağa sola alta üste dolanıp duyacaklar. Benimkiler minik ya hareket etseler bile hissetmiyorum. Ama seninkiler daha büyük ya hissetmişsindir 😍

Evet canım Rabbim hepimize sağlıkli sıhhatli nasip etsin 😊 en istediğimiz bu şu an 😊 ben de mide bulantısı ile hala boğuşuyorum kuzum. 23 haftaligim ama mide bulantilarim devam ediyor geçmedi geçmiyor 😂 bugün doğru dürüst bir şey yiyemeden geçti. Rabbim bizlere dayanma gücü, sabır versin 😊 kalo atışını duydun mu? . O ulturasyon değişiyor kuzum bebek arada geriden geliyor arada ileriden gidiyor
Bulantı çok zor bir şey ve 23 haftadır yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hep geçti geçecek az kaldı diye kendimi kandırıyorum ama bakalım inşallah umduğum gibi olur da fazla uzun sürmez 🙏🏻 Bizim ilk kontrolümüzde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk Allah’a şükür. 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu. Dünyalar bizim oldu o kalp atışını duyduğumuzda. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizler de inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım tatlışlarımızı 🥰🙏🏻💓

Bugün gittim doktora 9+4 dedi öncekinden 4 gün büyük çıktı niye böyle değişiyo anlamadım ama çok şükür bebeğim iyiymiş. Ocak başı bi daha gidicem inşallah

bende de çok olmuyor akıntı sadece fitil kullandığımda normal olabilir herkes farklı sonuçta

Canım olabilir. Benimki 10. Hafta içinde yeni 9 u bitirdik son ultrasonda cuma günü yan yana olan keselerim altlı üstlü olmuş doktora bu yer mi değiştirmiş dedim oho annesi daha yeni başladılar daha ne şekillere girecekler sağa sola alta üste dolanıp duyacaklar. Benimkiler minik ya hareket etseler bile hissetmiyorum. Ama seninkiler daha büyük ya hissetmişsindir 😍
Cok guzel bi duygu canim ya bi kac kez daha hissettim :-)

İlaçsız yaşam çok güzel bende insallah bir gün 🤧 bana vitamin ilacımı doğuma kadar devam dedi.demir için bir sonraki kontrolde yazacağını soyledi
Bana mauyne sonrası kullandığın tüm ilaçlari bırak sadece sana vereceğim demir ilacını kullan dedi kuzum. Aynen sürekli dakik olup ilaç kullanmak sürekli diken üstünde olmak zordu. Sen de inşallah hayırlı zamanda bırakırsın ☺️

Bulantı çok zor bir şey ve 23 haftadır yaşıyorsun Allah yardımcın olsun. Ben hep geçti geçecek az kaldı diye kendimi kandırıyorum ama bakalım inşallah umduğum gibi olur da fazla uzun sürmez 🙏🏻 Bizim ilk kontrolümüzde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk Allah’a şükür. 2 embriyo konulmuştu bir tanesi tuttu. Dünyalar bizim oldu o kalp atışını duyduğumuzda. Allah isteyen herkese nasip etsin, bizler de inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım tatlışlarımızı 🥰🙏🏻💓
Kuzum afedersin 13 haftayim oraya yanlışlıkla 23 yazmışım 🤭 ama şuan 14 haftaya girdim hala geçmedi. 16 haftadan sonra geçer diyorlar. 16 yi iple çekiyorum 🤣 amin kuzum amin benim.de senin gibi iki embriyo transferi edildi bir tabesi tuttu. Şükürler olsun bize ☺️

Back