• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar benim yavaş yavaş iştah açılması oluyor 😂 😂 çok şükür şu ana kadar kilo almadım 82 de sabitlendi sanki. Artık bebekler yediğimden beslenmeye başlıyor bu hafta dan sonra. 6 aya kadar çok almadan ilerlersek çok güzel olur.
Ne güzel bulantısız atlattın sen. aman maşallah diyelim de tabi

Canm benm ben sana boyle bir yorm yazmadm. Bence sen msjlari okumamssn. Bir arkadas tekrar kalp dinledk yazms ben bu msji ona yazdm sende benm msjimi alintilayp konuya mudahil oldn. Bana msj yazdn ben sana oyle yazdm bunu. Ayrica evet kmse kmseye dogrusunu kabul ettrmeye calsmazsa daha iyi olur ben fikrimi soyledkten sonra surekli benm doktormsa bunu dedi benmki dogru ceknmeyn cekinmeyn die gereksz yorm yapmaya gerek yok zira ben boyle dedim die herkes beni dinleyp cekinmio zaten
Ha bu arada benm size sasirarak bu soruyu sordgma dair tek bir msjimi burada gostern siz dahil bu grupta herkesten ozur dileyecegm. Yalan ve itham bu kadar kolay olmamali. Gercekten sizin ogretmen oldgnuza inanmak guc geldi cok cokk ozur dileyerek artk bunu soyleyecegm. Herkese selametle

Seninle bir alakasi yokken sen konuya mudahil olup aksini savnnca bende sana bu cvbi yazdm. Smdi beni benm kanamam oldu ona ragmen zararli dedin diye sucluyorsn. Arkadaslar Allah askina once bi ne yazdgnizi okuyn sonra ne yazdgmi ondan sonra insanlari itham edin. Senin kanaman oldgu halde nasil ultrasona girdn cok zararli diyecek kadar cahil bir insan degilim. Ben siteden ayriliyorm. Buraya yazismak paylasmak mutlu olmak icin gelmstm ama tam tersi insani geriyorsa ozaman amacindan sapms demektr. Allah herkesn gonlune gore versn herkes burada jnsallah bebeklerini saglikla kucagna alir. Hoscakalin
Nereye gidiyosunuz ki. Bi yanlış anlaşılma var ve niye büyüsün ki bu kadar. Herkesin kendi düşüncesi var, doktordan duydukları var, araştırdıkları var, çevresi var yani herkes aynı şeyi savunacak diye bi şey yok ki. Daha en az 9ay burdayız böyle şeyleri büyütmeyin mutlu gelişmelere odaklanalım ki güzel zamanlar, güzel gebelikler geçirelim derim. Tabi sen bilirsin ama herkes bi geliyo bi gidiyo 😔

Ben bu maji tnr hcr arkadasimiza yazdm konunun senle alakasi bile yoktu. Sende msjimi alintilayp bana cvp yazdn
Sen bu mesajı arkadaşa yazdığın an bana üç tane ileti aynı anda geldi. Bana yazdığını düşündüğüm için cevap verdim çünkü bende bir hafta aralıkla ultrasonla bakılmak zorunda kaldım. 185. Sayfadan itibaren ultrasonla bakılma muhabbeti var. Ben savunmaya geçmedim ki sadece doktor zararlı olan her şeyi belirtiyor bunu da belirtirdi dedim. Bu savunma mı oluyor. Hepimiz o kadar hassasız ki yanlış mı yapıyoruz böyle mi olmalıydı diye her an kafa karışıklığı oluyor. Bazen doktordan bile şüpheye düşünüyoruz. Bir hafta içinde üç defa ultrasonla bakılmış biri olarak ultrasonla bakılmak çok zararlı diye bir şeyi okuyunca çok da iyi olmuyor. Bir arkadaş hamililik diyet listesi paylaştı benim doktorumun söyledikleri ile uyuşmuyordu. Bu böyle değil benim doktorum böyle dedi bu çok sağlıklı değil diye yazsaydım eminim ki o arkadaşta rahatsız olurdu. Hepimizin uzman bir hekimi var onlar ne diyorsa ona uyuyoruz. Gerek tam içimize sinerek gerek sinmeyerek. Benim sana verdiğim cevaba bu kadar sinirlenip alt alta 4 şey yazacak bir şeyde yok ayrıca.

Kızlar dün geceyi acilde geçirdim aniden kanamam başladı kasık ve karın ağrısından ölüyordum hastaneye zor yetiştim hiçbir sebep yok bir anda oldu anlamadım neyse bana fitil attılar progesteron iğne yaptılar serum taktılar anca kanamam kahverengine döndü hala da tam geçmiş değil azaldı sadece.daha küçük olduğu için bebek görünmüyor ultrasonda kese var dediler sadece.dualarınızda beni de unutmayın lütfen allahım bu acıyı korkuyu yaşatmasın kimseye 😢🤲
Cok gecmis olsun canim simdi nasilsin ayni seyi yasadim 6 haftalikken cok kotu bi durum

Ha bu arada benm size sasirarak bu soruyu sordgma dair tek bir msjimi burada gostern siz dahil bu grupta herkesten ozur dileyecegm. Yalan ve itham bu kadar kolay olmamali. Gercekten sizin ogretmen oldgnuza inanmak guc geldi cok cokk ozur dileyerek artk bunu soyleyecegm. Herkese selametle
Bir çoğumuzun burda ilk gebeliği ve daha çok öğreneceğimiz şey olduğunu düşünüyorum beraber sevincimizi paylaştık beraber üzüldük tabiki bazı konularda farklı düşüncelere sahip olacağız Allah izin verirse daha yolumuz uzun paylaşacağımız seyler de keza aynı şekilde düşüncesini kabul ettirme gibi bişey sezmedim ben kimsede sadece bildiklerinizi paylaştınız o yüzden konuyu kapatıp kaldığımız
Yerden devam edelim kimse gitmesin 😇

Bir çoğumuzun burda ilk gebeliği ve daha çok öğreneceğimiz şey olduğunu düşünüyorum beraber sevincimizi paylaştık beraber üzüldük tabiki bazı konularda farklı düşüncelere sahip olacağız Allah izin verirse daha yolumuz uzun paylaşacağımız seyler de keza aynı şekilde düşüncesini kabul ettirme gibi bişey sezmedim ben kimsede sadece bildiklerinizi paylaştınız o yüzden konuyu kapatıp kaldığımız
Yerden devam edelim kimse gitmesin 😇
Canmsin ya cok tesekkur ederim. Saolun💕

Sen bu mesajı arkadaşa yazdığın an bana üç tane ileti aynı anda geldi. Bana yazdığını düşündüğüm için cevap verdim çünkü bende bir hafta aralıkla ultrasonla bakılmak zorunda kaldım. 185. Sayfadan itibaren ultrasonla bakılma muhabbeti var. Ben savunmaya geçmedim ki sadece doktor zararlı olan her şeyi belirtiyor bunu da belirtirdi dedim. Bu savunma mı oluyor. Hepimiz o kadar hassasız ki yanlış mı yapıyoruz böyle mi olmalıydı diye her an kafa karışıklığı oluyor. Bazen doktordan bile şüpheye düşünüyoruz. Bir hafta içinde üç defa ultrasonla bakılmış biri olarak ultrasonla bakılmak çok zararlı diye bir şeyi okuyunca çok da iyi olmuyor. Bir arkadaş hamililik diyet listesi paylaştı benim doktorumun söyledikleri ile uyuşmuyordu. Bu böyle değil benim doktorum böyle dedi bu çok sağlıklı değil diye yazsaydım eminim ki o arkadaşta rahatsız olurdu. Hepimizin uzman bir hekimi var onlar ne diyorsa ona uyuyoruz. Gerek tam içimize sinerek gerek sinmeyerek. Benim sana verdiğim cevaba bu kadar sinirlenip alt alta 4 şey yazacak bir şeyde yok ayrıca.
Evet listeyi ben atmıştım havuç önermemişti doktorum herkesin doktoru önerileri farklı olduğu için sorun etmedim transferden sonra da havuç tüketmedim ben sevmiyorum pek zaten gibi bişey demiştim ve rahatsız olmadım çünkü farklı düşünceler olabileceğini biliyordum daha yolumuz uzun Allah izin verirse bebişlerin gazını konuşağız inşallah alınganlık yapmayalım hepimizin hormonlar tavan 😊

Siz size demedgim bsyi dediniz diye yaznca kendime hakim olamadm. Biri bana cok sacma biseye bile demedgm halde dedin deynce ben deliriorm elmde degil. Ama su gebelik donemzde benm yuzumden azicikta olsa gerildiysenz sizden ozur dilerim. Hakkinizi helal edin. Zararli diye konusurken biraz daha hassas davranmaydm soncta bazi ozel nedenlerden dolayi surekli giren annenleri uzecegmi dusunemedm buun icinde ozur dilerm

Nereye gidiyosunuz ki. Bi yanlış anlaşılma var ve niye büyüsün ki bu kadar. Herkesin kendi düşüncesi var, doktordan duydukları var, araştırdıkları var, çevresi var yani herkes aynı şeyi savunacak diye bi şey yok ki. Daha en az 9ay burdayız böyle şeyleri büyütmeyin mutlu gelişmelere odaklanalım ki güzel zamanlar, güzel gebelikler geçirelim derim. Tabi sen bilirsin ama herkes bi geliyo bi gidiyo 😔
Cok tesekkur ederm saolun ilginiz alakanz icin🙏

Siz size demedgim bsyi dediniz diye yaznca kendime hakim olamadm. Biri bana cok sacma biseye bile demedgm halde dedin deynce ben deliriorm elmde degil. Ama su gebelik donemzde benm yuzumden azicikta olsa gerildiysenz sizden ozur dilerim. Hakkinizi helal edin. Zararli diye konusurken biraz daha hassas davranmaydm soncta bazi ozel nedezğnlerden dolayi surekli giren annenleri uzecegmi dusunemedm buun icinde ozur dilerm
Canım gerçekten hassas dönemlerden geçiyoruz geçen haftaki kanama bende ekstra bir gerginlik yarattı. Bende özür dilerim seni kırmak niyetinde gerçekten değildim. Biraz ifadelerim sert geliyor olabilir konuşma dilinden ayrı mesajla ifade edince insan yazı dilini kontrol edemiyor. Yüz yüze konuşulduğu zaman tartışma oluşmayacak şeylerden konular çıkabiliyor.

Evet listeyi ben atmıştım havuç önermemişti doktorum herkesin doktoru anönerileri farklı olduğu için sorun etmedim transferden sonra da havuç tüketmedim ben sevmiyorum pek zaten gibi bişey demiştim ve rahatsız olmadım çünkü farklı düşünceler olabileceğini biliyordum daha yolumuz uzun Allah izin verirse bebişlerin gazını konuşağız inşallah alınganlık yapmayalım hepimizin hormonlar tavan 😊
Havuç ta vardı canım maydanoz da hangi doktora inanalım demiştim 😂ve gerçekten hekim görüşleri aynı değil. Aynı gün senin doktorun maydanozu kullanma diyor benimki böyle bir şey yok diyo ikisi de doktor ikimizde gebe 🤰 🤷 zorlu bir süreç bizi beklıyor 7 ay daha dişimizi sıkıp gazlarına kadar ulaşacağız inş 🙏🙏🙏

Valla benm doktorum hatta gttgm tum doktorlarda tam tersini soyledi smdi hangisine inanacagiz? 🤷🏻‍♀️ Sizin durumunuz ozelmis. Saglikli gebelik geciren bir kadinin zararsiz diye her gun her hafta cekinmeden ultrasona girmesi pekte mantkli degil bence, tipki riskli gebelik geciren bir kadinin da ultrason zararlari olablr die ultrasona girmeyip kontrolunu aksatmasi gibi..
Ben kendi durumumdan yola çıkıp riskli gebelik yaşayan birinin ultrasona girme konusundaki endişesine kendim üzerinden örnek verip açıklamak istedim, bunu da kimse stres yapsın istemedim. Tabiki hiç sorun yokken hergün ultrasona girmek zararlı olsun olmasın çok mantıklı değil. Ben hergün ultrasona girerken aynı endişeyi duyup en az 3 doktordan görüş aldım bununla ilgili. Ama tabiki herkes kendi bildiğini savunur, herkes kendi bildiğini yapar. Niyetim muhalif olmak değildi, amaCım deneyimimi paylaşmak isteyen alır isteyen almaz . Ben aslında ortada gerilecek bir durum oldugunu sanmıyorum, hamilelik hormonlarına bağlıyorum. Bu yüzden sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor.

Havuç ta vardı canım maydanoz da hangi doktora inanalım demiştim 😂ve gerçekten hekim görüşleri aynı değil. Aynı gün senin doktorun maydanozu kullanma diyor benimki böyle bir şey yok diyo ikisi de doktor ikimizde gebe 🤰 🤷 zorlu bir süreç bizi beklıyor 7 ay daha dişimizi sıkıp gazlarına kadar ulaşacağız inş 🙏🙏🙏
Aynen canm doktorlar bile hep farkli görüşte tup bebek merkezim estrofemi 10. Haftaya kadr kullan dedi climara forte bandida ama yeni doktorumuz bir hafta sonra ikisinide kes dedi bebeğin el kol gelisiminde anormallik yapabiliyo dedi ama digerleri hic boyle biseyden bahsetmemisdi ultrasonuda bana suan cok küçük zarari yok ona dedi bebek büyüdükçe ultrasondan huzursuzluk duyar dedi tabi bende sık sık gitmek istemem illaki zarari vardir die düşünüyorum

Aynen canm doktorlar bile hep farkli görüşte tup bebek merkezim estrofemi 10. Haftaya kadr kullan dedi climara forte bandida ama yeni doktorumuz bir hafta sonra ikisinide kes dedi bebeğin el kol gelisiminde anormallik yapabiliyo dedi ama digerleri hic boyle biseyden bahsetmemisdi ultrasonuda bana suan cok küçük zarari yok ona dedi bebek büyüdükçe ultrasondan huzursuzluk duyar dedi tabi bende sık sık gitmek istemem illaki zarari vardir die düşünüyorum
Estrofem konusunda bende kararsızım ya doktorum 9. Haftada kontrole çağırdı o zaman keseriz dedi ama tüp bebek merkezime kalsak 12. Haftada kesilecek diyo ben isteğe bağlı bıraksam mı ki siz kaçıncı haftada keseceksiniz

Estrofem ben keseyi gördükten sonra bıraktirdi. Dün kalp atışını duyamadım ama gördüm ultrasonda cok küçük olduğu icin inşallah gorururm daha sonraki haftalarda ama dün de bana ecopirin bırak dedi. Ilacları birakmak iyi bisey mi kötü bisey mi kızlar

Estrofem ben keseyi gördükten sonra bıraktirdi. Dün kalp atışını duyamadım ama gördüm ultrasonda cok küçük olduğu icin inşallah gorururm daha sonraki haftalarda ama dün de bana ecopirin bırak dedi. Ilacları birakmak iyi bisey mi kötü bisey mi kızlar
Tüp bebek merkezin mi kadın Doğum doktorun mu kestirdi canım.. bende bırakmak istiyorum sabah 2 akşam 2 tane bıraksam mı ki ya ne zamandır aklımda

Back