• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Tüp bebek merkezin mi kadın Doğum doktorun mu kestirdi canım.. bende bırakmak istiyorum sabah 2 akşam 2 tane bıraksam mı ki ya ne zamandır aklımda
Benim dr um hem tUp bebek uzmanı hem kadın doğumcu onun kliniğine gidiyorum. Sadece transfer ve yumurta toplamada merkeze gittik o kadar.progestani da gun de 1 e düşürdü. 4 tane iciyosun cok geldi bana da canım ama tabi dr lar daha iyi bilir

Benim dr um hem tUp bebek uzmanı hem kadın doğumcu onun kliniğine gidiyorum. Sadece transfer ve yumurta toplamada merkeze gittik o kadar.progestani da gun de 1 e düşürdü. 4 tane iciyosun cok geldi bana da canım ama tabi dr lar daha iyi bilir
Anladım canım tesekkür ederim yarın tekrar tüp bebek merkezimle konuşarak bırakmak istediğimi belirteyim içime dert oluyor içerken

Estrofem konusunda bende kararsızım ya doktorum 9. Haftada kontrole çağırdı o zaman keseriz dedi ama tüp bebek merkezime kalsak 12. Haftada kesilecek diyo ben isteğe bağlı bıraksam mı ki siz kaçıncı haftada keseceksiniz
Ben şuan 6+5 m bir hafta sonra birak dedi yani 7+5 de falan yani nerdeyse 8 hafta bitmiş olacak benimde merkeze kalsa 10 hafta bitene kadr kullan dedi bende gunde 4 tane aliyorum 2 sabh 2 aksm

Aynen canm doktorlar bile hep farkli görüşte tup bebek merkezim estrofemi 10. Haftaya kadr kullan dedi climara forte bandida ama yeni doktorumuz bir hafta sonra ikisinide kes dedi bebeğin el kol gelisiminde anormallik yapabiliyo dedi ama digerleri hic boyle biseyden bahsetmemisdi ultrasonuda bana suan cok küçük zarari yok ona dedi bebek büyüdükçe ultrasondan huzursuzluk duyar dedi tabi bende sık sık gitmek istemem illaki zarari vardir die düşünüyorum
Tüp bebek merkezin mi kadın Doğum doktorun mu kestirdi canım.. bende bırakmak istiyorum sabah 2 akşam 2 tane bıraksam mı ki ya ne zamandır aklımda
Bana da kadın doğumcu 8bittiğinde bırak demişti estrofemi. Sonjçta şu an takibimiz kadın doğumcularda yani rahim kalınlığı ve durumu onlar görüyorlar gerek duymasa bıraktırmazdı diye düşünüyorum ben de

Birde benim gittiğim.kadin dogumcuda tup bebek doktoru her doktor farkli tedavi uyguluyo ama ne olursa olsun kafana gore ilac birakma doktoruna muhakkak danış
Herkese 12. Haftaya kadar diyor gittiğim tüp bebek merkezim o yüzden kadın Doğum doktorum da 9. Haftada geldiğinde bırakırız demişti şimdi de çok yerde okuyorum 12. Haftada bırakan da var 8-9. Haftalarda bıraktıran da var

Aynen canm doktorlar bile hep farkli görüşte tup bebek merkezim estrofemi 10. Haftaya kadr kullan dedi climara forte bandida ama yeni doktorumuz bir hafta sonra ikisinide kes dedi bebeğin el kol gelisiminde anormallik yapabiliyo dedi ama digerleri hic boyle biseyden bahsetmemisdi ultrasonuda bana suan cok küçük zarari yok ona dedi bebek büyüdükçe ultrasondan huzursuzluk duyar dedi tabi bende sık sık gitmek istemem illaki zarari vardir die düşünüyorum
İşte mesela bende estrofem i çok mu içtim diye düşünüyorum böyle olunca hatta sanırım dün sende bir sayfaya bakıyordun. 10 hafta olduk o kadar içtim iki hafta daha mecbur içeceğim. Bugün acayip başım dönüyor bunu ilaçlara bağlıyorum mesela fazla mı geliyor diye Allah yardımcımız olsun 🙏 🙏

Herkese 12. Haftaya kadar diyor gittiğim tüp bebek merkezim o yüzden kadın Doğum doktorum da 9. Haftada geldiğinde bırakırız demişti şimdi de çok yerde okuyorum 12. Haftada bırakan da var 8-9. Haftalarda bıraktıran da var
O 12. Haftadan biri de benim. Hepsini keseceğim dedi. Rahim ağzına baktı sıkı sıkı kapalı dedi kalınlığı yine çok güzel dedi ama devam 🤷benim ilaçlar karaciğer değerimi de yükseltti üstelik alt var tahlilerinize bakın onu tekrar vereceğim artış yüksekse merkezi arayacağım.

O 12. Haftadan biri de benim. Hepsini keseceğim dedi. Rahim ağzına baktı sıkı sıkı kapalı dedi kalınlığı yine çok güzel dedi ama devam 🤷benim ilaçlar karaciğer değerimi de yükseltti üstelik alt var tahlilerinize bakın onu tekrar vereceğim artış yüksekse merkezi arayacağım.
Valla bende kararsızım 🙁

Merhaba bebekleriniz hayırlı olsun bende de gebelik var ve karaciğer değerim yüksek çıktı.Size bilgi verdiler mi bir sonraki testte de yüksek çıkarsa ne yapılması gerekiyormuş.Ben de günde iki kere kan sulandırıcı iğne coraspin progestan folbiol va benexol kullanıyorum bi de daha önce düşük yaşadığım için kortizon verdi doktorum onu kullanıyorum.sanırım ilaçlardan kaynaklı bir yükselme mevcut.Birde shemsin diye bir kullanıcı vardı niye engellendi o.Çok merak ediyorum inşallah hamileliği iyi gidiyordur.

Estrofem ben keseyi gördükten sonra bıraktirdi. Dün kalp atışını duyamadım ama gördüm ultrasonda cok küçük olduğu icin inşallah gorururm daha sonraki haftalarda ama dün de bana ecopirin bırak dedi. Ilacları birakmak iyi bisey mi kötü bisey mi kızlar
Benim doktorum da bana kalp atisini duyunca estrofemi kes dedi diger ilaclarinda 12 haftaya kadr dedi

Doktorun ne zman diyorsa o zman kes bence.benim tup bebek dok.estrfm kalp duyunca kes diger coraspin crinel jel progstn onlari da 12 hafta da birak dedi.estrfom ve progrstnda kanama olmassinu engelliyir bence iyi gibi ama bilmem

Merhaba bebekleriniz hayırlı olsun bende de gebelik var ve karaciğer değerim yüksek çıktı.Size bilgi verdiler mi bir sonraki testte de yüksek çıkarsa ne yapılması gerekiyormuş.Ben de günde iki kere kan sulandırıcı iğne coraspin progestan folbiol va benexol kullanıyorum bi de daha önce düşük yaşadığım için kortizon verdi doktorum onu kullanıyorum.sanırım ilaçlardan kaynaklı bir yükselme mevcut.Birde shemsin diye bir kullanıcı vardı niye engellendi o.Çok merak ediyorum inşallah hamileliği iyi gidiyordur.
Hayırlı olsun canım gebeliğin. Ben tesadüfen bu testi ayak ağrım için vermiştim orda normal 17 gelmiş. Kadın doğumcu sistemde o testi görünce zaten a senin bu değerin transfer sürecinle yükselmiş büyük ihtimalle dedi. Prolutex yapıyor olabilir dedi. Bende merkezi aradım doktorum ile konuştum sadece prolutex değil birkaçı da yapıyor olabilir dedi. Hamilelik haftamı sordu 6 aydan fazladır folik asit içtiğim için onu kes dedi. Estrofem de 4 taneden 3 e düş dedi biraz olsa aşağı çeker dedi. Zaten estrofem yakında tamamen gidecek dedi. Kadın doğumcu da iki hafta içinde yeniden yap bilgi ver dedi. Bu hafta içi tekrardan vereceğim. İlaçlar bizi böyle yapıyor inşallah bebeklerimize bir şey yapmaz. Evet canım arkadaş ikinci defa uyarı aldı sanırım kendi isteğiyle artık girmiyor. En son iyidi durumu inşallah sonuna kadar da iyi gider 🙏

12.haftaya kadar estrofem kullandım. Jel e devam ettiriyorlar beni hala.
Jel icin banada devam et dedi jel duphaston a devam dedi 12. Haftaya kadar ama estrofem ve bant östrojen iceriyo onlari birakicaksin dedi bende birakicam doktoruma guvenmek istiyorum bu kadar ilac kullanmak zaten tedirgin ediyo bizi bari biraz azalsin

İşte mesela bende estrofem i çok mu içtim diye düşünüyorum böyle olunca hatta sanırım dün sende bir sayfaya bakıyordun. 10 hafta olduk o kadar içtim iki hafta daha mecbur içeceğim. Bugün acayip başım dönüyor bunu ilaçlara bağlıyorum mesela fazla mı geliyor diye Allah yardımcımız olsun 🙏 🙏
Evet canim gitgide hormonlarda artış oluyo sonuçta baş dönmesi yapar bide kilo ile ilgili yazmıştin ya ben doktoruma sordum 5 kilo verdim dedim onu hic takma dedi o 3 ay senin depondan beslenicek onemli değil zayflasan da alsanda ama 3 ay sadece sonrasında senin beslendiklerinden oyle soyleyince rahat ettim cunku faydali die yemek istedigim bi cok seyi suan bulantidan yiyemiyorum

Jel icin banada devam et dedi jel duphaston a devam dedi 12. Haftaya kadar ama estrofem ve bant östrojen iceriyo onlari birakicaksin dedi bende birakicam doktoruma guvenmek istiyorum bu kadar ilac kullanmak zaten tedirgin ediyo bizi bari biraz azalsin
En çok jelden kurtulmak istiyordum ama devam şimdilik.estrofem içmemek bile çok iyi geldi ☺️

Back