- 20 Mayıs 2024
- 782
- 858
- 26
Yumurtlaman olmuş bence ısı artışı daha çok yumurtlamadan sonra vücutta progesteron salgılanmasından kaynaklanıyor 14 gün takip etmek lazım sonunda düşmüyorsa hamilesindir düştüğü gün ya da ertesi gün ben de adet oluyorum geneldeKızlar geçen ayki tablomda düşüş olmamıs hatta az ısı ıle ilerlemıs bu ay düşüp çıktı tekrar ınsallah yerleşme düşüşüdür rüyamda da gördüm bir garibim sabahtan beri. Bu sabah çıkmış ısı daha da ikisini de koyuyorum bu ay ısım daha istikrarlı geçen ay zaten yumurtlamadan sadece bir gün önce bir ilişki olmuş diğer iki ilişki de 4-5 gün öncesiydi yani bu ay tam yumurtlama dönemi değerlendirebildik size de örnek olsun vücut ısısı gerçekten gerçek hatta burada öyle bir topik var kızıma hamile kalmadan önce oradaydım ve bütün hamile kalanların ısısı böyle artıyordu nisan ayında görüldüğü gibi adet günü düştü mesela o sabahı anladım kanama olacağını kalpler ilişki malum normal zamanlara ilişki eklemesi yapmıyorum Sadece doğurgan dönem annelik yolunda duskapani @Crpe sdaak aalesya @goldBride @Burcinouz Pamlok halolita