- 5 Temmuz 2024
- 127
- 54
- 28
Hiç deneyimlemediğim için de bilemedim ki umutlanmak da istemiyorumYerleşme olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç deneyimlemediğim için de bilemedim ki umutlanmak da istemiyorumYerleşme olabilir mi
O dediğigini okudum evet haklısınız ama yazanlarınki resmen hayalet gibidydi buda bayabi belirgin ikisini arka arkaya yaptım 5 test almıstım üçünde hiç kırımada yapmadı o beni ümitlendirmiştiArtımed yalancı pozitifleriyle ünlü zaten hiç güvenilir değil o marka
Anlayabiliyorum ümitlenip böyle bi karmaşa yaşamak çok sinir bozucuO dediğigini okudum evet haklısınız ama yazanlarınki resmen hayalet gibidydi buda bayabi belirgin ikisini arka arkaya yaptım 5 test almıstım üçünde hiç kırımada yapmadı o beni ümitlendirmişti
Bakalım umarım gelmez devamıHiç deneyimlemediğim için de bilemedim ki umutlanmak da istemiyorum
Yazmış olabilirsiniz kaçırdım mı bilmiyorum ama tekrar kan testi yaptırcak mısınız çok merak ettim sonucunuzuO dediğigini okudum evet haklısınız ama yazanlarınki resmen hayalet gibidydi buda bayabi belirgin ikisini arka arkaya yaptım 5 test almıstım üçünde hiç kırımada yapmadı o beni ümitlendirmişti
Yarın öğlene doktor randevum var yinede bi erken genelik testim aldım sabahda onu yaparım hiç cıkmazsa gitmem buyuk ihtimalle cıkarsa süphe uyandırırsa gidicem inşallahYazmış olabilirsiniz kaçırdım mı bilmiyorum ama tekrar kan testi yaptırcak mısınız çok merak ettim sonucunuzu
Sağol canımevet sen devam et sabırla çatlayacak inşallah sonuçlarıda güzel olsunnn :)
Bu yaptiğimda freely di bu test nasıl olmadı bundan sonra ondan alıyıAnlayabiliyorum ümitlenip böyle bi karmaşa yaşamak çok sinir bozucu
En alttakinde silik var mıKızlar ustekiler sabah alttakini şimdi yaptım bu bozuk testler hepmi bana denk gelir
Hay Allah ya gerçekten şaka gibi canım sıkma canını Ama insanı çok heveslendiriyorlar gerçektenKızlar ustekiler sabah alttakini şimdi yaptım bu bozuk testler hepmi bana denk gelir
Cok cok zor görününen bi çizgi oda kendi cizgiside olabir diye umursamadımEn alttakinde silik var mı
Cidden öyle 3 yıldır pozitif teste hasretim böyle gördükcede umudum yerle bir oluyorHay Allah ya gerçekten şaka gibi canım sıkma canını Ama insanı çok heveslendiriyorlar gerçekten
Hemen gorduysen kurumadan var olabilir canım kaç gün varKasık ağrımdan dolayı test yaptım kızlar ama artık gözlerim bana oyun oynuyor yok dimi bir şey
Eki Görüntüle 3449552 Eki Görüntüle 3449553
Merhaba benim kızımdan önce prolaktin biraz yüksekti testere dişli aslan pençesi kürü içtim o ay hamilenkaldım bitkisel olarak hemen dengelıuor tavsiye ederimKızlar selam bugün hormon testi verdim şimdi enabızdan baktım sonuçlar çıkmış henüz doktora gösteremedim prolaktin 35 çıkmış normali max 23 diyor çokmu yüksek problem yaratacak kadar
Onu hiç bilmiyorum benim tek deneyimim albi diye bi marka oldu. Hamileliğimi onunla öğrenmiştim, düşükten sonra da beta düşüşüne baktım bi iki kez. Sıfırlanmaya yakın çok silik bi çizgi çıkmıştı zor görünen. Sonraki yaptıklarımda kuruma çizgisi bile çıkmadı. Erken gebeliklerde de predictor sanırım en iyisi.Bu yaptiğimda freely di bu test nasıl olmadı bundan sonra ondan alıyı
Çok çok silik var gibi, kaç gün geçti yumurtlamadan?Kasık ağrımdan dolayı test yaptım kızlar ama artık gözlerim bana oyun oynuyor yok dimi bir şey
Eki Görüntüle 3449552 Eki Görüntüle 3449553
Canım sen naptın eşin nasıl?Merhaba benim kızımdan önce prolaktin biraz yüksekti testere dişli aslan pençesi kürü içtim o ay hamilenkaldım bitkisel olarak hemen dengelıuor tavsiye ederim
Erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi oluyor mu ki ? Aslında hemen gördüm gibi oldum ama sonra dedim ki ben görmek istiyorum galiba ondan gördüm. Sonra da bir tık daha belirginleşti ama hala bana göz yanılsaması gibi geliyorHemen gorduysen kurumadan var olabilir canım kaç gün var