- 14 Haziran 2023
- 6.328
- 5.058
- 23
Kızlar selam ,
Dün akşam dayanamayıp işten eve gittikten sonra prodoctor erken gebelik testini yaptım. Sonuç koca bir negatif.. bu arada reglime 3 gün vardı. Yani 28 yaşındayım 12 yaşından beri regli oluyorum hiç bir zaman regli öncesi bu kadar uzun süren ve bu kadar acıyan şişen göğüslerim olmamıştı. Benim regli öncesi göğüslerimde bir belirti bile olamazdı zaten. Ama şu an dokunamıyorum bile. Kabızlık hala devam ediyor akıntım hala var çok afedersiniz sümükümsü beyaz bir akıntı. ( iğrenç oldu biraz özür dilerim nasıl tarif edeceğimi bilemedim ). Kasıklarıma ağrı giriyor geçiyor. Hatta işteyim şu an kesin hastalandım diye lavaboya gittim bahsettiğim akıntı geldi. Suan ağrımda bitti. İnanın aklım almıyor.. geç döllenme desem olamaz çünkü yumurtalamadan sonra ilişki olmadı. Yani ayın 15 inden beri.. beynim durdu ya kafamı işe falan veremiyorum. Düşünmek istemiyorum ama olmuyor.
Sizin yorumlarınız nasıl ?
sdaak @kartanesi8892 @Pamlok ecutos @sifa1986 A aceleciaycicegi Candy7777 Coocoo
Doğru anladıysam regline üç gün var. Erken daha canım. Bende mayısta tüm belirtiler vardı kesin hamileyim diye doalşıyordum sonuç negatif tabi ki ama bu ay pek belirtim yoktu sadece içime doğdu ve test yaptım silik çizgi gördüm (kimyasal oldu o ayrı). Demem o ki belirtilere çok takılmamaya çalış takılmamak elde değil biliyorum ama yapmaya çalış. Böyle stres yaprsan adetin gecikir ve daha kötü olur. Kafanı rahatlatmaya çalış