- 9 Kasım 2016
- 357
- 241
- 31
Yok yaa boşver anlamasa daha iyi. O stres olursa bu sefer daha çok gecikir.Az biraz konuyla ilgili olsunlar ama yaaa ne öle ben biraz belkide simarmak istiyorum aradan 10 yıl geçince
Benimse 19 nisandi 15 e düştü mayista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa boşver anlamasa daha iyi. O stres olursa bu sefer daha çok gecikir.Az biraz konuyla ilgili olsunlar ama yaaa ne öle ben biraz belkide simarmak istiyorum aradan 10 yıl geçince
Benimse 19 nisandi 15 e düştü mayista
Ay bebişim valla bende dedim ya geçenlerde sol dedim herhalde tam hatırlamıyorum belimin sol tarafı aşırı ağrıyor diye o günden beri belim kasıklarım bugünde göğüsümde bir sızı. Ben hamilelik demiyorum ama acaba çatlamayı anlayamadık mı yaBende göğüs hassasiyeti yok ama belim çok ağrıyor normal bel ağrısı olsa tüm belim ağrır ama tam sağ tarafım ağrıyor ay kız inşallah yerleşiyordur yaa
Kuyruk sokumunuzda agridi mi?böyle sanki demirle deliyorlar gibiAy bebişim valla bende dedim ya geçenlerde sol dedim herhalde tam hatırlamıyorum belimin sol tarafı aşırı ağrıyor diye o günden beri belim kasıklarım bugünde göğüsümde bir sızı. Ben hamilelik demiyorum ama acaba çatlamayı anlayamadık mı ya
Benim annemde hiç bir gebeliğinde bırakmadı sigarayı, maşallahımız var kdlslsl Tabi ben önermiyorum ama içti yani bırakmadı kadın aslaEvet hatta çok kızdım ona ama bırakmadı hala içiyor
Ya onu bende düşündüm ama testim çok net pik oldu sonra 2 gündür de baya silik yaniAy bebişim valla bende dedim ya geçenlerde sol dedim herhalde tam hatırlamıyorum belimin sol tarafı aşırı ağrıyor diye o günden beri belim kasıklarım bugünde göğüsümde bir sızı. Ben hamilelik demiyorum ama acaba çatlamayı anlayamadık mı ya
Yani evet bazı kadınlar çok hassas düşünüyor. Sen de hassassin sanırım. Belki de bir dönem ben de öyle olacağım ,bilemem. Erkekler yaratılıştan dolayı gamsız rahat. Onların derdi iş güç dışarısı. Kadın da içerisi. Hani şey gibi hem yemek isterler hem de her gün sordugunda sen bilirsin kafana göre derler. Yemek konusunda fikir veremeyen adamdan hassasiyet de beklememek lazımYaaa istiyorum ki oda benim kadar ihtimam göstersin konuya.hani tabi yumurtlama testini takip etsin demiyorum ama sorsun yani dimi.yani ben haydi bugün o gün dicem.sonra haydi bugün çatlama.sonra hadi yedek yapalım .oooooo biliyorlar veya bilebilirler ortalama adet bitince 10 gün şansımız olduğunu.
Ay yok benim olmadı inşallah da olmaz o ne kızKuyruk sokumunuzda agridi mi?böyle sanki demirle deliyorlar gibi
Ay yok sezeryanda ve hemen sonrasında bir ameliyat geçirdim belden uyuşturmayla o zamandan beri bel ağrılarım oluyor ama bunlar onun gibi değil farklı yani o farkı hissediyorum, eğilemiyorum mesela. Kızımda da şiddetli bir bel ağrısıyla öğrenmiştim ben kalsiyum ve magnezyum eksikliğim varmış ondan böyle demişti doktorumKuyruk sokumunuzda agridi mi?böyle sanki demirle deliyorlar gibi
Ay sonda patladım haklısın.bugun benimki zayıflamaya karar vermiş bir programda analiz yapıyor ne kadar su içtiği soruluyor yavrum ben ne kadar su iciyom diye bana sordu.Ole bir bakış attım ki adam yani ortalama dedi.yok dur ne ortalaması ben sana net rakam vericem dedim.Yani evet bazı kadınlar çok hassas düşünüyor. Sen de hassassin sanırım. Belki de bir dönem ben de öyle olacağım ,bilemem. Erkekler yaratılıştan dolayı gamsız rahat. Onların derdi iş güç dışarısı. Kadın da içerisi. Hani şey gibi hem yemek isterler hem de her gün sordugunda sen bilirsin kafana göre derler. Yemek konusunda fikir veremeyen adamdan hassasiyet de beklememek lazım
Ahahaha Ay güldüm tam da kızımı yatırırken bir kahkahayla hemde, çocuğum korktuuuAy yok benim olmadı inşallah da olmaz o ne kız
Benim kuyruk sokumum com agrimisti hamileligimde.size belirti cikariyorim belki gözden kaçırdınız diyeAy yok benim olmadı inşallah da olmaz o ne kız
Ahahahah Ay bunlar neeeAy sonda patladım haklısın.bugun benimki zayıflamaya karar vermiş bir programda analiz yapıyor ne kadar su içtiği soruluyor yavrum ben ne kadar su iciyom diye bana sordu.Ole bir bakış attım ki adam yani ortalama dedi.yok dur ne ortalaması ben sana net rakam vericem dedim.
Bak ben de bugün son kalan erken gebelik testimi salı gününe bırakacaktım ama sırf hevesim gitsin diye bugünden yapıp kurtulayım dedim. Stres oluyorum diye. Bugün testten sonra daha rahatım.Ben salı günü bı kaset test yapıcam canım.maksat hevesim gitsin.
Ay bilmiyorum ama bence daha erken belirtiler için sankiBenim kuyruk sokumum com agrimisti hamileligimde.size belirti cikariyorim belki gözden kaçırdınız diye
Ay kız bole koca bir demirle deliyorlar di sanki benim oramiAy yok benim olmadı inşallah da olmaz o ne kız
Yavrum yaa kıyamam ama yani deliniyormuş diyinceeAhahaha Ay güldüm tam da kızımı yatırırken bir kahkahayla hemde, çocuğum korktuuu
Bakalım olursa bizde ne belirtiler olacakYavrum yaa kıyamam ama yani deliniyormuş diyincee
Canim fotograf mi attin testi gormedim ben bence sen gun asiri yap guzelce insallah tutsunKızlar şimdi yine yaptım çatlamış mı yoksa ya
evet uygulamaya göre değerlendirmiştim öncesi sonrası canım. Ben bilmiyorum yumurtlama belirtisi falan hiç dikkat etmedim bu zamana kadar
Ya zaten hamilelik belirtisi için çok erkendee ben sadece hani hamilelik oluşacaksa vucütta değişiklikler olur mutlaka diye düşünüyorum o yüzdenAy bilmiyorum ama bence daha erken belirtiler için sanki
Çok sürmedi inşallahAy kız bole koca bir demirle deliyorlar di sanki benim orami