- 19 Nisan 2024
- 1.093
- 1.184
Freshmommy kuzum güzel haberlerini ver insallah.hersey hallolur sen sağlığına dikkat et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vücut mu bizim aklımız şaşırıyor ben bilmem ama regl öncesi mide bulantısı bi belirti bagırsak hareketliliği falandaŞimdi size bişey dicem gulmeyin.Adete bikac gün kala yani. Maks.3 gün kala ama bak adet için soyluyorum öle gebelik filan aklıma getirmiyorum mide bulantısı olur mu?bende bugüne kadar olmadida adet yaklaşınca.hani vücut değişik tepkileremi gebe
Canımmm asıl senden bekliyoruz okusam da yazamıyorum hep ama aklımdasınız vallahi. Sizle gün saymayı özlemişimFreshmommy kuzum güzel haberlerini ver insallah.hersey hallolur sen sağlığına dikkat et.
Ayyy yumurtlama zamanları kavga ettiğimiz için ilişki olmadığında aynı şeyi söylüyorum eşimeBiraz önce eşime diyorim bu ay yumurtaları iyi büyüttum.olmazsa sorun sende
Ben zaten bu ay sildim kafamdan.takiliyorum aranızda öyleVücut mu bizim aklımız şaşırıyor ben bilmem ama regl öncesi mide bulantısı bi belirti bagırsak hareketliliği falanda
Aaa yerleşme bulantısı falan mı acabaYok kız öle hamileik bulantısı gibi deil bı garip.bu yerleşme bulantısı cewabini arıyorum. Anlayın daaaa
Canimmm bu ay benden ümidi kesicez galiba Allah bilir tabiki ama yani azbucuk belli gibi.senin kese kalp atışini duyalım mutlu olalım.her zaman dualarimdasin.Canımmm asıl senden bekliyoruz okusam da yazamıyorum hep ama aklımdasınız vallahi. Sizle gün saymayı özlemişim
Heee söyle bana bunlarla gelinAaa yerleşme bulantısı falan mı acaba
Sen yine iyisin ben yumurtlamadan birgün önce adamla kavga ettim yumurtlama pik oldu nasıl sirnasacagimi şaşırdım.yine kendimden özür dilettirdimde naz niyaz olduAyyy yumurtlama zamanları kavga ettiğimiz için ilişki olmadığında aynı şeyi söylüyorum eşime
Benim de bu ay umudum yok dun ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama yine listeye girdim hayirlisiyla olur bakalımBen zaten bu ay sildim kafamdan.takiliyorum aranızda öyle
Hahaa ne olacak halimiz. Ben bazen kavgalıyken sırnaşmaya üşenip amaaan değerlendirincede bir halt olduğu yok diyip götümü devirip yatıyorum tabi sonra pişman oluyorumSen yine iyisin ben yumurtlamadan birgün önce adamla kavga ettim yumurtlama pik oldu nasıl sirnasacagimi şaşırdım.yine kendimden özür dilettirdimde naz niyaz oldu
Bende yaptım bı sabah erken gebelik maks.13 e kadar olmam gerekiyor ama negatif kuzum.Benim de bu ay umudum yok dun ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif. Ama yine listeye girdim hayirlisiyla olur bakalım
İyi iyi maşallah kuzum keseyi vs görünce de yaz mutlakaAh canım ev işi toplanma hazırlanma bir orada bir burada geçiyor kızım kursa götürüp getiriyorum okul bitmek uzere kursları da btecek ona ağırlık verdik brz. sonra gün akıp gidiyor bir yandan toparlanıyorum cuma günü gideceğiz az kaldı ama yine biraz ağrım var yarın HCG vereceğim korkuyorum biraz ağrılarımdan yine başladı sen nasılsnnnn. Dr tahmını 10gune goruruz demstı yarn 5 Hafta olacak dolmus olacak
Bak biraz önce adama sataşma sebebim.bu çocuğu sadece benmi istiyorum.hic sormuyorsun ya moto kuryeler gibi siparişi teslim edip gidiyorsun.hani insan merak eder yavrum kuzum adet günün yaklaştı test yaptın mı durum nedir dimi.adama yat desem yatıyor kalk desem kalkıyor.Hahaa ne olacak halimiz. Ben bazen kavgalıyken sırnaşmaya üşenip amaaan değerlendirincede bir halt olduğu yok diyip götümü devirip yatıyorum tabi sonra pişman oluyorum
evet uygulamaya göre değerlendirmiştim öncesi sonrası canım. Ben bilmiyorum yumurtlama belirtisi falan hiç dikkat etmedim bu zamana kadarCanım sen uygulamalara göre mı degerlendrırdın hep. Vücudunda belirti olmuyor muydu mesela. Uygulamalar hep ortalama verir aslında
Benim de geçen ay 15inde oldum 14une kadar olmam lazım. Hayırlısı yaa. Tutturamadik demek ki. Aynıymış tarihler. Şu ovulasyon testlerinden alcam inşallah. Bayag olumlu dönüşler oluyor o testlerle. Bakalım bu ay belli olsun da.Bende yaptım bı sabah erken gebelik maks.13 e kadar olmam gerekiyor ama negatif kuzum.
Ay sat tarihlerimiz aynı seninle.Benim de geçen ay 15inde oldum 14une kadar olmam lazım. Hayırlısı yaa. Tutturamadik demek ki. Aynıymış tarihler. Şu ovulasyon testlerinden alcam inşallah. Bayag olumlu dönüşler oluyor o testlerle. Bakalım bu ay belli olsun da.
Erkekler relax. Onlar bizim gibi olsaydı bu dünya cekilmezdi. Psikolojik baskı hissederdin. Bence böyle olması daha iyi boşver. İnan ben her dk sorar.her ay acaba oldu mu diye beni strese sokar diye ilaç kullandigimi söylüyorum. Korundugumu zannediyor yani. BosveeerBak biraz önce adama sataşma sebebim.bu çocuğu sadece benmi istiyorum.hic sormuyorsun ya moto kuryeler gibi siparişi teslim edip gidiyorsun.hani insan merak eder yavrum kuzum adet günün yaklaştı test yaptın mı durum nedir dimi.adama yat desem yatıyor kalk desem kalkıyor.