- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Canım benim yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca anlıyorum 14.gün yumurtlama oluyor Ben de genelde nadiren de 15.. ve 10. gün başlar pıtı pıtı ağrılarım yumurtlama günü de nirvana'ya çıkar bazen bacaklarım ağrıyor bazen rahim içi bazen belim eğer en yoğun Ağrı ise yumurtan çatlamıştır bence de kaçıncı günündesin şu anKesinlikle katılıyorumm ama ben bu süreci böyle takip etmekten de keyif alıyorum o yüzden merak ediyorum acaba çatladı mı yumurtladım mı vs diye
Kuzum benim 8. Gün şuan. Döngüm 25 gün sürüyor. Dün doktora gitmiştim ovulasyon birkaç gün içerisinde demişti.Canım benim yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca anlıyorum 14.gün yumurtlama oluyor Ben de genelde nadiren de 15.. ve 10. gün başlar pıtı pıtı ağrılarım yumurtlama günü de nirvana'ya çıkar bazen bacaklarım ağrıyor bazen rahim içi bazen belim eğer en yoğun Ağrı ise yumurtan çatlamıştır bence de kaçıncı günündesin şu an
Ozaman 25 gun ise 11. Gününde ortalama olucak demek tıbbenKuzum benim 8. Gün şuan. Döngüm 25 gün sürüyor. Dün doktora gitmiştim ovulasyon birkaç gün içerisinde demişti.
Evet kuzum şuan gelişiyor sanırımOzaman 25 gun ise 11. Gününde ortalama olucak demek tıbben
Vücut ısınma bak sabah canm en düşükte olunca yumurta salınmıs olyor evet olablr 8.gun ila 21.gün arası yumurtlama normalmıs tıbbenEvet kuzum şuan gelişiyor sanırımbelki erken yumurtlama yaşıyor olabilirim diye düşündüm ağrı olunca
Canım normal vücut ısımı bilmiyorum ayrıca evde ateş ölçerim yokVücut ısınma bak sabah canm en düşükte olunca yumurta salınmıs olyor evet olablr 8.gun ila 18.gün arası yumurtlama normalmıs tıbben
Bosver bosver takılma ben 5.5 yıldır meme ucu hassasiyetimden anlıyorum kızımdan sonra ozellkle her ay Boyle oldum nezaman meme ucuna dokunamam o an yumurtlamam oluyor. Akıntı batma da cabası duzenlıysen enguzelı bakmamak zaten gün aşırı ile yola devamCanım normal vücut ısımı bilmiyorum ayrıca evde ateş ölçerim yokneyse aşırı takılmıyorum zaten sadece bu konularda bilgim yok, o yüzden nasıl olduğunu merak ediyorum
Reglim düzenlidir hormonlarıma ve rahmime de baktırdım doktor gayet temiz çok hızlı gebe kalırsın dedi, tabi bilemeyiz bunu zaman gösterecek. eşimle akıştayız ne zaman gelmek isterse gelsinBosver bosver takılma ben 5.5 yıldır meme ucu hassasiyetimden anlıyorum kızımdan sonra ozellkle her ay Boyle oldum nezaman meme ucuna dokunamam o an yumurtlamam oluyor. Akıntı batma da cabası duzenlıysen enguzelı bakmamak zaten gün aşırı ile yola devam
Kesinlikle en güzel şekilde gelecektir hepimize sağlıkla nasip etsin Allah kimseyi bu konuda üzmesinReglim düzenlidir hormonlarıma ve rahmime de baktırdım doktor gayet temiz çok hızlı gebe kalırsın dedi, tabi bilemeyiz bunu zaman gösterecek. eşimle akıştayız ne zaman gelmek isterse gelsin
Bu akışın sonu bebişReglim düzenlidir hormonlarıma ve rahmime de baktırdım doktor gayet temiz çok hızlı gebe kalırsın dedi, tabi bilemeyiz bunu zaman gösterecek. eşimle akıştayız ne zaman gelmek isterse gelsin
Kesinlikle en güzel şekilde gelecektir hepimize sağlıkla nasip etsin Allah kimseyi bu konuda üzmesin
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBu akışın sonu bebiş
Çok teşekkür ederim inşallah hepimize uğur getirirSon adet tarihiniz ve gelecek dönemin başkangıç tarihi yani beklenen adet tarihinizi yazarsanız tabloya ekleriz sizi de
Sizede geçmiş olsun canım. Ben iyim de eşim fıtık olmuş. Hadi inşallah güzel haberlerleCanım şu anda var gibi silik çizgi çıktı 3. dakikada. Çok geçmiş olsun İyi misiniz benim de kızım rahatsız anca şimdi yazabildim
Canım benim çatlarken ağrıyor hep.Kızlar bu arada bugün kasık ağrım oldu, yumurtlama başlarken mi ağrı oluyor yoksa çatladıktan sonra mı? Dün ve bugün birlikte olduk eşimle. Zaten gün olarak ben merak ettiğim için takip ediyorum sadece onun dışında düzenli ilişkimiz var zaten. Baya da ağrıdı kasığım ve belim herhangi bir akıntım yok gibiFreshmommy duskapani Cemile hatun
Hcg negatif olursa uzaklaşmak istiyorum demişti pasif mi anlayamadım ama sanırım negatif gördüFreshmommy hesabı pasif mi?
Aynen biraz dinlesin kafasını yine gelirBekleyelim bakalım
Yaaa canım inşallah bitsin fulll dewam pes etmek yokGünaydın kızlarr nasılsınızz herşey yolundadır umarımregl imin 3. Günü bugün bitmesi için gün sayıyorum yaa