- 9 Aralık 2012
- 3.654
- 8.249
- 30
Yumurtlama günümü çok merak ediyorum belki de benim bu gecikmelerden hep yanlış günlere denk geldi ondan mı tutturamadık acabaYaaa canım inşallah bitsin fulll dewam pes etmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama günümü çok merak ediyorum belki de benim bu gecikmelerden hep yanlış günlere denk geldi ondan mı tutturamadık acabaYaaa canım inşallah bitsin fulll dewam pes etmek yok
Peki akıntı ağrıdan sonra mı oluyor önce mi yoksa ağrıyla birlikte mi canımCanım benim çatlarken ağrıyor hep.
Ben ilkte hemen yumurtlamışım canım regl bitimi başla sen koyulaştığını göreceksin inşallah su içmemeye dikkat et iki saatkızlar ovülasyona başlıyorum yarın hadi hayırlısıı , reglilerim kısaldı benim kürtajdan sonra ya , ovülasyona hemen regl sonrası mı başlamam gerekiyor burda ovülasyon profu arkadaşlara sorum
Hayır kızlar profilimi kısıtlı burdayımHcg negatif olursa uzaklaşmak istiyorum demişti pasif mi anlayamadım ama sanırım negatif gördü
inşallah kullanmayı becerebilirim bakalımBen ilkte hemen yumurtlamışım canım regl bitimi başla sen koyulaştığını göreceksin inşallah su içmemeye dikkat et iki saat
pozitiiifffffff ben görüyorummmKızlar burdaym kızım hasta gece uykusuz kaldım ssureklı kontrol ettgm ıcın. Testı sabaha 9 gb yaptm Cemile hatun halolita
Pozitif kuzummmmmmKızlar burdaym kızım hasta gece uykusuz kaldım ssureklı kontrol ettgm ıcın. Testı sabaha 9 gb yaptm Cemile hatun halolita
Evet canım ama hc sevnemyrm kızım rhatsız elde ayakta bisürü şeyler var drlar ne oldugunu çözemyor el ayak hastlıgı ıse bana da geceblr ve riskli cok hamılelk ıcnpozitiiifffffff ben görüyorummm
ciltte bir rahatsızlık mı ?Evet canım ama hc sevnemyrm kızım rhatsız elde ayakta bisürü şeyler var drlar ne oldugunu çözemyor el ayak hastlıgı ıse bana da geceblr ve riskli cok hamılelk ıcn
Evet ne devlet ne özel tam bir şey söylemiyor alerjik de olabilir diyor götürmediğim bir tek sağlık ocağı doktoru kaldı o doktor çok güvendiğim biri umarım o çözer bugün oraya götüreceğim hiç keyfim yok kızlar buralarda pek aktif olamayacağım kızımın ateşi de düşmüyor avuç içleri de bu şekilde şu anda sırtı da ama en çok ayak ve avuçta. Allah'ım bütün çocuklara şifa versin Ben baştan nazar sandım mezuniyet günü prensesim o kadar güzeldi ki nazar yarası gibi sandım ama galiba değilciltte bir rahatsızlık mı ?
çok geçmiş olsun, Acil şifalar dilerimEvet ne devlet ne özel tam bir şey söylemiyor alerjik de olabilir diyor götürmediğim bir tek sağlık ocağı doktoru kaldı o doktor çok güvendiğim biri umarım o çözer bugün oraya götüreceğim hiç keyfim yok kızlar buralarda pek aktif olamayacağım kızımın ateşi de düşmüyor avuç içleri de bu şekilde şu anda sırtı da ama en çok ayak ve avuçta. Allah'ım bütün çocuklara şifa versin Ben baştan nazar sandım mezuniyet günü prensesim o kadar güzeldi ki nazar yarası gibi sandım ama galiba değil
Günaydın canım benim de 4. günüm aynı durumdayımGünaydın kızlarr nasılsınızz herşey yolundadır umarım regl imin 3. Günü bugün bitmesi için gün sayıyorum yaa
Önce akıntı oluyor sonra ağrı oluyor canım. Bazen akıntıdan 1 gün sonra ağrı oluyor.Peki akıntı ağrıdan sonra mı oluyor önce mi yoksa ağrıyla birlikte mi canım
El ayak ağız hastalığı olabilir mi canım? Birde yüksek ateşliyken antibiyotik verdiysen döküntü yapabilirEvet ne devlet ne özel tam bir şey söylemiyor alerjik de olabilir diyor götürmediğim bir tek sağlık ocağı doktoru kaldı o doktor çok güvendiğim biri umarım o çözer bugün oraya götüreceğim hiç keyfim yok kızlar buralarda pek aktif olamayacağım kızımın ateşi de düşmüyor avuç içleri de bu şekilde şu anda sırtı da ama en çok ayak ve avuçta. Allah'ım bütün çocuklara şifa versin Ben baştan nazar sandım mezuniyet günü prensesim o kadar güzeldi ki nazar yarası gibi sandım ama galiba değil
Kesin var canım sağlıkla ilerlesinGöruyomsnz bilmiyorum ikinci foto 2.dk ilki 10