Aslında 26 hazirandan beri kafamı çocuk düşüncesiyle oyalamamıştım güzelde olmuştu ama bugün tekrar sanki ona odaklandımHiç stres yapma akışına bırak biz kendimizi tüp bebeğe hazırladık bu olmazsa doktorumuz tüp bebek demişti oldu sende akısına bırak
Yok hayır kuzum herhangi bir durumum yok. Bu ilacın varsa tutunmaya etkili yoksa adet söktürücü olduğunu duymuştum. O yüzden iğneden bir süre sonra başlamak istedim. Kullanabileceğimi söyledi doktorum şimdi sıkıntı olmaz dedi.Sancınız var mı kasıklarda
Rabbim yardımcınız olsunEwet. Som regle göre 8 ultrasona gore 6+2 bebek sadece vajinal ultrason da görünüyordu. Kanamam vardı halen var ama dusmedı
Canım yumurtlamadan sonra ısı yüksek kalır adet olunursa düşer. Bazılar 1 gün önce düşüş görür adetten. Gebelik oluşacaksa yerleşme fazları olur düşüş olur. Fakat adetten önce de aralıklı düşebilir maalesef ayırt etmek biraz güç. Bu kesin belirti denılemez. En guclu sonucu adet günü hala yüksek ise ısın alablrsnHamilelik durumunda vücut ısısı yükseliyor mu alçalıyor mu? Bir de buradan ümitlenmeye çalışayım
Amin inşallah teşekkür ederimRabbim yardımcınız olsun
Ayyy ağzın bal yesin ne güzel şeyler söylüyorsun öyleVayyyy canım yerleşme fazları olabilir çünkü bebek yerleşirken aynı yumurtlamadakı gibi rahim ısısı düşük olması lazmaynı saatler dimi ölçüm
Sakın kalabilmekte fayda var kendine uğraşacak birşeyler bul benim aray bayram girmişti ve zaten tasınma surecindeydim annemler geldi falan derken belirtiler canımı yakıp dışardan belli oluncaya kadar rahattımAslında 26 hazirandan beri kafamı çocuk düşüncesiyle oyalamamıştım güzelde olmuştu ama bugün tekrar sanki ona odaklandım
Sağol canım içimi rahatlattın vallaHiç bir şey olmaz canım bazen sıkıntılı gebeliklerde yasak olabiliyor ama senin sıkıntı olacağını sanmıyorum tadını çıkar hamileyken yüzmek çok iyi geliyor 7 aylıkken yüzmüştüm bende o kadar iyi gelmişti ki o koca karnımla resmen dinlenmiştim sırt üstü yattım denize ohhh
Yani günleri değerlendirdikten sonra aslında şehir dışı planlarım var ailemin yanına gidiyorum o yüzden bolca oyalanacağımSakın kalabilmekte fayda var kendine uğraşacak birşeyler bul benim aray bayram girmişti ve zaten tasınma surecindeydim annemler geldi falan derken belirtiler canımı yakıp dışardan belli oluncaya kadar rahattım
Evet uğra için rahat eder canım doktorlarımız bir başkaSağol canım içimi rahatlattın vallatatilden hemen önce yine de Türkiye’de bir doktora uğrayacağım
Evet öyleydiyaşadığınız sancılar nasıldı, adet olcakmış gibi miydi
TeşekkürlerEvet tabi yumurtlama değişir herzaman sabit olmaz aplikasyonlar sadece ortalama alır kendi yumurtlamanı anlıyrsan o tarihe 14 gün ekle yumurtlamadan adete dek geçen süredir luteal faz ve 14 dür
Çok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacakGrup sessizlesmis mi?yoksa banami öyle geliyor
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Giden bir canın yerine size bir can verir rabbim inşallahÇok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Orası öyle ama eşim cok severdi arkadas ortamımızım sevilen abisiydi yumurtlama fln ne ben ona dyeblrm yanaş bana dye ne de o yanaşmaz sanrmyarn ve dıger 2 gunu degelendırcektkBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Giden bir canın yerine size bir can verir rabbim inşallah
Aaaa başınız sagolsun canımÇok sevdiğimiz abimiz vefat etti sanırım bizden buay bebek cıkmaz. Çok kötüyüz. Yarın yada öbür gün yumurtlamam olacak
Sağol canım aminBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Giden bir canın yerine size bir can verir rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?